Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Fattorie Santo Pietro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er i sandhed idyllisk og fredeligt herude på landet, omkring otte kilometer fra San Gimignano. Udsigten er smuk, så langt øjet rækker, og Fattorie Santo Pietro er et imponerende sted både på grund af beliggenheden, fornemmelsen af historiens vingesus og den gennemført velholdte stand.

Restaurant og madlavningskursus

Det store gårdkompleks ligger langs Italiens gamle pilgrimsrute,Via Francigena, og det er da ikke usandsynligt, at navnet, Sankt Peter, hentyder til dette faktum, da pilgrimmene jo netop gik til Peters by og grav, altså Rom. Der kommer stadig pilgrimme forbi i ny og næ, men gården koncentrerer sig nu om de gæster, der ønsker lidt længere ophold og større komfort. De producerer desuden vin og olivenolie, som det naturligvis både er muligt at købe og at smage på gården. Her arrangeres også madlavningskurser, hvor du kan lære at lave ægte toscansk mad. Og så er her restaurant, hvor du kan spise aftensmad tre, fire gange om ugen, og der arrangeres også livemusik en gang imellem.

Læs mere om Fattorie Santo Pietro

Pool med fantastisk udsigt

Her arrangeres i det hele taget et væld af aktiviteter for de gæster, der ønsker den slags, og så er her 16 flotte, stilrene lejligheder beliggende i en central gruppe bygninger, der deles om en pool, hvorfra udsigten er fantastisk. Lejlighederne er fordelt på fire bygninger: Hovedbygningen La Torre samt tre mindre bygninger Casa si Velia og Il Fienile. I den fjerde bygning (La Villa) finder man lejligheden Coiano. Lejlighederne varierer en del i størrelse, men de er alle godt møbleret, som oftest med mange antikviteter, har fritliggende bjælker i lofterne og terrakottagulve. De har alle køkkenhjørner med fire elplader, mikrobølgeovn og marmorvask (ofte antik) samt køleskab, som desværre af hensyn til æstetikken (det skal jo passe under bordpladen) ikke er særligt stort.

Lejligheder med aircondition

Alle lejligheder har selvstændigt klimaanlæg og aircondition, og så er der Wi-Fi i haven, ved poolen og ved grill-området (det skal nok også nå ind i nogle af lejlighederne, men da murene er tykke, vil det som oftest fungere bedre i det fri). Alle lejligheder har bord og stole til rådighed på græsplænen tæt på deres indgang. Her er også en meget stor, fælles grill.

Læs om lejlighederne på Fattorie Santo Pietro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map