Ferieboliger og hoteller i San Casciano in Val di Pesa

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den nordvestlige del af Chianti ligger San Casciano in Val di Pesa glimrende for en ferie på landet i skønne omgivelser. Landskabet er her "typisk toscansk" af den slags, man altid ser på postkort og i film. Det er svært at forestille sig det meget smukkere.

Den hyggelige lille by kender ikke til industri. Her tjener man til livets ophold ved landbrug og turisme. Adskillige kendte vingårde ligger ganske tæt på byen, blandt andet finder vi her Machiavellis gamle landsted, hvor han sad forvist fra Firenze så mange år og skrev "Fyrsten". I dag laves der fremragende vin på gården, der også har en rigtig god restaurant.

Caféer, restauranter og alle mulige butikker skorter det heller ikke på i selve byen, hvis centrum er yderst malerisk og bilfrit. Da her kun er 20 minutters kørsel til Firenze, kan man også hurtigt nok komme ind til det pulserende storbyliv og alle de store kulturelle oplevelser.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map