Anmeldelser af Hotel Sovestro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Sovestro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sovestro som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sovestro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne og hendes familie fra Hørsholm boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 5. til d. 7. juli 2007.

Dejligt hotel, dejlig pool, ok værelse. En virkelig god restaurant der ligger ved hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Familien Christoffersen fra Jyllinge boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 19. til d. 21. juli 2007.

Først og fremmest ros til jer hos In-Italia. Det har været en god professionel rådgivning, vi har fået ifm. valg af hoteller og steder for Toscana-novicer som os. Materialet har været god og beskrivende og huskemails, betaling - alt var så godt i forhold til meget andet, vi har prøvet, at jeg kun kan anbefale jer - og såmænd har gjort det rigeligt.

Hotel Sovestro i San Gimignano kan kun få gode anbefalinger. Især pool-området var godt og restaurantet var noget af det bedste, vi har prøvet på vores to uger i Toscana. Eneste minus var at aircondition-anlægget havde set bedre dage, så det kunne næsten ikke følge med. Men ellers var folk enormt søde og smilende. San Gimignano er en dejlig by, vi fik desværre ikke set så meget. Siena er superlækkert. Mange turister. Vi regner med at skulle til Hotel Sovestro igen næste år. :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Pia og Jens fra Aalborg Sv boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 9. til d. 12. juli 2007.

Derefter gik turen til Hotel Sovestro, som også var et utroligt dejligt sted
- fint hotel og gode muligheder for udflugter i området. I området findes utallige mange små pragtfulde byer. Et besøg i San Gimignano er sikkert obligatorisk - byen er meget spændende men alt for mange turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente, Ann Sofie og Per fra Roskilde boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 17. til d. 21. juli 2007.

Så er vi kommet hjem til hverdagen igen efter nogle fantastiske uger i Toscana. Hotel Sovestro levede igen op til vores store forventninger og vi kommer til at holde mere og mere af stedet og menneskerne der. Familien er utroligt søde og serviceminded. Desværre havde de lavet en fejl på vores faktura og opkrævet 160 euros for meget på en af restaurant-regningerne. Jeg opdagede det først dagen efter, at vi havde rejst videre, men det er nu klaret telefonisk og pengene er på vej til min konto. De undskyldte mange gange fejlen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Jean og hendes familie fra Kbh. S boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 23. til d. 28. juli 2007. Derefter boede de i Lido di Jesolo.

Allerførst en stor tak for jeres altid hjælpsomme og gode service. Det er ikke første vi har bestilt ferie igennem jer og heller ikke den sidste. Dejligt I altid er så positive og meget professionelle i jeres svar ang. div. steder.

I år er turen gået til Toscana og Adriaterhavskysten og her er hvad vi har at sige om vores ferie:

Vi boede først 6 dage på Hotel Sovestro i San Gimiangno. Rigtig dejligt hotel - 6 dage var måske lige længe og tæt nok i et hotelværelse med 2 voksne og 2 børn bestående af en dobbeltseng og en køjeseng. Det kan anbefales at bestille et værelse i stuen med terrasse, på 1. sal er det ikke alle der har tilhørende balkon på værelserne. Terrasserne ligger side om side med 80 cm hæk imellem så det er ikke meget privatliv man har. (Det er noget italienerne generelt godt kunne lære at sørge for lidt læ og privatliv på deres balkoner og terrasser - så man ikke sidder lårene af sine naboer). Men hotellet ligger smukt i landskabet og dejlige swimmingpools med god plads - den ene swimmingpool syner en del større på jeres billede og er i virkeligheden mere et soppebassin. Godt for mindre børn men trænger til ny belægning da cementen skaller. Morgenmadsbuffeten var stor og varierede og faldt lige i vores smag, og så var der en skøn udsigt. Skal man sige noget kan den trafikerede vej være noget støjende.
Den tilhørende restaurant var et kapitel for sig. Vi har sjældent smagt så vidunderlig mad - det var heller ikke billigt - men alle pengene værd.

San Gimignano er en hyggelig by, men vi så den aldrig i dagtimerne da det var umuligt at få sin bil parkeret. Større held havde vi heller ikke med nabo byen Volterra, hvor turismen også der gjorde det umuligt at parkere sin bil. Men man er jo ligesom selv en del af flokken, så det er svært at klage.

Vores anden uge brugte vi i Lido di Jesolo på Golf Club Jesolo Green Resort. Vi havde nok en klar fornemmelse af at vi skulle op til et tivoli-land - og det kom vi så sandelig også til. Det var lige i overkanten efter vores smag. Der var simpelthen for meget plast og gøgl.
Lejlighedskomplekset Golf Club Jesolo Green Resort havde vi udelukkende valgt ud fra de flotte billeder fra jeres hjemmeside. Det skulle vi aldrig have gjort for det var falsk varebetegnelse!!! Det viste sig at hver lejlighed er privatejet og bliver lejet ud igennem et italiensk udlejningsbureau. (Det er også der du henter din nøgle og som ligger ca. 2 km. fra selve stedet. En anden detalje der havde været rar at have vidst på forhånd).

Men vores lejlighed nr. 76 var ikke som på på billederne - den var langt fra moderne og lækkert indrettet. Da vi trådte ind troede vi at vi var gået ind i et privat hjem - der var fyldt med div. souvenirs og dimsedutter - så den første time brugte vi på at pakke små blå ting væk.

Det værste ved lejligheden var de billige og utrolig ubekvemme møbler, der var brugt. På altanen var der et fransk jern cafesæt, hvor det var fuldstændig umuligt at side i stolene - den ene var da også gået i stykker. Så vi måtte rykke spisebordsarrangementet ud på altanen. Det var ikke meget bedre og også af en elendig kvalitet - man magtede højst at side på stolene én time ad gangen. Ærgerligt at rejse så langt for at nyde de lune italienske sommeraftner og desværre ende med at må gå i seng langt tidligere pga. af møblementet.

Sengene var også af en rigtig dårlig kvalitet - både i vores dobbeltseng og børnenes sovesofa kunne man mærke fjedrene. Det endte med at vi tog hjem en dag før pga. af lejlighedens dårlige komfort.

Skal vi sige noget positivt var det at swimmingpoolen var utrolig lækker og vedligeholdt. Det meste af ugen havde vi den for os selv sammen med livredderen som også administrerede håndklæderne. Man måtte nemlig ikke medbringe sine egne håndklæder, men skulle leje eller købe deres håndklæder til en pris af 15 euro pr. stk. Alt i alt tager vi aldrig tilbage dertil - men havde vi været lidt heldigere i lodtrækningen mhs. til lejligheden tror jeg vi havde været mere positive stemt men øv for os. Det var vores ærlige og uforbeholdne mening. Vi anbefaler at I fjerner billederne af indretningen i lejlighederne på Golf Club Jesolo Green Resort - det er simpelthen løgn og latin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hanne, Jan og deres venner fra Sønderborg boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 7. til d. 13. juli 2007.

Området ved San Gimignano og Hotel Sovestro var super.
Helt eventyrlig natur og hotellet var med dejlige værelser, lille terrasse, lækker mad og flinkt og rart personale. Den lille gangsti til San Gimignano kunne fint bruges i dagtiden. Det tog ca.20 min at gå til byen. Der var dejligt omkring poolen. Rigeligt med liggestole, parasoller og borde/stole. Stedet er absolut anbefalelsesværdigt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lone og hendes familie fra Ullerslev boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 2. til d. 9. juli 2007.

Det var en rigtig dejlig tur vi havde. Vi var meget glade for hotellet og lidt imponeret over at vi med så kort varsel kunne finde et. Nu kendte vi lidt til området omkring Firenze og det var også derfor at hotellet helst skulle ligge i køreafstand derfra. Vi oplevede et utroligt venligt og imødekommende personale på både restaurant og hotel. Og vi vil da helt sikkert på et andet tidspunkt indlogere os der igen. Vi anbefaler det også til venner der måske skal på tur. Nu var vi selv kørende derned, men vi blev jo ved bestilling af ophold tilbudt en bil i samme periode til synes vi en rimelig pris. Vi havde ture til både Siena, Volterra, San Gimignano, Firenze og helt ud til vandet omkring Livorno. Vi havde ikke studeret selve området omkring hotellet særlig godt, også fordi det var med kort varsel, men jeg synes at vi fik nogle gode ture ude af det alligevel. Jeg synes også i forbiindelse med bestilling at det var nemt at finde rundt på hjemmesiden og at man hurtigt fik feedback når man forespurgte på noget. Vi vil helt sikkert bruge sitet en anden gang

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Chris fra Horsens boede med familie på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Det har været en udsøgt fornøjelse at bo på Hotel Sovestro. Faciliteterne er gode, rene og velholdte. Det er en hårdt arbejdende familie der står bag – og en familie der lægger stor vægt på at kunderne stortrives. De er utrolig hjælpsomme og hjælper i alle henseender. Hårdtarbejdende – ja, det så vi jo ved at de mennesker der serverer morgenmad var de samme der sagde godnat til os på restauranten om aftenen.

Nogle af os var dernede for at cykle i Toscana – her stillede ejeren hans private garage til rådighed, så vores cykler var beskyttet.

Restauranten Da Pode, er utrolig lækker – og der er virkelig mange gode retter på menuen. Dessertkortet blev vi selv lidt ubehagelig afhængig af. Vi spiste der ofte, da vi ikke rigtig prøvede noget andet der var bedre.

Beliggenheden er desuden meget central i Toscana. Der er mange gode ture i området uden at det er nødvendigt at køre særligt langt. Der er masser af restauranter og hoteller rundt om i bakkerne, som man kan spise på som et alternativ til Da Pode.

Vi besøgte Voltera, som er lidt overset – og det kan varmt anbefales, der er utrolig smukt. Siena ligger ikke mere end 25 km væk – og skal da ses mens man er der. San Gimignano er også en skøn by og der er masser af hyggelige steder. Vi kan anbefale isboden oppe på pladsen. De har vundet verdensmesterskabet 2 år i træk……vi var der ofte.

Vi var hele familien af sted – nogle fra Danmark og nogle fra Hong Kong. Vi var meget enige om at Hotel Sovestro er et sted vi kommer tilbage til.

Vi takker for en rigtig god ferie og en super betjening af In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Linette, Dennis og deres to børn (9 og 13) fra Fredericia boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 2. til d. 6. juli 2007.

Toscana er bare skøn - og dyr !!

Vi havde nogle fantastiske dage i San Gimignano. Hotellet lå en god gåtur fra centrum, men turen var på grusstier og med en fantastisk udsigt og vinmarkerne og olivenplantager, så det var en fornøjelse at gå. Hotellet var super - ikke specielt børnevenligt, men vi hyggede os alligevel. Betjeningen og maden på hotellets restaurant var en oplevelse, som vi har taget med hjem. Vi har snakket meget om de søde tjenere, den dejlige mad og den fantastiske udsigt fra terassen.

Vi kørte hver dag ud for at opleve området. Vi var i Pisa og se det skæve tårn - det var mere skævt end vi havde forestillet os. Det skæve tårn, domkirken og dåbskapellet er det eneste som er værd at se - resten af Pisa er skummel og lugter meget af urin !!! Siena er hyggelig, med alle de stejle, smalle og skyggefulde gader. Firenze er bare en by man må til. Den er godt nok meget turistet, men den er et besøg værd alligevel.

Det var første gang vi var i Toscana, men bestemt ikke sidste. Vi nød vores ferie, og vil varmt anbefale det til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Linda og Kim fra Greve boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 23. til d. 26. juli 2007.

Vi er netop lige kommet hjem fra en tur til Italien som vi købte via jer. Vi valgte 3 dage i Toscana og 2 dage i Venedig.
De første 3 dage var på Hotel Sovestro i San Gimignano i Toscana. Jeg må sige at ret meget bedre sted skal man altså lede længe efter, pænt, rent og hyggeligt. Personalet var helt i top med en super betjening. Da vi kom om eftermiddagen og begyndte at bære vores bagage op, kom hende der havde skrevet os ind, og spurgte om hun skulle hjælpe med at bære, det har jeg aldrig oplevet før på et turiststed.

Selv om hotellet var godt fyldt op, var der plads til alle, super fin ro og orden hele vejen rundt.

Et kapitel for sig selv er deres restaurant på hotellet, den fortjener simpelthen ****** ud af 6 mulige stjerner. Vi går lidt op i god mad og vin her i huset (min kone er kok) og med den omhu og den måde at anvende de lokale råvarer på, fortjener simpelthen den største ros også den viden tjenere havde, både om maden og vinkortet var storartet.

Vi kunne også se at der hver aften kom lokale og spiste der, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv – og set i forhold til den kvalitet de byder på – er priserne ganske fornuftige, selv om det er lidt dyrt hvis man boede der en uge og spiste der hver aften, hvilket ville være svært at lade være med.

Så tusind tak for en god ferie og vi glæder os til at bestille hos jer igen – og jeg forsømmer ingen lejlighed til at sende link til jeres hjemmeside til alle, der gider høre om vores ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map