Anmeldelser af Cantine Cesani

 
Cantine Cesani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cantine Cesani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Gimignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cantine Cesani

Læs personlige anmeldelser af Cantine Cesani som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cantine Cesani. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Cantine Cesani

San Gimignano som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Maria og Carlo fra Göteborg i Sverige boede på Cantine Cesani i San Gimignano den 13.-15 juli 2012. Derefter gik turen til Rom, hvor de boede på Hotel Andreotti.

Vi er meget tilfredse med både Cantine Cesani og Hotel Andreotti. Vi følte os velkommen fra starten og blev altid mødt med respekt og venlighed. Morgenmaden Cantine Cesani var rigtig godt, med hjemmelavede varer. Det giver en følelse af autenticitet. Dog manglede fuldkornsbrød i udvalget, hvilket er lidt overraskende i betragtning, at mange kunder kommer fra udlandet. Morgenmaden blev serveret mellem 8 og 09:30. Vi ville gerne have lidt mere tidsmargin. Fantastisk flot, idyllisk og fredeligt miljø. Perfekte sted at slappe af, finde indre ro og hvile. Eneste minus var lugten af afløb, der lejlighedsvis nåede os når vi sad på den dejlige terrasse uden for værelset. Vi vil vende tilbage. Vi er også tilfredse med jeres service og bookingssystem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Jørgen og Judi fra København boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 7. til d. 10. juli 2012.

Vi har været yderst tilfredse med vores ophold på Cantine Cesani hvor vi fik en meget fin velkomst og orientering om området og dets seværdigheder. Vi havde 3 overnatninger og alt fra værelse standard, morgenmad, pool og andre fælles områder med pragtfuld udsigt til det Toscanske landskab var helt i top. Vi havde et mindre uheld med vores lejede bil og fik en god hjælp af personalet for kontakt til biludlejnings firmaet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Flemming Bo og venner fra Dragör boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 16. til d. 20. marts 2012.

Vi fløj med SAS til Bologna og lejede en bil hos Avis, herfra gik turen til Cantine Cesani ca et par timers kørsel, vi brugte GPS koordinaterne og det virkede fantastisk, ankomsten var rigtig god med et glas vin ved ankomst, vi var 4 personer og boede i lejlighed med mulighed selv at lave morgenmad/frokost/aftensmad, sobert og nydeligt, servicen var god hele opholdet igennem, stedet var fyldt med fred og ro og smukke omgivelser hvis det er hvad man har brug for.
Pigerne på "Cesani" snakkede godt engelsk og var meget søde og tiltalende, vi blev så glade for stedet og vi har besluttet os for at tage derned til præcis samme sted igen til september hvor der plukkes druer til vinproduktionen, et meget spændende sted. Vi brugte Coop i Certaldo til indkøb for vores morgenmad/aftensmad og havde også resturantbesøg i San Giminnano som var en nydelse i italiensk madkurst, og priserne på resturansbesøg svingede mellem 7 til 20 Euro for en hovedret. På google hvis man skriver "cesani" kommer der et utal af billeder/video fra stedet, kan jeg kun anbefale, de et meget spændende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anette og rejsefælle fra Jelling boede på Agriturismo Salvera i Sillicagnana fra d. 23. til d. 28. juli 2011, på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 28. til d. 31. juli 2011 og på Locanda della Fonte i Monteverdi Marittimo fra d. 31. juli til d. 3. august 2011.

Jeg vil sige, at vi har været meget tilfredse med at have købt vores ophold gennem jer. Vi var sent ud, og vi oplevede en hurtig og faglig god vejledning og ageren fra jer af her i DK. Vores ophold de forskellige steder var fint og i henhold til det lovede. Et par ting kan knyttes til Agriturismo Salvera - her var engelskkundskaberne meget ringe, hvilket betød, at der ikke var nogen indføring på nogen måde til, hvad de havde af faciliteter på stedet.

Det sidste sted var med forrygende personlig betjening (hjemmelavet morgenmad, ekstremt rent, meget venlig og imødekommende, fortalte om deres liv,

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jannie og rejsefælle fra Ballerup boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 27. til d. 31. juli 2011.

Et rigtig hyggelig sted. Det er et rigtig godt udgangspunkt for at besøge andre interessante områder. Vinsmagningen var en rigtig god oplevelse, da de ikke tog hensyn til, at vi skulle være et vist antal detagere for at gennemføre den - vi var kun os to.

Eksempelvis kunne I godt overveje at oplyse, at det kunne være en god ide, at der i området er mange myg mv. og derfor kan det være en god ide at tage myggespray med

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og familie fra Kgs. Lyngby boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi har haft en pragtfuld ferie i Italien, og har generelt været rigtigt godt tilfreds med de steder vi har boet.
Vi boede en uge på vingården Cantine Cesani, som er beliggenede højt, således, at der er en fantastisk udsigt over det smukke torcanske landskab.
Også her blev vi mødt med meget venlige og hjælpsomme værter. Lejligheden var meget fin og med god plads. Det eneste vi kunne ønske os forbedret, var blødere senge eller et par bløde topmadresser. Dobbeltsengen var meget hård at ligge i en hel uge!

Cantine Cesani ligger centralt for mange forskellige udflugter , bl. a de skønne middelalderbyer. Vi besøgte selvfølgelig San Gimignano flere gange, både om dagen og om aften. Om aften er der en helt anden charmerende stemning, end om dagen, hvor den vrimler af mennesker. Vi besøgte også Voltrerra, Siena og Monteriggioni, som var meget forskellige og spændende oplevelser. Alle byer kan nås på mindre en en times kørsel, fra Cantine Cesani.
Monteriggioni var, i den weekend vi besøgte den, forvandlet til en "levende middelalderby", da alle var udklædte i middelalderdragter, og der var middelalder-gøgl, -musik, -dans, -boder, -mad og drikke og meget mere. Det var især en god oplevelse for vores børn, men bestemt også for os. Vi fik oplyst, at der fast to gange årligt, afholdes disse middelalderweekender.

Til sidst, vi har været meget tilfredse med at bruge, og bestille vores ferieboliger på jeres hejmmeside in-italia. Den er rigtigt godt bygget op, nem at betjene, og dejligt med de mange beskrivelse af både folks egne oplevelser og jeres beskrivelser, og ikke mindst fyldt med dejlige inspirerende billeder.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map