Anmeldelser af Hotel Sovestro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Sovestro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sovestro som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sovestro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jesper og familien fra Herning boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 24. til d. 27. juli 2009.

Ved San Gimignano boede vi på Hotel Sovestro. Det var en meget positiv oplevelse, Hotellet er langt bedre end vi havde forventet ud fra hjemmesiden, de aktuelle fotos yder ikke stedet retfærdighed. Værelset var stort, pænt, rent og i særdeles god stand (som resten af hotellet). Poolområdet er intet mindre end fremragende med en lille ikke særlig dyb pool som både voksne og børn havde stor glæde af, samt en større dyb pool med tilhørende børnebassin. Mens vi var der blev begge pools flittigt benyttet uden at de virkede overfyldte. Personalet i receptionen taler glimrende engelsk og er hjælpsomme ud over det sædvanlige. Der serveres rigtig god mad til rimelige priser på den tilhørende restaurant.

San Gimignano er en perle, vi besøgte også de fine gamle byer Siena og Lucca men San Gimignano har efter vores opfattelse bedre stemning. Hvis man gerne vil spise andre steder kan vi anbefale "Le Vecchie Mura" http://www.vecchiemura.it/en/restaurant.htm eller "Pizzeria Ristorante Le Grazie" Via Volterrana 48 i Colle Di Val D'Elsa.

Hotel Sovestro oversteg vores forventninger, vi anbefaler helt klart stedet til såvel børnefamilier som voksne, og kan sagtens forestille os at vi selv tager derned igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Karen fra Vejle boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 22. til d. 29. juli 2009.

Hotel Sovestro, som også har 3 stjerner, er derimod i en helt anden klasse! Et skønt hotel med en dejlig swimmingpool og en fantastisk morgenmadsbuffet. Restauranten tilbyder halvpension og laver rigtig, rigtig god mad!! Der er også gode udflugtsmuligheder fra Hotel Sovestro:
til Siena, Volterra og Firenze samt Chianti-ruten. Beliggenheden er dog ikke så optimal: 2 km fra San Gimignano. Der går som beskrevet en fantastisk hyggelig grusvej ind til byen som man kan vandre ind til byen ad på 30 minutter. Som voksen er det en skøn mulighed - med en helt fantastisk udsigt! Med børn bliver det dog meget begrænset hvor meget man kommer til at bruge den mulighed, da det kan føles langt for kortere ben.
Vi tog turen en enkelt gang. Med bilen er dog næsten endnu sværere at komme til byen: der er utrolig mange turister, og det kan være særdeles svært at finde en parkeringsplads (til 4 Euro i timen). Man har derfor ikke rigtig fornemmelsen af "at bo i San Gimignano".

Vi besøger gerne begge hoteller igen - og vil helt sikkert rejse med In-Italia igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ole og hans hustru fra Vester Skerninge boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 18. til d. 28. juli 2009.

Vi har haft en fantastisk tur til Toscany og til Hotel Sovestro. Vores mål var at opleve koncerten den 18. juli i Lajatico kl. 2o.30 med Andrea Bocelli. Vi kørte fra Fyn den 17. juli kl. 16.00 og havde fint tid til at nå hotellet og komme frem til koncerten, men...vores bil gik i stykker kl. 23.30 nær Halle og det kostede os 12 timer, så vi nåede ikke koncerten i Lajatico! Billetterne havde vi bestilt gennem Euroteam og de kunne ikke overholde leveringsbetingelserne, men nåede til sidst til en løsning hvor vi kunne hente biletterne på selve koncertdagen om eftermiddagen, hvilket jo ikke kunne lade sig gøre. Bare ærgeligt, når en af gæstedeltagerne var Placido Domingo!

Hotel Sovestro levede fint op til forventningerne på en særdeles professionel måde. Vi fik hvad vi betalte for, men heller ikke mere. Alt var rent og ordentligt og serviceniveauet høfligt og pænt uden den store empati. Der var styr på alt på en professionel måde. Den eneste der leverede en præstation med indlevelse, var en ældre herre i restauranten. Han var til gengæld også super- nærværende og leverede en top præstation. Hotellets beliggenhed nær San Gimagnagno var særdeles positivt da byen er helt vidunderlig med en fantastisk stemning.
Vi vender tilbage til Toscany næste år for at opleve koncerten med Andrea Bocelli, men vælger nok et andet sted at overnatte - evt. en lejlighed.I den forbindelse vil vi nok også bede om hjælp og rådgivning fra In-Italia der til fulde har kunne levere varen.Tak for det.

In-Italia's kommentar

Den ældre herre kan kun være Alfredo, far til Sergio (ejeren af hotellet), fra årgang 1920(!).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mette og familie fra Holte boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 14. til d. 18. juli 2009.

Vi har haft en dejlig ferie, og endnu en gang må vi konstatere, at jeres koncept bare virker. Det I lover på Jeres hjemmeside svarer også til virkeligheden, der er ikke nogen uventede overraskelser på stedet osv. Stort kompliment for det. San Gimignano var rigtig dejligt - skønt sted med sødt og hjælpsomt personale, mad på stedet til fornuftige priser og med en fantastisk udsigt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Martin og familie fra Vejle boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 11. til d. 14. juli 2009.

Vores ophold på Hotel Sovestro og i området har været fantastisk!
Hotellet er dejligt med en fantastisk restaurant, venligt personale, fine værelser og 2 dejlige pool områder, hvor der ikke er kamp om liggestole. San Gimignano er en smuk og dejlig by at gå rundt i. Vejret var dejligt og det føltes ikke for varmt, da luftfugtigheden er lav. Der er en ½ times kørsel til byen Siena, hvilket absolut også er et besøg værd.

Booking gennem In-Italia har også være problemfrit, så alt i alt har vi været meget glade for opholdet og har allerede anbefalet det til venner og familie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Bent og Ulla fra Skjern boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 15. til d. 17. juli 2009.

Vi har haft en dejlig tur, og har været meget godt tilfredse med alle de tre steder, vi har boet.
Især vil vi fremhæve maden på Castagnolino og på Hottel Sovestro - det var helt i top, men også på 4 Gigili var det ok - her var udsigten fra restauranten en nydelse i sig selv.
Desuden vil vi fremhæve den gode hjemmeside I har. Vi anbefalede et par svenskere at kontakte jer for at få gode opholdssteder i Toscana. Det var de glade for.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map