Anmeldelser af Hotel Sovestro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Sovestro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sovestro som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sovestro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Per og familie fra Vallensbæk Str. boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 20. til d. 24. juli 2006.

Vi kan kun sige at vi har været meget tilfreds med hotellet som jo er familiedrevet og det giver en vis hygge. Derudover kan man ikke andet end blive imponeret overområdet som er utroligt smukt. P.g.a. de høje temp. i hele Europa og særligt i dette område så var det lidt svært for hotellets a/c anlæg at følge med - dette skal ikke opfattes negativt men det var meget varmt. Vi kan kun anbefale dette sted til andre da servicen er optimal hvad angår både restaurant samt hotel + pool.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Bitten og famlie fra Hillerød boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 15. til d. 19. juli 2006.

Vi har været særdeles tilfredse med opholdet i San Gimignano, der vil vi nok gerne bo igen. Meget imødekommende og servicemindede. Stedet ligger godt til at tage på udflugter lige fra Firenze til Siena og sydligere. I kunne evt. nævne, at der er en fin sti ca. 2 km man kan gå til selve byen ad - smuk tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
search map