Agriturismo i Rufina i Toscana

Podere il Poggiolo

Kælegrisen Dante
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der findes få steder som Podere il Poggiolo i Toscana, og de bliver stedse færre. Hvordan skal det forstås? Podere il Poggiolo er først og fremmest Serena og Alessandros hjem, hvor de bor og arbejder sammen med deres søn, hvor de dyrker jorden, passer dyrene. Og når de modtager gæster i deres fire små lejligheder og to værelser, så ønsker de netop, at de skal opfatte sig selv som gæster, ikke som kunder. Hils æslet, shetlandsponyen, de to små hunde, katten og ikke mindst det vietnamesiske hængebugsvin fra os. Her er også heste med mulighed for rideture i området.

Hjertevarm modtagelse

Podere il Poggiolo er ikke et sted for store familier eller talstærke grupper, men for par med et barn eller to, der ønsker en hjertevarm modtagelse, tæt kontakt med naturen og autentisk toscansk madlavning, alt sammen til priser, der er lige så ydmyge som ejerne selv. Det omfattende aftensmåltid koster 28 euro pro persona, og vinen koster ikke mange euro literen. Det er prisen i restauranten, men skal du have den med ud af huset i egne flasker eller dunke, så koster den under 2,00 euro literen! Kan vi sige andet end "skål"? Dette er den ægte agriturismo! Det er ikke underligt, at denne gård kan melde om stort set udsolgt året rundt, for den er stærkt vanedannende.

Læs mere om Podere il Poggiolo

Prøv ægte toscansk madlavning

På Podere il Poggiolo laver de olivenolie og vin (poolen ligger således midt i vinmarken), dyrker økologiske grøntsager, hele deres produktion er faktisk økologisk, og så har de i betryggende stor afstand fra lejlighederne en charmerende besætning af grise af den traditionelle race cinta senese, der senere bliver til pølser, skinke osv. Alle de fire lejligheder og to værelser har egen terrasse med bord og stole, men vi gætter på, at de fleste meget ofte vil spise i "restauranten" (gåseøjnene skyldes, at her hverken er faste lukkedage eller menukort: Alt afhænger af øjeblikkets råvarer og af gæsternes interesse for at spise på gården), hvor både kvaliteten og mængden slet ikke passer til prisen (og det skal forstås positivt), men der er også mulighed for "take away" forstået således, at man kan købe maden fra køkkenet og spise den i sin egen lejlighed.
NB. Hvis du ønsker at spise her på ankomstdagen, skal det meddeles mindst to dage i forvejen.

Ingen trafikstøj

De sidste 650 meter af vejen til gården er en smal grusvej, så der er slet ingen støj fra trafik er på stedet. Alt hvad du kan forvente af larm her, kommer fra skovens fugle, æslet og grisen.

Lejlighederne på Podere il Poggiolo

Toværelseslejligheden Ginestra med 2 + 2 sovepladser

ligger på første etage og er ca. 30 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse i stuetagen. Der er myggenet for vinduerne og aircondition, så du kan vælge mellem frisk luft eller den maskinelt afkølede uden at skulle bekymre dig om insektbesøg.

Toværelseslejligheden Lavanda med 2 + 2 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 30 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse. Der er myggenet for vinduerne og aircondition, så du kan vælge mellem frisk luft eller den maskinelt afkølede uden at skulle bekymre dig om insektbesøg.

Toværelseslejligheden Salvia med 2 + 2 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 30 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse. Der er myggenet for vinduerne og aircondition, så du kan vælge mellem frisk luft eller den maskinelt afkølede uden at skulle bekymre dig om insektbesøg.

Toværelseslejligheden Pruno med 2 + 3 sovepladser

ligger ca. 75 meter fra gården i en bygning med andre (privatejede) lejligheder. Den er noget simplere indrettet end de andre, men større. Den ligger i stueetagen og er ca. 45 m² stor. Lejligheden består af stue med lille åbent køkken og opholdsstue med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng (og evt. enkeltseng) og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse foran opholdsstuen og en havepavillon med udsigt over dalen ca. 20 meter fra indgangsdøren. Der er myggenet for vinduerne. NB. Den trådløse internetforbindelse når ikke helt ind i dette værelse, så du må ned til hovedbygningen for at komme på nettet.

Fireværelseslejligheden Olivo med 5 + 2 sovepladser

ligger i to plan (høj stueetage og kvist) ca. 75 meter fra gården i en bygning med andre (privatejede) lejligheder. Den er med sine ca. 75 m² væsentlig større end de andre lejligheder. Lejligheden består af stue med pejs og sovesofa til to personer, stort spisekøkken (fire gasblus, køleskab og mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med bruser og wc samt et gæstebadeværelse med wc og håndvask. På kvisten er der endnu et soveværelse med dobbeltseng. Lejligheden har en 700 m² privat have med en stor havepavillon, bord, stole og solstole samt grill . Der er myggenet for vinduerne, vaskemaskine og wi-fi.

Værelset Lampone

ligger i stueetagen og er ca. 32 m² stort. Værelset har dobbeltseng og sovesofa til to personer, og det er udstyret med satellitfjernsyn, mikrobølgeovn, køleskab, lille spisebord, pejs, badeværelse med bruser og toilet. Værelset har desuden gratis trådløs internetforbindelse. Foran indgangsdøren er der et lille bord med to stole. Der er myggenet for vinduerne og aircondition, så du kan vælge mellem frisk luft eller den maskinelt afkølede uden at skulle bekymre dig om insektbesøg.

Værelset Nocciolo

ligger ca. 75 meter fra gården i en bygning med andre (privatejede) lejligheder, lige ved siden af lejligheden Pruno (som det om ønsket kan forbindes med via indre dør) og er ca. 22 m² stort. Det er udstyret med satellitfjernsyn, mikrobølgeovn, køleskab, badeværelse med bruser og toilet samt dobbeltseng. Værelset har desuden gratis trådløs internetforbindelse of aircondition. Her er også en sovesofa til to personer. Der er myggenet for vinduerne, så du ikke skal bekymre dig om insektbesøg. Her er også et lille bord med to stole foran indgangsdøren men der er også kun lige plads til to personer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Borgo il Poggetto

Casale Marittimo

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map