Anmeldelser af Cantine Cesani

 
Cantine Cesani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cantine Cesani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Gimignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cantine Cesani

Læs personlige anmeldelser af Cantine Cesani som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cantine Cesani. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Richard og Gitte fra Korsør boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 7. til d. 14. maj 2011 og på Villa Borbone i Lucca fra d. 14. til d. 21. maj 2011.

Jo tak, vi har haft dejlige 3 uger på farten til og i Toscana - og nydt begge vore to overnatningssteder, som er helt fortræffelige.

Begge steder har således virket fint, og skal vi pege på en forbedringsmulighed indskrænker det sig egentlig til morgentraktementet på Ville Borbone, som vi gennem de 7 dage fandt noget spartansk. Vi var godt nok "advaret" om italiensk morgenmad, men prisen på netop dette sted indikerer dog, at vi godt kunne forvente lidt mere end tilfældet var (kaffe/te/juice/croissanter/gifler/smør/briksyltetøj/brikyoughurt). Cesani var væsentligt bedre kørende på det felt.

Til gengæld kunne vi låne fatters spisekøkken til vores egen (tørre) aftensmad, det var dejligt - specielt sammenholdt med, at der var køleskab til rådighed (både på Cesani og Borbone). Det var en vældig fordel, selv om skabene var små.

Alle overnatningssteder bør udstyres med GPS koordinater i præsentationen! (Borbone var lidt svær at finde - selv ud fra kørselsvejledningen).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Geert og familien fra Fredensborg boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 5. til d. 12. september 2010.

Vi har været yderst tilfredse med turen. For 5 år siden boede vi også på agriturismo Cesani. Denne gang havde vi inviteret børn og børnebørn med. Området er umådelig smukt, og vejret i september er som dansk sommer. Man bor midt i et smørhul, hvorfra der ikke er langt til alle de skønne turistmål: San Gimignano, Siena, Volterra, Lucca, Pisa, Firenze samt masser af små middelalder byer. Der er ikke længere til Middelhavet end det er muligt at holde en badedag, hvis man er træt af poolen! Indkvarteringen er ikke luksuriøs, men up to date og værtsfolkene er venlige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
Lenette og Mogens boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 30. august til d. 3. september 2010.

Vi havde en rigtig dejlig ferie. Det var dejligt at alt var iorden når vi ankom.

Selve vinområdet i Toscana har vi været meget glade for. Det var et dejligt og hyggeligt område. Det var sjovt at se hvordan vindruerankerne stod på stribe og alle oliven markerne.
Vi boede hos Cesani og det var fint. De var rigtig søde og stedet var pænt og rent. En anden gang vil vi nok ikke vælge samme opholdssted, og det skyldes udelukkende at der ikke kan fåes aftensmad uden vi er tvunget til at skal ud og køre (med mindre vi ville spise samme sted alle dagene). Vi synes det var træls at man har kørt hele dagen og så kommer hjem, og skal køre igen for at få aftensmad. Vi blev meget overrasket over hvor dyrt det er at leve i Italien.
Selve Firenze tog vi fra 2 dage før tid. Det var absolut ikke os. Der er mange flotte og gamle bygninger i Firenze, men vi var ikke lige i stødet til at rende på museer mm. Bla også fordi at vi ikke ville betale de penge for at komme ind, og at man ikke fik noget ud af det fordi det kun stod på italiensk. Vi prøvede en enkelt gang telefoner hvorpå de taler engelsk, men det er umuligt at forstå. Vi fik bilen afhentet fra p-hus, vi var lidt skeptiske da den var fyldt med vin. men der var ingen problemer alt var der. Hotel River var også et godt sted, personalet var flink og stedet var også pænt og rent.

Den bedste dag vi havde var da vi tog rute 408 op i Chiant området. Vi havde ikke tænkt på fiesta, hvilket vi ofte glemte, men et besøg værd er helt sikkert slottet Meleto. Vi spurgte om de havde en rundvisning, og 10 min efter fandt han en amerikaner der var tilknyttet slottet, til de engelsk talende turister, han gav os en rundvisning, og så sluttede vi af med vinsmagning. En musserende vin, 4 røde og en dessertvin. Vi bestilte lidt frokost til. De fløj rundt for at varte os op, og sørge for at intet manglede. Vi købte vin, som også kunne eftersendes. Det at vi ikke havde nogen forventinger og at det så blev sådan en oplevelse, og alt det de gjorde for os, gjorde dagen uforglemmelig, og gav en glæde og lyst til et nyt visit.

Vi var til vinsmagning hos Torraccia di chiusi. Det lyder mere rosenrødt i jeres beskrivelse end det er, "Tønderne ligger langs de ældgamle vægge, og her smager du også deres vine, når vejret ikke er til at gøre det ved de små borde uden for grotten, under de gamle stenege."
Det skal ikke forståes som en kritisering, men synes bare det er forkert at skrive det når nu det foregik på deres terasse i rigtig godt vejr, for det var bla. derfor vi havde valgt dem. Men det var rigtig godt, og vi var glade for at have været der, som det eneste sted lærte vi hvordan vi duftede til vinen og hvad vi smagte.

Vi takker også for jeres søde måde at hjælpe os med råd og vejledning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og medrejsedne fra Hellerup boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 14. til d. 18. august 2010.

Vi er kommet hjem og havde en super dejlig ferie. Særligt hotellet i Brenzone (Hotel Taki) var skønt, vingården i San Gimignano var også hyggeligt men lidt mere spartansk en jeg havde troet. Området/byerne levede fuldstændig op til beskrivelserne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Gert og familien fra Frederiksberg C. boede på Residence Solidago i Calambrone fra d. 10. til d. 17. juli 2010 og på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 24. til d. 28. juli 2010.

Først og fremmest havde vi en dejlig tur.

Calambrone
Vi kan på ingen måde anbefale stedet. Calambrone er det mest ucharmerende områder vi har besøgt i Toscana. Når man ved hvor mange flotte steder der er i Toscana er det helt uforståeligt at dette område overhoved er med i jeres program. Vi har tidligere været i Bebino. Det er også et temmelig overrandt sted men det har betydelig mere charme end Calabrone. Selve området er langs kystvejen på den ene side af vejen præget af en række relativt grimme feriekomplekser og en lang række af privatstrandområder, hvor en del af dem fungerer som diskotek for ungdommen fra Livorno om natten. Der er derfor relativt besværlig adgang til stranden. Den anden side af vejen er præget af mange forladte huse der ligger lidt som ruiner.

Selve lejligheden vi havde var meget fin, den kan der ikke udsættes noget på. Men selve feriekomplekset var ikke specielt charmerende det mindede mest af alt om en feriekoloni fra Mussolinis tid. Svimmingpoolen var dog ok. EN anden ting var at deres sprogkundskab på stedet var meget begrænsede. Vi fandt kun en af de ansatte som kunne engelsk. SÅ de var ikke særligt godt gearet til internationale turister.

San Gimigano
Vores oplevelser i San Giminano hos Cecani var derimod helt fantastiske. Vi fik et dejligt værelse med terrasse og værterne var meget søde. Området var også fantastisk smukt. SÅ jeg kan kun give de bedste anbefalinger af stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Thomas og familie fra Nærum boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 26. til d. 31. juli 2010.

Vi havde en rigtig dejlig ferie og var glade for Casa Cesani. Alt fungerede optimalt og de var rigtig søde på stedet. Vi var også til vinsmagning og købte både vin og olie fra deres produktion på stedet. Vi kan varmt anbefale stedet og In-Italia.

Som udflugststed kan vi stærkt anbefale den lille by Monteriggioni mellem Sam Gimignano og Siena.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map