Agriturismo i San Casciano in Val di Pesa i Toscana

Fattoria La Loggia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det maleriske gamle gods ligger uden for San Casciano Val di Pesa, i hjertet af Chianti mellem Siena og Firenze. Bygningerne går tilbage til 1400-tallet, og århundreders historie emmer ud af bygningerne, som i umindelige tider tilhørte Firenzes herskere, familien Medici.

Vinproduktion

Gården producerer i dag glimrende vine, fra simpel Chianti over mousserende spumante og hvidvin til supertoscanere og Chianti Classico Riserva samt god olivenolie med den for disse bakker karakteristiske milde, bløde smag uden for fremtrædende syre. På stedet serveres der desuden morgenmad, og du kan nyde en kaffe med udsigt over det toscanske landskab, eller på bestilling få middagen serveret på stedet.

Læs mere om Fattoria La Loggia

Kunst og faciliteter

Et helt specielt træk ved gården er, at ejeren hvert år tillader en række kunstnere at bo gratis på stedet - akkurat som 1800-tallets mæcener gjorde det - mod at de efterlader et kunstværk. Værker af mange forskellige kunstnere findes derfor nu i hovedbygningen, i lejlighederne og i parken. Det er virkelig unikt, og hvis du ellers er glad for kunst, så vil du finde det her sted absolut fantastisk. Her findes cykler, bordtennis, pool (10 x 18 m) og grill, alt sammen til gæsternes frie afbenyttelse.

Lejlighederne

Her findes også otte lejligheder, der alle er indrettede i de gamle bygninger og i stort omfang er møbleret med antikt indbo. Alle lejligheder er udstyret med WI-Fi, satellitfjernsyn og safety-boks.

Toværelseslejlighed Clarabella (1. sal)
- Toværelseslejlighed på første sal med 2 til 4 sovepladser. Denne lejlighed består af entré, køkken, opholdsstue med kamin, soveværelse med dobbeltseng, og badeværelse med karbad. Det er muligt at benytte de to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen (bedst til børn).
Toværelseslejlighed Ambasciatore (1. sal)
- Toværelseslejlighed på første sal med 2 til 4 sovepladser. Denne lejlighed består af entré, køkken, opholdsstue med kamin, soveværelse med dobbeltseng, og badeværelse med karbad. Det er muligt at benytte de to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen (bedst til børn).
Toværelseslejlighed Poppy (1. sal)
- Toværelseslejlighed på første sal med hems og 2 til 5 sovepladser. Denne lejlighed består af entré, stue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, hems med sovesofa til én person (bedst til børn under 14 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Det er muligt at benytte de to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen (bedst til børn).
Toværelseslejlighed Balestruccio (1. sal)
- Toværelseslejlighed på første sal med hems og 2 til 5 sovepladser. Lejligheden består af entré, stue med kamin, lille køkken, soveværelse med dobbeltseng, hems over stuen med enkeltseng og badeværelse/toilet. Det er muligt at få to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen (bedst til børn).
Treværelseslejlighed Frantoio (stue)
- Treværelseslejlighed beliggende i stueetagen med 4 sovepladser. Denne lejlighed består af lille opholdsstue med kamin og køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng med badeværelse med karbad i mellem sig.
Treværelseslejlighed Dimora Reale (1. sal)
- Treværelseslejlighed på første sal med 4 til 6 sovepladser. Denne lejlighed består af entré, stor stue med pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til én) og to badeværelser hvoraf det ene med badekar. Det er muligt at få to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen (bedst til børn).
Treværelseslejlighed La Torretta (1. sal)
- Treværelseslejlighed på første sal med 5 til 7 sovepladser. Lejligheden består af entré, rummelig stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med jacuzzi, soveværelse med fransk seng (140 cm bred), lille åbent værelse på kvisten over stuen med enkeltseng. Det er muligt at få to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen (bedst til børn).
Fireværelseslejlighed Brighella (1. sal)
- Fireværelseslejlighed på første sal med 6 til 8 sovepladser. Lejligheden består af entré, rummelig stue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med karbad, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse / toilet. Det er muligt at få to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen (bedst til børn).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Locanda di San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Agriturismo Poderi Arcangelo

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map