Villa i San Galgano i Toscana

Villa le Querce

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette maleriske gamle hus blev for år tilbage grundigt istandsat og indrettet til fire toværelseslejligheder, men i dag udlejes hele huset samlet med maksimalt 16 sovepladser.

Besøg den nærliggende borgo

Huset befinder sig i udekanten af en såkaldt borgo, det vil sige en lille klynge af bygninger, der oprindeligt udgjorde et større landbrug. Der er nu tale om en usædvanlig lille en af slagsen, så den omfatter kun en håndfuld andre mindre huse.

Læs mere om Villa le Querce

1,5 km til spisested

Når du bor i Villa le Querce, så har du under alle omstændigheder såvel den store have som det 16 x 8 meter store svømmebassin (dybde 130-150 cm) fuldkommen for dig selv. Huset er rustikt på den hyggelige måde, og så er det særdeles velholdt, for de to ældre søstre, som ejer det, holder det som var det deres eget hjem. Ud over svømmebassinet er her selvsagt grill, bordtennisbord, fire mountainbikes og en plæne, der kan bruges til volleyball. Omkring 1½ km herfra finder du den nærmeste restaurant.

Villa le Querce med 8 + 8 sovepladser:
- Huset ligger i tre plan. I stueetagen finder du et stort køkken med ikke færre end 10 (!) gasblus, flot ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine (og vaskemaskine) samt et passende stort køleskab. Her er også en stue med pejs, fjernsyn, DVD og udgang til terrassen og en fjernsynsstue. På første etage finder vi to identiske toværelseslejligheder bestående af stue med køkkenhjørne (ovn, kogeplader og køleskab) og to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

På anden etage er der ligeledes to toværelseslejligheder, der er indrettet på samme måde som lejlighederne på første etage med den eneste forskel, at der her i stuen er en sovesofa til to personer i stedet for enkeltsengene.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa la Pievina

Asciano, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Populært i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

search map