Anmeldelser af Agriturismo il Castagnolino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo il Castagnolino

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo il Castagnolino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo il Castagnolino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og søskende fra Korsør boede på Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano fra d. 4. til d. 11. juni 2009.

Tak for jeres mail som er kommet for længe siden, undskyld det sene svar. Det er bestemt ikke for at vi ikke er positive, for det er vi. Det var helt igennem en pragtfuld oplevelse at være i smørhullet af Toscana.

Det var et skønt område Vores Vingård "agriturismo il CASTAGNOLINO " lå højt med en udsigt så skøn. Vejret var super, og vores nærmeste by San Gimignano opfyldte alle vores krav, et væld af skønne butikker ( tasker sko osv. ) og ikke mindst en flot by, hvor vi var nogle gange.

Vores gård var som sagt et meget velholdt og gennemført sted, værelserne var smukke lige som beskrevet ikke store, men vi opholdte os udenfor i og omkring gården på udvalgte afslappede steder. Vi morede os over hunden Sara, som elskede at spille bold. Men først og fremmest var det værtsparret Carmela og Ivano, de arbejdede hele tiden for vores velbefindende, Vi havde udtænkt hjemmefra dette sted for Deres Øko-madlavning med egne produkter, lokale vine, og det var over al forventning SUPER, det fremkommer hvis nok klart af vores billeder. Vi spiste hver dag kl. 20 på terrassen ,en 4 retters menu . og der var mange gode vine.

Vi havde lejet bil i Pisa, og havde udtænkt at besøge mange af de kendte byer, vi kørte til Siena, et meget flot sted. Men fandt dog så ud af ved værternes hjælp at området havde masser af middelalder byer på bjergtoppe med Tårne osv. Så vi hyggede med ture til disse skønne bjergbyer hvor vi gik i de smalle gader. Rolige steder med få turister, det var en god ide for os,( alder 55 til 68 ) for efter dagens tur, slappede vi af ved Swimmingpoolen med en god bog og et glas vin.-- eller man kunne følge med hvad de arbejdede med på gården.

Det var vores første besøg i Italien for nogle af os , det var meget dejligt og det bliver forhåbentlig ikke det sidste, det eneste vi fandt var svært var sproget og at finde vej, selvom der var mange skilte ( for mange )

Tak for god behandling hos In- italia.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6
 
search map