Ferieboliger og hoteller i Sammommè

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lille perle er dog perfekt til en afslappende ferie i Toscana med sin smukke beliggenhed i de grønne bjerge ikke langt fra mange af Toscanas klassiske kulturbyer.

Kort over Sammommè

Klik på kortet for at danne dig et overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi tilbyder her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Knap så kendt

Hvis vi havde spurgt for hundrede år eller mere siden, havde kendskabet til denne lille bjergby uden tvivl været større. I midten af attenhundredetallet anlagde man nemlig en af Italiens første jernbaner, og den passerede her, hvilket gjorde at mange toscanere begyndte at bygge sommerhuse i byen. Heroppe var der jo mere behageligt end i Firenze, Pistoia, Lucca osv. i sommerheden.

Læs mere om Sammommè

Godt udgangspunkt for vandreture

Et par hoteller og et teater kom også til. Jernbanen er her stadig, så du kan let komme til Pistoia og herfra videre til Firenze eller andre af de store kulturbyer. Byen har i dag to hoteller, begge med restaurant, en bar og pizzeria samt en købmand. Også så er den et glimrende udgangspunkt for vandreture.

Ferieboliger i Sammommè

I vores udvalg på hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien, finder du hyggelige hoteller og ferielejligheder i både store og små byer. Vil du opleve den fredelig idyl i en af Toscanas mange små, charmerende landsbyer som for eksempel Sammommè, kan vi derfor også hjælpe dig.

Er det landlige omgivelser du søger, kan vi også anbefale dig at overveje en ferie på et agriturismo i Toscana. Her bor du typisk på en gård eller landsted, hvor der er indrette nogle få ferielejligheder til gæster, som ønsker at opleve livet og stemningen på landet. Samtidig er der som regel gode muligheder for at tage på udflugter til nærliggende byer og seværdigheder. 

Alle ferieboligerne vi tilbyder i Toscana har vi selv besøgt, og sammen med vores italienske samarbejdspartnere tilstræber vi altid at vores boligbeskrivelser er objektive og retvisende, så du ved, hvad du får.

Bruger du søgemaskinen ovenfor, får du hurtigt et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen i din ferieperiode. Har du spørgsmål om de forskellige boliger eller til byen, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat.  

Nærmeste lufthavne

Vil du ikke køre til Italien, er der gode muligheder for at flyve til Toscana. Skal du holde ferie i Sammommè er Firenze Lufthavn nærmest. I sæsonen er der normalt gode muligheder for at finde en direkte flyforbindelse hertil fra Danmark. Indenfor rækkevidde ligger desuden blandt andet Pisa Lufthavn, som også har direkte ruter til danske lufthavne. 

Du kan bruge søgemaskinen her på siden til at finde en flyrejse, som passer til dine feriedatoer.

Bestil din rejse til Sammommè i Toscana som en pakkerejse

Der er flere fordele ved at bestille flybilletter, overnatning og eventuelt billeje som en samlet pakke her hos In-Italia. For det første er det nemt og ligeså billigt som at sammensætte rejsen selv. For det andet er du så sikret efter pakkerejselovens regler og fuldt dækket i Rejsegarantifonden. Det giver ekstra sindsro op til afrejsedagen.

Bestil din rejse til Toscana som en pakkerejse

Udflugter

Ønsker du at kombinere naturoplevelserne og landsbyidyllen med de kulturelle muligheder en større by tilbyder, er der gode muligheder i nærheden af Sammommè. Få kilometer væk byder Pistoia for eksempel på ikke bare et væld af spisesteder og butikker, men også på et historisk centrum som ægte middelalderstemning. Tager du hertil en onsdag eller lørdag, er der marked i mange af byens gader og på større pladser.

Er det gode shoppingmuligheder, du søger. Kan du få styret din lyst i Designer Outlet Barberino di Mugello, som ligger omkring 25 km fra Sammommè. Her er ganske vist ikke den samme autentiske middelalderstemning, men til gengæld butikker nok til at tilfredstille selv den mest krævende shopper på jagt efter gode rabatter.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map