Anmeldelser af Cantine Cesani

 
Cantine Cesani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cantine Cesani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Gimignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cantine Cesani

Læs personlige anmeldelser af Cantine Cesani som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cantine Cesani. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Julie og hendes familie fra Måløv boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 23. juli til d. 6. august 2008.

Vi boede i Cesanis lejlighed. Det er første gang vi bor hos Cesani. I prisen var morgenmad. Morgenmad er ikke det store sus i Italien. En kop espresso til fordøjelsen og en bolle. Så vores forventningerne var ikke høje. Men det var ypperligt. Ypperligt! Hjemmelavet pølse fra far Vicenzo, og moder Cesani står og bager kage hver dag, så der er frisk kage - HVER dag. Og de er gode !! Forestil dig at blive mødt af en stor smilende (køn) værtinde som spørger om du vil have den samme kaffe som i går? Pist væk er alle bekymringer - det bliver en GOD DAG. Og gode dage - dem samler de på hos Cesani.

Servicen/betjenningen på stedet er udsøgt. Altid venlige, altid hjælpsomme og smilende. Ex : vores køleskab havde taget billetten få timer før vi kom (vinen var stadig kold) på trods af, at klokken var 18 gik der 2 timer så var det fikset af en håndværker. Klasse.

Lejligheden som vi boede i var helt perfekt. Der er et glimrende køkkenalrum, soveværelse og en opredning. Og ikke mindst - en dejlig terasse med udsigt over over de toscanske bakker. Betagende! Terassen som kan benyttes ligger nedenfor lejligheden, mellem deres privatbolig og reception/smagelokale/vinkælder. Vinen taler for sig selv. Høj høj kvalitet til en rimelig pris. Og kvaliteten taget i betragtning, nærmest rørende billig. Og når vi er ved priserne, så pas på når i handler. Der kan være stor prisforskel på samme vin i samme by. Luenzo, deres prestigevin, ligger fra 20-25 euro i San Gimignano og 35 !! euro i Siena. Den koster 16 direkte hos Cesani.

Nå - men konklusionen er : Det er dælme et dejligt sted. Hyggeligt, roligt, behagelige mennesker, rent, velholdt og - i vores øjne - billigt.

Dejlig dejlig ferie - Vi kommer 100 % tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Martin og hans hustru fra Ilulissat i Grønland boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 23. til d. 26. juli 2008.

Det var virkeligt et dejligt sted. Vi fik en rigtig god service, et dejligt værelse og smagt nogle dejlige vine. Udsigten er simpelthen så dejlig og vi nød alle 3 dage der. Selve byen stedet ligger i hedder Pancole. Vores GPS kunne dog ikke finde den (GARMIN) og det viste sig at man skulle taste Panicole. Bare et lille tips hvis andre køre dertil med GPS.
Det er et sted vi godt kunne finde på at besøge igen, og vi vil i hvert fald gerne anbefale andre at prøve det.

In-Italia's kommentar

Siden Martin bestilte, har vi tilføjet GPS-koordinaterne til vores kørselsvejledning, således at de multinationales dårlige stavning ikke generer mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sven og Helle fra Esbjerg V boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 2. til d. 5. juli 2008.

Ved ankomst blev vi budt velkommen med et glas vin. I det hele taget føler man sig velkommen på stedet. Og så er der swimming pool til at svale sig i. Værelset, vi boede i, var pænt stort og med udsigt til det dejlige toskanske landskab og med byen San Gimignano i baggrunden. Morgenmaden god og omfattende. Stedet fungerer glimrende som udgangspunkt til udflugter til områdets byer (de kendte San Gimignano, Siena, Volterra og de mange spændende mindre kendte). Der er ikke noget spisested lige om hjørnet. Men på værelset er køleskab med en flaske af ejendommens vin og god plads til indkøb fra et supermarked eller en Allimentari. Hvorfor ikke selv lave en picnic-kurv med gode italienske råvarer?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kasper og Marianne fra København V boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 30. juni til d. 6. juli 2008.

Bestemt en rigtig god tur med en virkelig fin service på gården Cantina Cesani.
At hjemturen så var forsinket med seks timer (fly- og siden bagageproblemer) kan I jo ikke gøre for.
Men stedet kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Helle med mand fra Ikast boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 3. til d. 7. oktober 2007.

Vi er kommet hjem fra en skøøøøn ferie i Italien.

Vort ophold på Cantine Cesani var enestående - søde og rare mennesker, som var yderst behjælpelige...og de talte frem for alt et rigtigt godt engelsk! Opholdet levede til fulde op til forventningerne - TAK!

Naturen og omgivelserne findes ikke meget bedre, vel at mærke hvis man er til bjerge, vinmarker og stor natur! Byen San Gimignano ligger ikke langt væk, men man er afhængig af bil, hvis man skal til byen, og rundt i området. Byen er rigtig hyggelig, og ikke alt for turistpræget - ikke på denne tid af året i hvert fald (oktober måned).

Vi var i området i 4 dage, og kommer HELT SIKKERT tilbage. Nu har vi duftet til området, smagt på vinen, og glæder os allerede til næste gang :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Preben og rejsefæller fra Kastrup boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 10. til d. 12. september 2007.

Vi er nu kommet hjem fra en fantastisk ferie og lille rund tur i Toscana, det kan anbefales til alle. Vi fløj til Firenze lørdag og kørte af Chiantivejen til Siena, en flot tur med vinmarker og udsigt over dalen til alle sider, da vi kom til Greve gjorde vi ophold for frokost, og sikke en oplevelse, der var vinsmagning på torvet, så vi købte alle et vinglas til eur 8 incl. et "klippekort" til vin, også kunne vi ellers smage på al den vin vi havde lyst til, det var bare lidt ærgeligt, for der var jo en som skulle køre bilen det sidste stykke til Siena, men det gik fint og med jeres gode beskrivelse til hotel Italia var det ingen sag. Hotel og servicen levede fuldt ud op til vores forventninger. Siena er den dejlig by.

Der efter kørte vi til San Gimignano og boede på en lille vingård Agriturismo Cesani, vi var utrolig heldige, de var i gang med at høste druer, så vi fik set hele processen, og Gert var endda med i vinmarken og plukke/klippe druer, en fantastisk oplevelse, og en rigtig sød og venlig familie, som driver stedet.

Vores 3. opholdssted var i Antignano på hotel Villa alma pace, hvor vi havde fået balkon med udsigt ud over havet, vejret var med os, så vi kunne både slikke sol på balkonen, nyde udsigten og bade i den private stand, som hører med til hotellet, man skal blot være opmærksom på, at der er klipper! Personalet var flinke, rare og hjælpsomme, men maden - en 3 retters menu - til eur 18 pr. pers. var ikke noget at råbe hurra for, så det var kun den første aften vi spiste på hotellet, den ene aften tog vi til Livorno og fandt en restaurant midt på torvet (den eneste - gemt i hjørnet bag en hæk) rigtig lokal restaurant, vi ventede længe på vores mad, men den var til gengæld også ventetiden værd. Den næste spiste vi lokalt i Antignano på et pizzaria, og det var også OK - bedre end hotellets!

Det sidste ophold gjorde vi i Firenze, vi havde jo lejet bil, så vi ville køre ind til hotel Le due Fontane inden vi skulle aflevere bilen i lufthavnen! Det kan ikke anbefales at tage bilen med gennem Firenze og ind gennem de små gader, når vi skulle til højre, var vejen ensrettet og vi blev ledt tilbage hvorfra vi kom! Vi kørte rundt i over 1 time, vi kunne se på vores kort hvor vi skulle hen, men nej så var der vejarbejde eller indkørsel forbudt, så det endte med at vi tog til lufthavnen, fik afleveret vores bil, og tog en taxa ind til hotellet, det gik meget bedre! Vi havde på jeres hjemmeside læst en dårlig anmeldelse at det hotel vi skulle bo på, så vi var meget spændte, og havde hjemmefra sagt, at vi måtte tage det som det kommer, vi skulle jo kun bruge det for at sove. Men vi må sige at vores oplevelse på hotellet var fantastisk, vi kunne overhovedet ikke genkende anmeldelsen, vi havde perfekte værelser, som blev gjort rene hverdag, og morgenmaden var perfekt.

Det er første gang vi har rejst med jer, og det er bestemt ikke sidste gang. Alt har levet op til vores forventninger (bortset fra maden på Villa Alma
Pace) og vi har haft en rigtig god tur. Jeres rejsebeskrivelser til de forskellige opholdssteder har været perfekte, og vi kan godt forstå at I ikke havde sendt en beskrivelse til hotellet i Firenze for det er umuligt med alle de ensrettede gader og vejarbejde, så til andre gæster, tag en taxa, det er meget nemmere og ikke særlig dyrt! Eur 25 fra lufthavnen ind til centrum!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map