Hotel i San Gimignano i Toscana

Agriturismo il Castagnolino

 
Agriturismo il Castagnolino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo il Castagnolino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Gimignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På denne lille gård mellem San Gimignano og landsbyen Pancole bor ægteparret Carmela og Ivano med deres kat Eva. Udsigten fra gården er smuk og mange vil nok slappe af ved poolen og måske nyde en flaske af den lokale vin Vernaccia di San Gimignano.

Økologiske lokalprodukter

De dyrker jorden efter økologiske principper og resultaterne er værd at smage på, fra deres gode olivenolie over de mange krydderurter og delikate rødløg af typen fra nabobyen Certaldo, som allerede Boccaccio omtaler i trettenhundredetallet, til San Gimignanos genfundne stolthed, safran. De færreste ved det, men dette eksklusive krydderi har faktisk været dyrket på disse egne siden Middelalderen.

Læs mere om Agriturismo il Castagnolino

Veltillavet og velsmagende

Med så gode råvarer er det et held, at du kan spise her om aftenen. Hver dag byder på nye retter, og vi kan hilse og sige, at de forstår sig på madlavning. Det er ikke mange restauranter i San Gimignano, der byder på så god mad, og slet ikke til en så rimelig pris. Og når du spiser på gården, slipper du også for overvejelserne, om hvem der skal køre de 3½ km hjem. Morgenmaden er for resten også usædvanlig god og byder ofte på hjemmebagte kager og brød, hjemmelavede marmelader er en selvfølge.

For dig og din bedre halvdel

Agriturismo il Castagnolino er en lille perle, som især egner sig for par, da vi ikke kan anbefale, at man tilføjer opredninger i værelserne. Her er godt med bord og stole i det fri, så du kan nyde det milde klima, og når vejret ikke er til at være ude, er her et hyggeligt fællesrum.

Værelser i klassisk landlig stil

De seks værelser er ikke store, og sengene er derfor "kun" 160 cm brede (i enkeltværelserne 120 eller 140 cm), men de er hyggelige og stemningsfulde med deres karakteristiske fritliggende bjælker i lofterne, deres gulve i terracotta, det gedigne møblement og væggene, som alle er malet med naturfarver.

Værelserne på Agriturismo il Castagnolino

Hele gården med 10+2 sovepladser (med privat pool)

Du kan leje hele gården for et ophold sammen med familie eller venner. Du har således de seks værelser og pool kun til din rådighed samt to søde og gæstfrie værter, Ivan og Carmela, der vil servere morgenmaden til hele holdet. Du kan også spise frokost eller aftensmad på gården og aftale med ejerparret, hvad du ønsker og spise og hvornår det skal serveres. Vil du ikke spise på gården så er der en restaurant i overkommelig gåafstand i selve Pancole eller du kan gå på opdagelse imellem bakkerne og inde i selve San Gimignano by. Ivan og Carmela hjælper jer gerne med forslag over gode spisesteder i omegnen. NB: Egen brug af køkkenet er ikke tilladt ved leje af alle seks værelser.

Skjul teksten
 
 
search map