Anmeldelser af Podere il Poggiolo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ligger lidt afsides

Man bør nok være forberedt på, at Podere il Poggiolo ligger afsides. Det havde vi ikke selv været nok opmærksomme på. For det første er Rufina lidt ude på landevejene (men det vidste vi), men i tillæg til det, så er det nogle noget kringlede veje, som fører en op over bjergsiden, og de sidste 600 meter, kører man altså helt langs bjergsiden, så man skal være helt okay med bjergkørsel. Så hvis du har højdeskræk, så er dette sted nok ikke noget for dig. PS. Der er cirka 20 minutter i bil fra gåden til nærmeste handlemulighed.
Selve gården er helt fin, hvis du er indstillet på, at være her en stor del af tiden på gården, så er det et fint sted til dig. Selv havde vi tænkt mere på at komme ud på dagsudflugter og selv gå i køkkenet, men vi kom ikke meget ud at køre pga. vejen, og køkkenet var lidt en joke, fordi når du steger noget, så det ikke til at komme af med lugten. Men! Når det er sagt, så er maden på gården helt fantastisk. Vi deltog i Pizza-aften som var så godt, og vi spiste her også en anden aften. Rigtig god mad.
Vi boede i lejligheden Olivo, som havde to soveværelser, hvor der var dobbeltseng på det ene værelse og en enkeltseng på det andet. Airconditionen fungerede godt på begge værelser. Haven er stor, men der er høj hæk hele vejen rundt om. Med tanke om, hvordan gården ligger, så var det lidt skuffende, at vi ikke havde udsigt fra haven pga. hækken, men der er derimod to solsenge i haven samt et overdækket udeområde med siddeplads og grill.

Rufina som feriedestination

Rufina har lidt at tilbyde, som f.eks. Coop og nogle enkelte butikker, men det er ikke noget særligt. Hvis du tager hertil, så skal det nok nærmere være for at opholde sig på gården.

Podere il Poggiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere il Poggiolo
Fireværelseslejligheden Olivo med 5 + 2 sovepladser

Lejligheden var okay, men haven var aflukket og manglede udsigt.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Internetforbindelsen virkede slet ikke i lejligheden og området havde ellers dårlig 4G/3G forbindelse.
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Podere il Poggiolo
 
search map