Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Casa Lari

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Lari ligger i rolige omgivelser ca. 5 km fra San Gimignano i den lille flække Pancole.

Bo med udsigt mod San Gimignano

Her bor du væk fra turismens hovedstrøm til den berømte by med de mange tårne, altså San Gimignano. Casa Lari råder over vaskemaskine, garage og have med lille svømmebassin.

Læs mere om Casa Lari

Gode faciliteter

Bygningen er af nyere opførsel, og hvad man ikke får af store arkitektonisk-æstetiske oplevelser, kompenseres der for, ved at lejlighederne her har alle de faciliteter, der ellers ikke kan fås på gamle gårde og villaer. Casa Lari huser nemlig 10 velmøblerede lejligheder alle med balkon, aircondition, pejs, safety-boks, satellitfjernsyn og telefon. Her er også et fælles vaskeri og til hver lejlighed hører en parkeringsplads i garagen.

Læs om lejlighederne på Casa Lari

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casa Lari

Læs personlige anmeldelser af Casa Lari som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Lari. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Casa Lari

Casa Lari, juni 2015

Skønt sted 6 km fra San Gimignano. Dejlig og velindrettet lejlighed med fantastisk udsigt ud over de toscanske bakker med vinmarker og oliventræer. Eneste minus ved lejligheden var de utroligt hårde senge - en topmadras ville have hjulpet :-) Pænt og rent i lejligheden og den tilhørende have var hyggelig og velplejet - dog lille swimmingpool. Ejeren, Andrea, var meget venlig og hjælpsom. Vi kan helt bestemt anbefale stedet, men en bil er nødvendig, da der er lidt langt til indkøbsmuligheder og restauranter.

Læs mere

fantastisk udsigt med god logistisk placering

Dejlig stor lejlighed - poolen kunne godt være større. Værste anke er dog madrasserne, det føles som at ligge på et spækbræt. Lejligheden ligger i et roligt område med fornuftig afstand til en række interessante byer. Meget fin renlighed og orden.

Læs mere

Fornem udsigt, god service

Vi (to voksne, to børn) har haft et herligt ophold på Casa Lari i juli 2013. Lejlighederne er fornuftigt indrettede og værten, Andrea Lari, er aldeles imødekommende. Udsigten over dalen mod nærliggende Certaldo er fuldstændig bjergtagende i sin foranderlige og meget toscanske skønhed: den er med andre ord alt det, man tager til Toscana for at synke ind i og lade øjnene hvile ved. Tilsvarende er nærliggende San Gimignano måske lidt en turistkliché, men på den anden side smuk, varieret og – om aftenen – sval at bevæge sig rundt i. Og for middelalder- og renæssancekunstelskere er den megadrabelige udsmykning i domkirken et skægt kuriosum.

Praktisk: Man kan sige, at garageanlægget under huset er teknisk krævende, hvis man kører en stor bil. Og mht. parkering er det en udmærket idé at droppe bilen, hvis man vil en tur til Firenze. Der går direkte tog til og fra Certaldo.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Lari

Læs mere

Bedømmelse af Casa Lari

Læs mere

Bedømmelse af Casa Lari

Læs mere
 
search map