Anmeldelser af Villa le Querce

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa le Querce

Læs personlige anmeldelser af Villa le Querce som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa le Querce. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vidunderlig uge på Villa le Querce

Et hus som passede os perfekt, da alle familier kunne få deres egen og kunne lukke døren, hvis man ønskede det. Poolen var helt fantastisk, selv i gårdhaven. Bordtennisbordet var også meget populære. Han med en del bordtennisturneringer. Vi havde alt, hvad vi havde brug for, ikke noget, som vi følte manglede. Og de to ældre søstre, som tog sig af huset var helt vidunderlige. En frisk bagt kage var på bordet, da vi ankom, modtog også flere besøg fra dem med forskellige gaver. De kan ikke noget engelsk, men det forhindrer dem ikke at snakke med .. Alle i selskabet var meget tilfredse, store som små!

Anbefaling til kommende gæster

Kun ting fik vi ændret på hurtigt, det var vores GPS'r til bilerne til at tage motorvejen med betaling. Var lige lovligt mange serpentinerveje, hvis man vælger vejene gennem bjergene med tanke på at vi var et selskab med ni børn. Selv hvis det koster 7-8 Eur var det helt sikkert det værd.

Villa le Querce
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa le Querce
Villa med 8 + 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 7 voksne, 9 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Poul og familien fra Rungsted boede på Villa le Querce i San Galgano fra d. 10. til d. 17. september 2011.

Sammen med et billede af vores fantastiske "værtinde", som begavede os med hjemmebagt kage og vin ved ankomsten og iøvrigt senere bagte en "guldbryllupskage" med 5 x 10 lys til os, sender vi et udpluk af billeder fra omegnen af Villa le Querce, som jo ligger meget øde.

Iøvrigt er opgivelse af GPS koordinator en virkelig god idé, selvom bjergmassiver og tykke mure sommetider gjorde satelitmodtagelserne vanskelige. Man kan jo ikke komme dertil uden bil, så der er selvfølgelig muligheder, men storindkøb var en længere rejse, så meget mad blev lavet fra bunden i det skønne store køkken. Hvis man kører i bil, kan det betale sig at tage basisvarer med hjemmefra, men det er jo en lang rejse, som måske de færreste begiver sig ud på. Der ligger en række små, hyggelige og meget smukke landsbyer indenfor rækkevidde, og vi har nydt at besøge deres pittoreske markeder, hvor vi billigt kunne købe friskt og stort ind, og spisesteder, som alle steder er til at betale.

Selve villaen var en kæmpe succes med sin originale og rustikke udformning, de 4 lejligheder, som fungerede perfekt med én til hver familie, men de separate køkkener blev aldrig benyttet, da vi sammen og på skift lavede mad i det store fælleskøkken. Der var barneseng med kviltet bamse på udltæppet samt en høj stol, som stod under trappen, så intet manglede. Vejret var fantastisk i uge 37, og alle måltider blev indtaget udenfor ved det store langbord under en baldakin, så man osse kunne sidde der, når duggen var faldet om aftenen.

Poolen var det store samlingspunkt for store og små med en aldersfordeling på mellem 2 og 76 år, men osse Volley ball banen, bordtennisbordet i laden og de 4 mountainbikes blev flittigt brugt.

Alle var enige om, at der ikke findes en bedre måde at fejre guldbryllup på, end at samle børn, svigerbørn og børnebørn på et sådant sted i et sådant klima så sent på året, og huset rummede uden videre alle 16 personer.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 8 voksne, 8 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa la Pievina

Asciano, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Villa Irene

Pomaia, Toscana

Poggio Falcone

Chiusi, Toscana

Populært i Toscana

search map