Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Agriturismo Poderi Arcangelo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En økologisk Agriturismo med en fantastisk udsigt

På en bakketop midt i det smukkeste toscanske landskab og mellem de to spændende byer San Gimignano og Certaldo ligger vingården Poderi Arcangelo med imponerende udsigt til alle sider. Familien Mora som ejer stedet, dyrker bl.a. vin (Chianti, Vernaccia di San Gimignano, Vinsanto og grappa), fremstiller marmelader og producerer olivenolie på i alt 40 hektar, alt sammen økologisk. Udsigten over vinmarkerne, bakkerne og dalene er i sandhed enestående, og den bliver bestemt ikke dårligere af at blive ledsaget af et glas vin.

Spis på stedets egen restaurant

Ud over landbrugsproduktionen tilbyder familien også ophold i flere af gårdens istandsatte bygninger. I hovedbygningen er der mulighed for køb af vin, olie osv. samt at spise på gårdens restaurant, hvor de serverer traditionelle toscanske retter til både frokost og middag, og i sommerperioden er det muligt at spise udendørs på den hyggelige terrasse. Restauranten er åben fra 1/4-31/10 (lukket søndag). Vi gør opmærksom på, at restauranten kan være lukket pga. private arrangementer, så vil du være helt sikker, bør du forhøre dig på stedet. På Poderi Arcangelo arrangeres der også smagninger af vin, olivenolie og marmelade, og hvis du eller dine børn har lyst til at lære mere om den lokale kogekunst, er der også mulighed for at arrangere madlavningskurser. Disse aktiviteter bestilles og betales direkte på stedet.

Læs mere om Agriturismo Poderi Arcangelo

Casa Capezzano: Hovedbygningen stammer fra 1600-tallet, men i 2005 blev den fuldstændig istandsat og rummer nu - ud over restauranten, butikken og ejernes egen bolig også otte værelser.
Casa Bio: Den gamle lade ligger lige over for hovedbygningen, og her er der indrettet tre værelser og et suiteværelse, flere af dem med relativt lavt loft eller til kip. Værelserne er helt igennem indrettet efter bioarkitektoniske principper
Casa Arcangelo: Man regner med, at dette hus tidligere var et kloster, hvor munkene tog sig af de syge og andre med særlige behov. Casa Arcangelo er den ældste af stedets bygninger. Huset ligger på en bakke med en fantastisk udsigt og er omgivet at vinmarker, olivenlunde og cypresser. Dette hus indeholder både værelser og lejligheder.

Værelserne findes i forskellige kategorier og er enkelt indrettet og møbleret. De har alle eget badeværelse, satellit TV, mulighed for opvarmning. Vi har ikke mulighed for at bekræfte indkvartering i et specifikt hus eller værelse.

Lejlighederne findes i forskellige størrelser og har opholdsrum og køkkenhjørne samt et eller to soveværelser og privat badeværelse. Ophold i lejlighed inkluderer ingen måltider, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad, hvis det ønskes. Vi har ikke mulighed for at bekræfte indkvartering i et specifikt hus eller lejlighed.

Både værelser og lejligheder deles om stedets dejlige swimmingpool på 14x7 meter (åben fra 15/5-15/10). Evt. brug af aircondition afregnes på stedet. Nogle boliger ligger omkring 800 meter fra hovedbygningen.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Poderi Arcangelo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map