Anmeldelser af Fattoria La Loggia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria La Loggia

Læs personlige anmeldelser af Fattoria La Loggia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria La Loggia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa som feriedestination

Fattoria La Loggia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria La Loggia
Treværelseslejlighed Frantoio (stue)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på fransk. Klik her for at se originalen

Total dejligt

Boede i en dejlig lejlighed på 1 sal med dejlig udsigt.
Fluenet i vinduerne og pænt / rent.
Lille køkken, men fint når man ikke er flere end 2 personer.
Sofaen i stuen kunne have været bedre, men en rigtig god seng.
Venligt personale, manager familiær, fik bl.a. lagkage da de holdt fødselsdag ;0)

Fattoria La Loggia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria La Loggia
Toværelseslejlighed Clarabella (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Super sted

Meget idyllisk vingård i Italiens hjerte, Toscana. Meget god placering i forhold til hvad der bør opleves i Toscana, men lidt langt til nærmeste restaurant (ca. 1 km.

Dejlig morgenmad og god lokal vin.

Poolområdet var meget godt, med meget kunst omkring. Pænt at se på, men indebærer lidt restriktioner som f.eks. at børnene ikke spille bold osv.

Fattoria La Loggia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria La Loggia
Treværelseslejlighed Dimora Reale (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Emma og rejseledsagere fra Skellefteå i Sverige boede på Fattoria La Loggia i San Casciano i Val di Pesa fra det 14. til 15 juli 2012.

Eftersom vores ophold på Fattoria La Loggia var meget kort, er det svært at lave en længere beretning. Alligevel kan jeg dele nogle tanker:
Mig og min veninde havde meget svært ved at finde hotellet. Det ville sikkert have været let med en GPS. Vi fik en god beskrivelse af, hvordan vi kom ud af Firenze fra biludlejningen, men siden var det som om byerne i jeres rutebeskrivelsen ikke fandtes på vejskiltene. Så måske nogle mere detaljeret kort hele vejen fra Firenze? En PDF til at skrive ud? :)
Nuvel, da vi ankom blev vi slået af den smukke natur, helt uovertruffent fint! Vi valgte at spise middag i den nærliggende landsby ... Noget med M ...? Da det var fuldt på den eneste restaurant fik vi et tip om pizzeria, hvor de rent faktisk havde de lækreste pizzaer vi spiste på turen. Men det føltes som om det ikke var så almindeligt med turister på dette pizzeria :)
Vi havde tid til god morgenmad og en dukkert i poolen, før det var tid til at tage afsted. Vi købte vin og olivenolie fra gården, tommelfingeren op for rødvin!
Personale / værtinden var meget venligt og hjælpsomt, og heldigt at der fandtes snackautomat, da vi var drønsultne ved ankomsten.
Det var en fantastisk atmosfære på Fattoria La Loggia, og jeg syntes, at dette stop på vores rejse gav en dejlig ro. Vi startede nemlig at tilbringe 2 nætter i Venedig, og sluttede turen med 4 nætter i Rom. Sådan en kombo jeg vil anbefale flere at tage, men måske blive i landsbyen et par nætter mere. I tilbyder ikke sådanne grupperejser med for eksempel Firenze, landsby og Rom?
Jeg syntes, det fungerede godt med kontakten med jer, meget informaiton og hurtige e-mail svar. Var en smule bekymret før jeg rejste, da jeg ikke har hørt om In-italia før og ikke vidste om I var rigtig troværdige, men nu ved jeg, at jeg ikke behøver at være bekymret for fremtidige rejser! :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Niels og familien fra København Ø boede på Fattoria La Loggia i San Casciano in Val di Pesa fra d. 18. til d. 25. juli 2010.

Vi boede på Fattoria La Loggia, hvor vi lejede en lille toværelses lejlighed - kaldet "Ambasciatore".

Der er ikke nogen rigtig by helt tæt ved La Loggia.
San Casciano, som er ca. 20 min. kørsel væk er den by med rigtige indkøbsmuligheder, som er tættest på. Byen i sig selv er rimelig kønsløs i forhold til de mange andre skønne middelalderbyer i regionen. Vi besøgte bl.a. byen "Greve in Chianti", som lå ca. 30 min kørsel væk. Den var ganske hyggelig, og der var såvel et par hyggelige cafeer som indkøbsmuligheder.

Selve Fattoria La Loggia ligger - som de fleste gårde i Tocsana - på en bakketop med en bjergtagende udsigt fra både poolområdet og fra det udendørs morgenmadsområde.

Fattoria La Loggia er absolut ikke i den biligste ende i forhold til hvad man får. Vi gav godt 12.000 dkr for 2½ person i en uge, og lejligheden var en af stedets mindste (og dermed også billigste - de øvrige lejligheder var både større og meget dyrere). Det vi fik, var et absolut hyggeligt og autentisk miljø. Der var en rigtig god pool, der var et rimeligt fitnessrum - dog var løbemaskinen i uorden (på ubestemt tid). Der var et særdeles uinspirerende morgenbord (med i prisen), der var et køkken i lejligheden, som ikke var udrustet godt nok. Der manglede f.eks. drikkeglas (vi måtte selv ud og købe nogle), der manglede et skærebrædt, der manglede en vandkarafel, der var generelt for lidt af alt service og serveringsting. I forhold til den høje pris kunne man ønske sig bare et par eldrevne køkkenmaskiner - f.eks. en blender eller el-pisker, og der kunne sagtens være en opvaskemaskine (Tiden er ligesom løbet fra ferieophold, hvor man lever på feltfod). Ventilationen i den - i øvrigt hyggelige lejlighed - bestod af en larmende loftmonteret ventilator. Et velfungerende airkonditionanlæg ville passe bedre til lejlighedens prisleje. Der kunne i øvrigt godt have været WI-FI eller lignende internetmulighed på gården. Der var et gammeldags 12 tommer TV uden fjernbetjening i lejligheden - også her havde man valgt at spare. Til gengæld var der overalt på Fattoria La Loggia kunst. Der var over 1.000 stk. kunst på gården. Og alle rum er fyldt med billeder, og udendørsområderne er ligeledes fyldt op med forskellige kunstinstallationer. Kunstværkerne favner generelt ret bredt. Der er faktisk noget for en hver smag.

Når alt det er sagt, så har vi bestemt nydt en uge i smukke Chianti i hinandens selskab.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ariel og Nicolai samt deres lille barn fra København V boede på Fattoria La Loggia i San Casciano in Val di Pesa fra d. 10. til d. 13. august 2005.

Herefter [efter et ophold på Il Pozzo ved Capolona] rejste vi videre til Fattoria La Loggia i San Casciano in Val di Pesa hvor vi skulle være i tre dage.
Området var enestående smukt og som at træde ind i et italiensk 1800-tals landskabsmaleri. Når man sad ved poolen var man omgivet af det smukkeste landskab og vidunderlige vinmarker og alle stedets faciliteter var af fin kvalitet. Lejligheden var rummelig og hyggelig og fyldt med "atmosfære", og vi nød at lave mad selv i det udmærket udstyrede køkken.
Stedet lægger absolut op til fred og ro, og det var en fornøjelse at vågne op hver morgen med udsigt over vinmarkerne.

I løbet af de 12 dage vi var afsted besøgte vi talrige små og størrer byer. Værd at nævne var Arezzo, som har den månedlige antikmarked den første lørdag i måneden, og som virkelig er et besøg værd.
Siena som sikkert er flot og charmerende om vinteren uden turister, er aldeles rædselsfuld på denne tid af året, da man ikke kan nyde byen, men kun gå i gåsegang med andre turister. Et rent cirkus.
Langt mere charmerende var San Gimignano, som ikke uden grund bliver kaldt Middelalderens Manhattan pga de flotte tårne som prøger den smukke by. Vi var naturligvis i Firenze som også er et besøg værd og besøgte deruodver mange forskellige små byer rundt i området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

La Locanda di San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Borgo di Pietrafitta

Castellina in Chianti, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Populært i Toscana

search map