Villa i San Casciano in Val di Pesa i Toscana

Il Casale del Lago Podere Nuovo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os på landet, tæt ved vejen, som går mellem to af Italiens mest seværdige byer, nemlig Firenze og Siena. Her er du omgivet af et smukt, grønt landskab, og beliggenheden er rolig og meget privat. Nærheden til flere omkringliggende småbyer gør opholdet ekstra bekvemt, og at der til huset hører en udendørs pool giver lige det sidste touch på en dejlig ferie.

Ganske få kilometer væk ligger charmerende San Casciano Val di Pesa (4,7 km.) med sine smukke bygninger. Her har du barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Du kan endog vælge at køre nordpå til Tavarnuzze (6,5 km.) som har de mest basale fornødenheder. Når du får lyst til at opleve god shopping, myldrende folkeliv og kulturelle seværdigheder kan du begive dig til fantastiske Firenze, som ligger kun ca. 50 min. væk med bil (18,8 km.). Vinmarker og olivenlunde omgiver dig, og der findes mange spændende vinveje, du kan udforske. Husk gerne at få en god flaske vin fra en af de utallige vingårde med hjem.

Bliv forelsket i Chianti

Det er nemt at blive forelsket i Toscana og dette vidunderlige landskab, og det kan være svært at begive sig hjem igen, når den tid kommer. Il Casale del Lago Podere Nuovo tilhører Firenze-provinsen og området, du befinder dig i, har en lang historie, som går tilbage til etruskernes tid. En stor del af Toscanas seværdigheder har du inden for behagelig køreafstand. Hvad med frokost i hyggelige Greve i Chianti og middag i imponerende San Gimignano med alle sine spidser og tårne.

Du har egen pool

Føler du for at tage dig en hviledag kan du altid slappe af i en af de solstole, som står ude på terrassen, for siden at tage dig et dyp i den herlige udendørs pool. Og når sulten sætter ind, har du eget køkken, hvor du let kan tilberede dine måltider. Du kan suge aftenstemningen ind med levende lys og middag under åben himmel, eller besøge en af de nærliggende trattoriaer, som serverer lokale specialiteter. Holder du af aftenaktiviteter, kan du ud over skønne gåture spille bordtennis og billiard. Du bestemmer selv, hvordan dine dage skal se ud, og det er netop en af de mange fordele ved at bo i eget hus.

Rummeligt hus med 12 sovepladser

Huset er i to etager eller rettere sagt i tre, for på øverste etage er der et badekar med vandmassage. På nederste etage har du køkken, fællesrum og TV-rum, og på de andre etager finder du soveværelser og badeværelser. Huset rummer otte faste senge, men der kan bo op til 12 personer, da der er to sovesofaer, som kan benyttes. Faciliteter som aircondition, mikroovn, pizzaovn, kaffemaskine, wi-fi, Sat-TV, DVD, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine findes i huset. Møblementet er enkelt og rustikt.

Læs mere om Il Casale del Lago Podere Nuovo

Villaen på Il Casale del Lago Podere Nuovo

Villa til 8+4 personer

Huset er ca. 200 kvm. stort. På nederste etage er der et stort køkken med spiseplads, WC, fællesrum med sovesofa, tv-rum samt sovesofa, trappe op til to badeværelser og fire soveværelser med hver to sovepladser. Herefter yderligere en trappe op til et badeværelse med vandmassage.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Santo Stefano

Greve in Chianti, Toscana

Casa Amaranta

Greve in Chianti, Toscana

Casa Verdiana

Greve in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map