Anmeldelser af Agriturismo il Castagnolino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo il Castagnolino

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo il Castagnolino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo il Castagnolino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Svenerik fra Strömstad i Sverige boede på Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano fra 11. til 17. maj 2012.

Jeg har kun gode ting at sige om In-Italia. Alt fungerede vældig godt, helt fra den første kontakt til reservation og bekræftelse.

Boede uden for San Gimignano på en lille gård. Agriturismo Il Castagnolino. Fantasktisk dejligt sted, beroligende og harmoniske omgivelser og strålende udsigt. Alt dette krydret med venlige og meget imødekommende værtspar, som var til rådighed hele tiden og svarede på spørgsmål, men slet ikke påtrængende. Havde planlagt at være der 11-15 maj, men blev yderligere 2 døgn. Nød hver aften ekstraordinært velsmagende og velforberedt italiensk husmandskost. Lokale råvarer og information om rettet. Super!! Vender mere end gerne tilbage for at nyde landskabet i efterårsfarver.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Jan-olof og hustru fra Örnsköldsvik i Sverige boede på Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano fra 7. til 12. april 2012.

Det har været en helt fantastisk rejse med god mad og et fantastisk sted at bo. Carmela og Ivan var super fine mennesker, som var meget opsatte på at tage hånd om deres gæster. Anbefalingen om at spise aftensmad hos dem nogle gange, endte med at vi spiste hvert måltid der, fordi det var så fantastisk godt med ægte autentisk italiensk mad, som vi ikke ville have valgt, hvis vi havde spist på andre restauranter. At det var også meget billigt gjorde ikke tingene værre. Det var en fornøjelse at leje en bil og tage rundt for at se det fantastiske landskab. Det eneste, der ikke var så godt var vejret, men det er ikke noget, man kan bebrejde nogen. Ifølge Carmela havde derværet et tilbageslag i vejret, omkring en uge før havde det været forårsvarmt. Vi vil helt sikkert vende tilbage til Toscana og Carmela og Ivan et andet år, men da vil vi vælge en periode, som er mere sikker hvad angår solen og temperaturen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Per og Gitte fra Karrebæksminde boede på Terrazza Gabbiano i Manarola fra d. 20. til d. 27. august 2011 og Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano fra d. 3. til d. 8. september 2011.

Agriturismo Il Castagnolino kan anbefales, venligt værtspar, god mad og central beliggenhed i Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og kone fra Dragør boede på Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano fra d. 30. august til d. 2. september 2011 inden de kørte videre til Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno.

Vi fløj til Rom og kørte herefter i lejet bil direkte til Agriturismo il Castagnolino hvor vi var kl 19:00 køretid ca 4 timer –
Vi blev modtaget pænt af familien og de havde en lækker 4 retters menu klar til os – Stedet er hyggeligt og rart uden nogen form luksus men med en landlig atmosfære og et pragtfuld værtspar – Vi blev blandt andet anbefalet særlige områder der var smukke og et par fantastiske spisesteder – San Gimignano er dog en skuffende kedelig og turistet by her er kun kirken som kan byde ind med flotte kalkmalerier og kirkerum –
Siena er modsat en mere spændende by og ikke nær så kommerciel her igen med en flot og smuk kirke samt et dejligt torv midt i byen – Vi var en tur i Greve en sød og hyggelig by hvor de har et helt specielt vinsmageri – Fra Greve kørte vi til en lille flække Badia di Passignano og spiste vi frokost på et fantastisk Osteria di Passignano en virkelig mad oplevelse (http://www.osteriadipassignano.com/index.php).

Efter 3 dage kørte vi til vores nye destination Montopoli Valdarno hvor vi flyttede ind på det hyggelige og meget spændende hotel Albergo Quattro Gigli hvor familien gør alt for en – Vær dog opmærksom på at hotellets restaurant ikke har åbent om mandagen og at der kun er et meget primitivt pizzria åbent men det smagte nu godt nok.
Fra Montopoli var der hverken langt til Pisa med det skæve tårn og igen en meget meget smuk kirke, borgen Lucca samt Firenze – Byen Pisa er ellers trist og kedelig men nem at parkerer i. Lucca er en meget mere spændende by med sjove og hyggelige gader og pladser ligeledes en flot tur at kommer op til byen fra Montopoli - Vi var sidst i Firenze her fik vi et tip om at køre en center der hedder COOP Centra ca 10 km fra centrum her er gratis parkering og man kan herefter meget nemt tage en sporvogn direkte ind til centrum

Vi forlod Montopoli efter 4 dage og kørte ca 4.5 time tilbage til Rom ikke den store trafik og rigtig god skiltning i italien dog kan Poggobonsi volde lidt problemer hvis man vil udenom byen og man kører efter GPS – Vi blev dog 6 timer forsinket i lufthaven grundet en generalstrejke – Men en rigtig god tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Svend Aage og Anne Grethe fra Beder boede på Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano fra d. 21. juni til d. 1. juli 2011.

Da vi ankom blev vi modtaget at to meget venlige ejere – samt hund og kat. Der var bestemt intet at klage over, der var både vejledning til udflugter, hvor vi burde tage hen og hvor de ikke synes vi skulle tage hen. Det kan anbefales at tage toget fra Certaldo til Firenze ( grundet meget trafik i Firenze).
Vi spiste aftensmad hos Ivan og Carmela der lavede de skønneste landkøkkenretter fra Toscana – men 4 retter i 10 dage begynder at mætte. Hyggeligt at sidde i det fri og spise aftensmad med udsigt ud over landskabet – det er et meget stille og roligt sted.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Joan og vennerne boede på Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano fra d. 3. til d. 7. juni 2011.

Vi har haft en rigtig dejlig tur - og vi kan kun anbefale in-italia - hvilket vi også allerede har gjort :o)

Opholdet og ikke mindst kokkeskolen på Il Castagnolino var en super oplevelse – både vores værtspar og de to kokke var meget venlige og imødekommende.

Vores ”drenge” fik fuld valuta på kokkeskolen, og det gjorde vi piger dermed også ;o)

Og én ting er i hvert fald helt sikkert – vi er ikke ”færdige” med Toscana – tværtimod!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Martin og rejsefælle fra Juelsminde boede på Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano fra d. 20. til d. 24. september 2010.

Det har været en super ferie.

Der er andet år vi var i Toscana og første gang med In-italia.
Vore dage i San Gimignano hos Agriturismo il Castagnolino levede op til beskrivelsen til fulde især med maden. Sengen var endda større end beskrevet. Især området omkring San Gimignano er interessant med sit kuperede terræn og mange små gårde. Også den korte afstand til mange interessant byer, hvoraf især Volterra var en stor oplevelse.

Alt i alt en rigtig god ferie og et godt materiale fra In-italia inden vi tog af sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map