Anmeldelser af Hotel Sovestro
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fredeligt hotel med dejlige pools

Er meget enig i en tidligere anmeldelse. Vi kom fra en lejlighed i det sydlige Toscana uden pool til dette hotel for foden af San Gimignano, hvor vi boede en uge og nød godt af hotellets to dejlige pools. Særligt børnepoolen var helt perfekt til vores datter, som fyldte 2 år den uge vi var der. Placeret i en skyggefuld have med liggestole, som vi havde stort set for os selv. Her tilbragte vi hele og halve dage med gode eftermiddagslure i skyggen (vi var der under hedebølgen i 35 graders varme). Værelset var fint og meget rent, takket være den daglige rengøring af det venlige og altid smilende rengøringspersonale. Skønt med nye håndklæder til poolen hver dag. Vi havde et værelse på 1. sal med en fin altan og udsigt til haven. Eneste store minus var trafikstøjen fra hovedvejen, når man sad ude på altanen.
Morgenmaden var god og langt bedre end hvad man kan forvente i Italien, og restauranten havde lækker mad, dog i den noget dyre ende. Vi spiste her 3 aftener og fik de saftigste og møre bøffer og lækker hjemmelavet pasta.

Anbefaling til kommende gæster

San Gimignano er en virkelig smuk og hyggelig by, som tager sig bedst ud om aftenen, når de mange dagsturister er taget afsted. Vi gik flere gange turen med klapvogn af grusvejen blandt vinmarker og olivenlunde, men vær obs på at det går opad i 2 km til San Gimignano og derfor kan være en ekstra hed fornøjelse i dagtimerne! Vi nød dog at tage turen, som en dag også bød på lækre blommer fra et blommetræ og en skildpadde i vejkanten. Især det at man slipper for at skulle lede efter parkering er hele turen værd. Turen hjem om aftenen kan være lidt mørk, da der ikke er gadebelysning, til gengæld lyste månen op og gjorde kun hjemturen endnu mere stemningsfuld i den toscanske sommernat. Skønnere omgivelser skal man lede længe efter :-)

Hotel Sovestro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Sovestro
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Sovestro
 
search map