Hotel i San Gimignano i Toscana

Hotel Sovestro

Værelse i stueetagen med terrasse Værelse på 1. etage med balkon
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I gåafstand fra San Gimignano ligger Hotel Sovestro omgivet af grønne områder og vinmarker. Her er to svømmebassiner, en pragtfuld restaurant, og så har alle værelser egen terrasse/balkon.

Bedre og bedre år efter år

Hotellet udmærker sig blandt andet ved aldrig at "stå stille": Hvert eneste år forbedres kvaliteten! Senest er der i juni 2013 kommet et fitness-center (60 m²) til: løbebånd, spinning cykel, eliptisk cykel, diverse størrelser håndvægte og fitness ball samt forskellige maskiner af mærket BH Fitness.

Læs mere om Hotel Sovestro

God plads til både børn og voksne

Her er alt det, man kan ønske sig til et afslappet ophold midt i Toscanas hjerte, ikke mindst den ligefremme og godmodige holdning, som er så karakteristisk for denne region. Her behøver børnefamilier ikke være bange for at være til besvær, samtidig med at de voksne par også kan få deres afslappede ferie. Her er nemlig god plads. Børnene vil nok tit samle sig om den store børnepool, der ligger midt på en stor græsplæne i et hjørne af ejendommen, mens de voksne nok vil koncentrere sig om den store pool, som er omgivet af liggestole og parasoller. Der er desuden stor parkeringsplads.

God morgenmad og god restaurant

Restauranten fortjener en særlig omtale, ja faktisk er den så god, at vi har valgt at anmelde den under "Restauranter i San Gimignano". Lad os bare sige, at Lucia laver bedre mad end 9 ud af 10 restauranter i Toscana, hvor man ellers generelt spiser rigtig godt. Morgenmadsbuffeten er imponerende omfangsrig og varieret, ja den er faktisk bedre end så mange firestjernede hotellers. NB. Restauranten holder lukket om mandagen.

Rummelige værelser med terrasse eller balkon

Værelserne er rummelige, velmøblerede, har gode senge og alle udstyret med eget badeværelse/toilet, aircondition, minibar og 26'' fladskærmsfjernsyn med SKY-kanaler. De fleste værelser ligger i stueetagen og har udgang til egen terrasse med bord og stole, mens værelserne på 1. etage har egen rummelig balkon med bord og stole. På hotellet findes desuden Wi-Fi. Hvis man vil gå ind til San Gimignano, anbefaler vi den gamle landevej, som går omkring 100 meter bag ved hotellet, for den er yderst lidet befærdet; der er 1800 meter til det historiske centrum (eller 1600 meter ad landevejen).

Læs om værelserne på Hotel Sovestro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map