Anmeldelser af Podere il Poggiolo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fantastisk - smukt - gæstfrit - mad i verdensklasse!

Min familie og jeg er netop vendt hjem efter en helt fantastisk uge hos Serena og Alessandro. Sikke et sted de har fået skabt! Man mærker straks den enorme gæstfrihed som, krydret med de smukke omgivelser, den lækre pool og den helt formidable mad, gør stedet til noget ganske særligt og bestemt et sted, man har lyst til at vende tilbage til. Og maden...! Sjældent har vi oplevet noget lignende - og vi har oplevet lidt af hvert. Næsten hver aften komponerer Serena de lækreste og mest udsøgte retter, som Alessandro serverer med humor og historier. Det har simpelthen været smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Selv vores børn, som normalt foretrækker pizza og pasta, måtte gå til bekendelse og indrømme, at det her var bare lækkert. Lejligheden var meget spartansk indrettet og ret mørk, men de ydre omgivelser vejede op for dette. Vi kan varmt anbefale at deltage i den ugentlige "pizza night" - og glem ikke at få Alessandro til at fortælle historien om Dantes liv og opvækst :-)
EN ADVARSEL til dem, der skal leje bil i Firenze lufthavn: Vi havde forudbestilt og betalt for en bil gennem Goldcar (inkl. alle forsikringer), men ved udlejningsstedet blev vi nægtet at få bilen udleveret, da vi "kun" havde et alm. Visakort og et Mastercard med max. grænse på 10.000 kr. Det var ikke nok, og kun ved (nærmest) at gå på vores grædende knæ, gik de modstridigt med til at hæve depositummet på vores visakort. Så en anbefaling er at sørge for at have et guld MasterCard med sig, hvis man skal leje bil!

Rufina som feriedestination

Smukt sted, men Rufina er en mindre soveby, dog med et rigtig godt supermarked og et godt pizza-sted på torvet. Der er marked i byen om mandagen. Husk at alle spisesteder lukker helt ned kl. 14:30 - alle steder!

Podere il Poggiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere il Poggiolo
Toværelseslejligheden Pruno med 2 + 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Podere il Poggiolo
 
search map