Anmeldelser af Hotel Sovestro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Sovestro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sovestro som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sovestro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Poul Erik og rejsefællerne fra Gistrup boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Har I været glade for byen og området?
Ja absolut, et dejligt område også som udgangspunkt til udflugter!

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja, bortset fra et sparsomt morgenbord!

Har I tips til de næstkommende?
Husk trøjen om efteråret!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anette og rejsefælle fra Åbyhøj boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 22. til d. 24. september 2007.

Det positive først:
Sovestro var et meget dejligt sted at bo og levede fuldt ud op til vore forventninger. Værelset var super godt og omgivelserne ligeså. Meget dejlig restaurant med utrolig venlig betjening. Og selve San Gimignano er jo fantastisk.

Hotel Ariston i Pisa var ikke godt. Værelset særdeles enkelt indrettet og badeværelset hen ad det elendige. Morgenmaden ligeså - skuffende. Meeeeen der var da udsigt til Det Skæve Tårn og det hjalp en smule, men vi var meget glade for kun at have en enkelt overnatning her. Vi undrer os meget over at Ariston har 3 stjerner sammenlignet med Sovestros 3 stjerner. Der er markant forskel. Efter vor opfattelse burde Sovestro have 4 stjerner og Ariston 2 stjerner.....

Men vi havde dejligt vejr og en super god tur og alting klappede i relation til jer - som det plejer.

In-Italia's kommentar

Vi er enige i, at der er forskel på standarden og har justeret vores sole en tand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Margit og hendes familie fra Charlottenlund boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 18. til d. 25. september 2007.

Dejlig tur, skønt område, fint hotel og pool, fantastisk restaurant på hotellet. Kunne godt være fremgået, at vejen ikke er så man kan gå til San Gimignano.

In-Italia's kommentar

Vi skal beklage, hvis det ikke er fremgået af vores hjemmeside, at man KAN gå til San Gimignano. Det mest behagelige er bestemt at bruge den gamle landevej (en grusvej), som går bag hotellet. Der kommer næsten ingen trafik på den. Der er små to kilometer til byen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Dorthe og hendes familie fra Aalborg boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 11. til d. 13. august 2007. Inden da boede de i Casale Marittimo.

Vi havde en rigtig god ferie i Casale Marittimo, hvor vi boede på Borgo il Pogette, suverænt sted, kan absolut anbefales. Stedet ligger bare 8 kilometer fra vandet og byen Cecina. Der er masser af muligheder for at købe ind i byen. De bedste strande findes, hvis man kører 2-4 kilometer nordpå fra Cecina. Også i San Gimignano var opholdet helt suverænt, her boede vi på Hotel Sovestro, kan også helt klart anbefales.
Tips: Tasker og skindjakker er billige i Italien, faktisk billigst i San Gimignano. Alt i alt, en kanon god ferie. Søde værter, rene og pæne lejligheder, lækker swimmingpools, super beliggenhed, dejligt stille og roligt i det maleriske toskanske landskab, vi kommer helt sikker igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Susanne og Keld fra Måløv boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 20. til d. 30. august 2007.

Det har været en super ferie. Hotel Sovestro er et skønt hotel og restauranten ligeså. Personalet er meget søde og servicemindede, så man føler sig rigtig velkommen.

Byen og omgivelserne er et kapitel for sig - skønt. Her skal vi tilbage igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ole og rejsefæller fra Frederiksberg boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 29. juli til d. 2. august 2007.

Det var en god rejse, hotellet og værelserne levede fuldt ud op til beskrivelsen og var klar da vi ankom kl. 1300. Personalet og servicen var helt i top og hotellet er rent og velholdt. Bilen vi havde lejet var ok og klar da vi ankom kl. 9.00. Området og byen er fantastisk og ligger centralt for udflugter til andre byer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Louise fra Virum boede sammen med hendes mand og barn på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 28. til d. 30. juli 2007.

Hotel Sovestro i San Gimignano var også dejlig, hotellet ligger rigtig flot med en skøn udsigt. Dejligt hotel med meget venligt personale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 10 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map