Villa i Rosia i Toscana

Villa La Sovrana

 
Villa La Sovrana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Sovrana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rosia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er virkelig sjældent, at vi støder på en så personlig og hyggelig villa! Men det er heller ikke hver dag, at ejerne selv bruger huset så meget, som de gør på Villa La Sovrana.

Et autentisk udtryk af Sienas sjæl


Man skal nok være sieneser, eller kende byens specielle traditioner godt, for straks at vide, præcis hvorfra i byen ejerne kommer. Sienas sociale struktur er uløseligt knyttet til de 17 bydele, som resten af verden bedst kender fra de to gange om året, hvor de deltager i Il Palio, men dette hestevæddeløb er kun toppen af isbjerget, udelukkede kulminationen af hele årets liv og virke i bydelene. Når du kalder dit hus for La Sovrana, er det indlysende for enhver sieneser, at du kommer fra Contrada dell'Istrice, hulepindsvinets bydel, og skulle nogen være i tvivl, så vil den forsvinde, i det øjeblik de træder ind i dette hus. Her er nemlig utallige bannere fra bydelen samt alle mulige andre repræsentationer af hulepinsvind i næsten hvert eneste rum!

Læs mere om Villa La Sovrana

Smukt stenhus uden for lille landsby


Der er tale om et malerisk gammelt stenhus, som for nogle år siden er blevet istandsat og moderniseret. Vi befinder os omkring 700 meter ad grusvej uden for landsbyen Stigliano (og fire km fra Rosia) i ophøjet ro og fred med smuk udsigt fra både den store have med alle frugttræerne og svømmebassinet på 11 x 5 meter (dybde 120 - 210 cm). Foran huset finder vi en stor overdækket terrasse og ved siden af den en stor opmuret grill.

Villa med 10 sovepladser
- Huset er ca. 180 m² stort og ligger i to plan. I stueetagen har vi en meget hyggelig stue med sofaarrangement, spisebord og et dejligt åbent køkken med en stor pejs, der også fungerer som grill, fire gasblus, ovn og stort køleskab med frostboks samt et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der fire dobbeltværelser og to badeværelser med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map