Anmeldelser af Villa La Tagliola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa La Tagliola

Læs personlige anmeldelser af Villa La Tagliola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Tagliola. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hus i Toscanas smukke omgivelser

Huset var stort og fint med alle faciliteter. Stor og fin pool, med udsigt over Middelhavet.
Venlig ejer, som kom og gjorde rent ved poolen.

Der er faktisk ingen fejl eller mangler ved huset eller placeringen, men vi synes måske at prisen var lidt for høj i forhold til husets standard. Har tidligere boet nyere og pænere steder, samt en god placering, dog lidt billigere.

Rosignano Solvay som feriedestination

Fin strand. Desværre var der ingen autentisk italiensk by med butikker og restauranter. Vi tog til Pisa en af dagene og Syd for Elba.

Villa La Tagliola
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa La Tagliola
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Villa La Tagliola

Fantastisk hus! Smukke omgivelser, helt perfekt ferie! Meget venlig og hjælpsom vært! Ville gerne straks tilbage igen !!

Villa La Tagliola
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa La Tagliola
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 6 voksne, 6 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Rolf og familie fra St.Gallen i Schweiz boede på Villa La Tagliola i Rosignano Solvay fra d. 26. september til d. 3. oktober 2009.

ja vi er tilbake og hadde en flott uke i Rosignano og omegn. Enio mötte oss til avtalt tid og han viste oss rundt i villa Tagliola og forklarte oss hvordan alt fungerte. En meget hyggelig og imötekommende person. Vi konstaterte fort at alt var "typisk" italiensk, i kjöleskapet var en hylle ödelagt, kjökkenet var minimalt innredet, bare 3 vinglass for oss og ellers var det litt skittent over det hele, og sengene var ikke redd opp skikkellig, det merket vi ikke för om kvelden og fikk da neste dag nok sengetöy. Alt ordnet seg, men for den prisen synes vi at vi hadde betalt litt for mye. Sengene var ogsä meget billig, for kort madrass for oss voksne og det bör absolutt vaere redd opp med nordiske dyner siden dere formidler til skandinavier og euopeer som er vant til ä sove nordisk.

Men omrädet var flott, vi var mye pä stranden i Vada og Golfo di Baratti som er helt nydelig og maten og vinen...fantastisk!

Alt i alt en flott uke,vaeret var fantastisk, men litt for dyrt i forhold til det vi fikk. Vi hadde heller ikke vaskemaskin, som ble lovet i prospektet, og heller ikke oppvaskmaskin var tilgjengelig, og det er ikke sä artig ä vaske opp etter 8 personer flere ganger for dagen.Det var og litt tungvindt at det ikke gikk an ä gä mellom leilighetene, vi mätte ut av huset og gjennom hagen for ä komme ned til underetasjen. Det stod det heller ikke noe om i prospektet. Og til slutt for tolv personer er det altfor liten komfort for den prisen!
Senger i stuen er ikke saerlig sjarmerende!
Enio var meget hyggelig og kom hver dag for ä sjekke om alt var vel.

Vi var for övrig mer i Rosignano Marittimo og det er en meget sjarmerende liten by!

Takk for oss!

In-Italia's kommentar

Vi har kontaktet ejeren, der vil søge for at fylde op med glas m.v.. Vaskemaskinen er i en aflåst rum udenfor. Ejeren har nøglen og man bør spørge ham/hende om den ved ankomst, hvis man påregner at vaske under sit ophold. Det er korrekt at der ingen opvaskemaskine er, hvorfor man selv på står for sin opvask. vi anbefaler at man selv medbringe viskestykker, da de i Italien ikke er storforbrugere heraf og at man derfor højst sandsynligt ikke finder disse i huset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Irene

Pomaia, Toscana

Il Casale del Lago Podere Nuovo

San Casciano in Val di Pesa, Toscana

Podere della Crocchia

Ciggiano, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence Vico

Idrosøen, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Hotel Regina

Bagni di Lucca

search map