Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Casolare di Libbiano

Pris fra pr. pers.
Eksempel på Suite Superior Eksempel på Suite Eksempel på Junior Suite Eksempel på Superior-værelse Eksempel på Classic-værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Casolare di Libbiano ligger smukt midt i det så klassiske toscanske bondelandskab. Den berømte by San Gimignano finder du kun 8 km væk, og for at komme til naturreservatet Castelvecchio skal du kun køre, cykle eller gå 1,5 km. Her finder du et markeret stisystem, hvor du kan vandre eller køre mountainbike. Og du må naturligvis også besøge de interessante byer Volterra og Siena, mens du er her. Efter sådanne smukke og spændende dagsudflugter kan du tage tilbage til denne landlige idyl, hvor din kærligt tilberedte middag venter på dig.

Du kan høre stilheden

I haven, som strækker sig hele vejen rundt om hotellet, finder du poolen. Tilbring dejlige stunder her, og lyt til stilheden, mens du soler dig og nyder den smukke udsigt over det grønne landskab.

Nyd Bertas toscanske retter i restauranten

Restauranten er et kapitel for sig. Madlavningen, som Berta står for i køkkenet, er baseret på toscanske traditioner, lang erfaring og kærlighed. Flere af madretterne tilberedes desuden med råvarer fra egen produktion. Retterne serveres naturligvis med gode, lokale, toscanske vine til. Du kan også deltage i de madlavningskurser, som udbydes, og du har mulighed for at lave din egen hjemmelavede pasta.

Læs mere om Casolare di Libbiano

Omsorgsfuldt indrettede værelser

De ni værelser er fordelt på tre dobbeltværelser, tre suiter og tre juniorsuiter - alle med privat badeværelse. De større værelseskategorier har en afdeling med opholdsstue og en privat terrasse med udsigt over den skyggefulde have. Blandt de mere moderne faciliteter finder du Wi-Fi. De fælles rum, såsom stue, terrasse og have indbyder til afslapning og dejlige stunder, alene eller sammen med andre gæster. Naturligvis kan du parkere gratis på stedet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map