Agriturismo i Rufina i Toscana

Podere il Poggiolo

Kælegrisen Dante
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der findes få steder som Podere il Poggiolo i Toscana, og de bliver stedse færre. Hvordan skal det forstås? Podere il Poggiolo er først og fremmest Serena og Alessandros hjem, hvor de bor og arbejder sammen med deres søn, hvor de dyrker jorden, passer dyrene. Og når de modtager gæster i deres fire små lejligheder og to værelser, så ønsker de netop, at de skal opfatte sig selv som gæster, ikke som kunder. Hils æslet, shetlandsponyen, de to små hunde, katten og ikke mindst det vietnamesiske hængebugsvin fra os. Her er også heste med mulighed for rideture i området.

Hjertevarm modtagelse

Podere il Poggiolo er ikke et sted for store familier eller talstærke grupper, men for par med et barn eller to, der ønsker en hjertevarm modtagelse, tæt kontakt med naturen og autentisk toscansk madlavning, alt sammen til priser, der er lige så ydmyge som ejerne selv. Det omfattende aftensmåltid koster 28 euro pro persona, og vinen koster ikke mange euro literen. Det er prisen i restauranten, men skal du have den med ud af huset i egne flasker eller dunke, så koster den under 2,00 euro literen! Kan vi sige andet end "skål"? Dette er den ægte agriturismo! Det er ikke underligt, at denne gård kan melde om stort set udsolgt året rundt, for den er stærkt vanedannende.

Læs mere om Podere il Poggiolo

Prøv ægte toscansk madlavning

På Podere il Poggiolo laver de olivenolie og vin (poolen ligger således midt i vinmarken), dyrker økologiske grøntsager, hele deres produktion er faktisk økologisk, og så har de i betryggende stor afstand fra lejlighederne en charmerende besætning af grise af den traditionelle race cinta senese, der senere bliver til pølser, skinke osv. Alle de fire lejligheder og to værelser har egen terrasse med bord og stole, men vi gætter på, at de fleste meget ofte vil spise i "restauranten" (gåseøjnene skyldes, at her hverken er faste lukkedage eller menukort: Alt afhænger af øjeblikkets råvarer og af gæsternes interesse for at spise på gården), hvor både kvaliteten og mængden slet ikke passer til prisen (og det skal forstås positivt), men der er også mulighed for "take away" forstået således, at man kan købe maden fra køkkenet og spise den i sin egen lejlighed.
NB. Hvis du ønsker at spise her på ankomstdagen, skal det meddeles mindst to dage i forvejen.

Ingen trafikstøj

De sidste 650 meter af vejen til gården er en smal grusvej, så der er slet ingen støj fra trafik er på stedet. Alt hvad du kan forvente af larm her, kommer fra skovens fugle, æslet og grisen.

Læs om lejlighederne på Podere il Poggiolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map