Anmeldelser af Cantine Cesani

 
Cantine Cesani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cantine Cesani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Gimignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cantine Cesani

Læs personlige anmeldelser af Cantine Cesani som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cantine Cesani. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Linda Topp og ___ fra Herlev boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 2. til d. 3. september 2007.

Vi havde en pragtfuld tur og var også heldig med vejret - det har jo en del at sige.

San Lino i Volterra var et dejligt hotel og receptionisten var smaddersød - det er altid dejligt at føle sig velkommen - de havde begge et dejlig stort smil på læberne og Volterra var en fantastik by. Vi måtte betale 11 euro for parkering af bilen, men det var ok.

Den andensidste overnatning hos Cantine Cesani nær San Gimignano - jeg kan ikke huske bynavnte noget med pol.... nær Certaldo - de var også fantastiske søde - især den finske dame som var ansat. Hun talte fantastisk engelsk og vi fik en vinsmagning som tog over 1 time(gratis) og fik vis deres vin-bryggeri i kælder mm det var smadder hyggeligt.

Vi var meget forundret over at man på mange af de gårde man gik ind skullle betale for vinsmagningen...... det var lidt æv.... synes vi.

Den sidste overnatning i Firenze var også god, dog var receptionnisten lidt sur i betrækket synes vi og da vi allerede skulle køre kl. 7.00 grundet hjemtid med fly kl. 9 nåede vi ikke at få morgenmad og det var jo ærgeligt når værelset kostede dkr. 1185 - det var for dyrt....
Forøvrigt kostede parkeringen euro 23 for 1 dag det var ALTSÅ lige dyrt nok. Men bare ærgeligt.

Vi vi gerne takke In-Italia for den fantastiske service vi har fået og hjælp til at booke nævnte hoteller, det er ikke sidste gang vi rejser med jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henning og rejsefællen fra Viborg boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 19. til d. 31. august 2007.

Vi var meget glade for vores ophold på vingården. Sjældent har vi oplevet så flinke og hjælpsomme værter. Vi ringede ned til Cesani lige inden vi fløj med Rayan Air fra Billund til Pisa for at meddele, at vi først kunne være på vingården midt om natten. Vi talte med en meget flink dame, der forklarede, at det ikke gav noget problem. Da vi ankom til vingården ca. kl. 02.00 om natten havde de opsat vejledningsskilte på træerne, så vi uden problemer kunne finde frem til vores værelse. Flot gjort.

Værelset var fint (godt med et køleskab på værelset, hvor der var kold hvidvin og kold vand), og morgenmaden OK.
Opholdsstedet levede til fulde op til vores forventninger. Det er svært at finde noget netativt ved stedet.

Meget sjældent, at der på en vingård i Italien er 2 piger/kvinder, der taler et flot engelsk. God beliggenhed tæt ved den meget spændende by, San Gigminano, hvor der er adskillige gode restauranter (som vi drøtede med pigerne på Cesani).

Et forslag til Cesani kunne være, at de gør lidt mere ud af at reklamere for deres gode vine, samt at de kunne gøre opmærksom på muligheden for at arrangere transport af deres vine fra vingården til vores hjem i Danmark (som en vingård i Montepulcinao gjorde for os). Da vi var med fly, kunne vi jo ikke selv have noget vin med hjem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Heibrith og familie fra Hoyvik i Færøerne boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 15. til d. 18. august 2007.

Turen var super:) Vi boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d.15-08-2007 til 18-08-2007. Vi var meget glade for opholdet der. Vi blev venligt modtaget, og beliggenheden var meget idyllist, vi havde ikke været i Toscana før, så vi kente ikke noget til det, men vi blev ikke skuffede. Vi så os lidt omkring, var inde i selve byen, meget intersant, vi skal helt sikkert der igen:) Personalet på hotellet var meget flinke, og imødekommende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lone og Leif fra Tisvildeleje boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 14. til d. 18. august 2007.

Vi har haft en dejligt rejse og det var et dejligt ophold vi havde på vingården. San Gimignano er en flot by, men som mange steder i Italien er det svært med parkeringspladser. Der var utroligt mange turister (som os selv) i byen. Et utroligt smukt område omkring byen. Det var meget spændende at besøge Volterre og se hvordan landskabet ændrede sig. Volterre var også mere fredelig.

Cesani lå smukt, jeg havde glædet mig til "verdens smukkeste udsigt" fra swimmingpoolen, men der var desværre sat hegn op. Personalet var utroligt imødekommende og venlige. - og det var en meget smuk udsigt. Dejligt stille sted. Godt spise sted på hotellet i selve Pancole. Vi tager gerne derned igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin og familie fra Hillerød boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 18. til d. 21. juli 2007.

Vores oplevelse med jer som rejsebureau har kun været positiv. Al booking er foregået nemt. Alle papirer er ankommet i god tid og I har været meget hjælpsomme.

Vores ophold på vingården i Pancole var fantastisk. Det kan vi kun anbefale til andre. Lejligheden var stor og fin og der var en fantastisk udsigt. Poolen var dejlig og det var en stor fordel at ejerne kunne tale engelsk. Det bedste af det hele var, at der var så stille, så man ikke kunne undgå at slappe helt af. Restauranten, som ligger tæt ved vingården kan absolut anbefales, de laver fantastisk mad. Samtidig giver det mulighed for at opleve lokalbefolkningen (gamle mænd) som dyster i boccia.

Alt i alt en super dejlig ferie, med masser af gode oplevelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Susanne og Carsten fra Vejen boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 24. til d. 27. juli 2007.

Familien Cesani driver et - for os - helt unikt lille feriested! Der er en stemning og en ro som, i den helt forrygende natur, lægger op til afslappelse og fordybelse! Værelserne er pæne og rene, Poolområdet er dejligt (og poolen er velholdt og ren), der er en opmærksomhed og imødekommenhed, som i hvert fald vi ikke forventede (der er trods alt tale om en "bondegårdsferie")! Og så er den toscanske natur noget helt for sig selv - den skal bare nydes!! Vores eneste overraskelse var at priserne - ikke mindst på gårdens egne produkter - er helt i top!! I jeres beskrivelse af stedet skriver i, at der i landsbyen "Pancole" er butikker og restauranter. Dette er en sandhed med modifikationer!! Der er EEN restaurant (på et feriehotel i byen)og ingen butikker!!! Så man er nødsaget til at køre de 6-10 km væk fra "Cesani" - og Pancole - for at handle eller få et lidt større udvalg på menukortet! San Gimignano er - som i ganske rigtigt skriver - et "overrendt" og "slidt" turistmål, men stadig et besøg værd! Til gengæld kan det anbefales at tage til de små byer i området - både den nære Certaldo og den lidt fjernere Greve in Chianti! Man kan her både handle (bl.a. den nødvendige proviant og de lokale varer) og møde den lokale - og meget venlige - befolkning, ligesom man her på restauranterne får et særdeles stort udvalg af de lokale specialiteter at vælge imellem!! Kun lidt ærgerligt, at man skal køre for at komme dertil (bilkørsel og den dejlige vin matcher ikke hinanden!)
Tips: Kør til Certaldo, og følg de hvide COOP skilte! Man kan her handle alt i madvarer som hjertet måtte begære. Den hjembragte mad kan opbevares i køleskab på værelset og nydes på den meget fine og intime "morgenmadsterrasse" - med udsigt - som Cesani-familen har indrettet (denne bruges kun til servering af morgenmad)!

Alt i alt en særdeles vellykket tur, som vi meget gerne gentager - også med In-Italia som vores arrangør!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Janne og familie fra Hillerød boede på Cantine Cesani i San Gimignano fra d. 14. til d. 17. juli 2007.

Det har været en fantastisk tur. Stedet vi boede på, ligger så smukt og familien var meget søde. Vi kom rigtig I kontakt med familien, og det var en rar fornemelse, så vi fik oplevet kulturen på en anden måde.

Deres kundeservice er bare helt i orden, der er pænt og rent og morgenmaden var rigtig god. Så der er ikke noget at klage på. Vi fik 2 sammenhændende værelser, så med børn var det nogle gode værelser. Det var meget personligt, og vi fik også snakket med de andre gæster, da der jo ikke var så mange, der boede der (de har 13 værelser). Vi fik en hyggelig vinsmagning, og det var I det hele taget dejligt at væe et sted hvor familien bor og arbejder.

Området er bare det bedste, det ligger tæt på alt det man skal se. Så vi synes at det var det bedste sted man kan bo I Toscana. Det levede op til vore forventninger og meget mere..

I må selv ændre I teksten og ligge den ud på jeres side med rejseoplevelser hvis I vil...

Jeg vil anbefale stedet til alle. Vi vil meget gerne derned igen.

In-Italia's kommentar

Vi ændrer ALDRIG teksten på disse svar. Vi drister os maksimalt til at rette en slåfejl eller komme med en kommentar nedenfor.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map