Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rosignano Solvay ligger langs kysten mellem de mere berømte byer Castiglioncello og Vada. Byen har udviklet sig i takt med fabrikken Solvay, som i dag producerer salt og andre saltvandsprodukter. Der er altså intet farligt ved det store, smalle tårn der hæver sig over byen.

I byen finder du alle de faciliteter og spisesteder, som du kan forvente i en badeby og faktisk lidt mere, da byen er beboet hele året rundt.

I bakkerne bagved kysten ligger det middelalderlige centrum, Rosignano Marittimo, hvorfra man kan se flere af de toskanske øer.

Kort over Rosignano Solvay

Klik på kortet nedenfor og få et overblik over byens hoteller, feriehuse og ferielejligheder, samt afstande til byer og lufthavne i regionen Toscana.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferielejligheder og hoteller i Rosignano Solvay

Vores udvalg på hundredvis af ferieboliger i Italien inkluderer et væld af hoteller, ferielejligheder og andre boligformer i Toscana. Alle ferieboligerne er håndplukket af os og besøges løbende af vores rejsekonsulenter. Vi kan derfor give dig personlige tips og råd, hvis du ønsker hjælp til at finde den perfekte feriebolig eller inspiration til oplevelser i området. 

Du kan bruge søgemaskinen ovenfor til hurtigt at få et komplet overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen i din ferieperiode. Klik derefter ind på de forskellige boliger i søgeresultatet for at få en uddybende beskrivelse. Er du på udkig efter en bestemt type indlogering, eller har du specifikke ønsker til faciliteter, beliggenhed osv. kan du med fordel benytte de udvidede søgemuligheder. Har du for eksempel overvejet at leje en hel villa? Det er en oplagt mulighed, hvis du skal på ferie med en større gruppe.

Lufthavne og lokal transport

Der er kun omkring 41 km til Pisa Lufthavn, som der normalt er gode forbindelser til fra Danmark. I skrivende stund betjenes denne lufthavn, som er en vigtig indgangsport til Toscana, blandt andet af easyJet, Ryanair, Vueling, British Airways og Lufthansa. 

Rosignano Solvay har egen togstation med gode forbindelser til blandt andet Pisa, Firenze og Rom. Du kan derfor godt klare dig uden bil, hvis du planlægger primært at bruge ferien på stranden med enkelte udflugter ind til for eksempel Pisa. Vil du have mulighed for at drage på eventyr blandt de mange mindre og meget hyggelige landsbyer i baglandet, kan det dog være en fordel at kunne bevæge sig mere frit rundt med en lejebil. 

Bestil din rejse til Toscana som en samlet pakke

Vil du gerne slippe for besværet med at sammensætte rejsen til Rosignano Solvay selv, kan du vælge at bestille din ferie som en samlet pakke hos In-Italia Rejser. Vi har gjort det nemt for dig at bestille pakkerejser til Toscana med fly, hotel og eventuelt billeje. Det er ligeså billigt som at sammensætte en rejse selv, og desuden vil din rejse være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Læs mere om pakkerejser til Toscana med In-Italia Rejser

Læs mere om Rosignano Solvay

Udflugter

For rejsende med børn eller dig som måske bare trænger til en dag helt uden nye kulturelle indtryk, som Toscana er så rig på, vil det nærliggende badeland Acqua Village Cecina nok have en stærk tiltrækningskraft. 

Det er dog ikke til at komme uden om, at en af de helt store oplevelser ved at holde ferie i Toscana er de mange smukke middelalderbyer, som emmer af gamle dage og ofte rummer et væld af interessante seværdigheder. Kan du løsrive dig fra strandlivet i Rosignano Solvay, ligger der da også mange oplagte udflugtsmål inden for din rækkevidde. Du kan for eksempel opleve San Gimignano eller Pisa på én dagsudflugt eller tage på en tur til nogle af de mindre kendte byer lidt tættere på som Bibbona og Castiglioncello.

Vil du udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, kan vores samarbejdspartnere tilbyde et væld af oplevelsesrige udflugter i Toscana, som du med fordel kan booke hos os hjemmefra.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map