Agriturismo i Rosano sull'Arno i Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Hovedbygning med den nærliggende pool og tennisbane Girasoli Restauranten Eksempel på indretning Eksempel på indretning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria di Castiglionchio ligger ude på landet med vinmarker, skov og udsigt og skaber smukt rammerne for din ferie. Her bor du ca. tre km fra byen Rosano sull'Arno. På gården produceres flere forskellige vine samt olivenolie. Disse lækkerier kan du bl.a. nyde i restauranten.

Bo på landet 15 km fra Firenze

Gården var engang en befæstet landsby, men i dag kan den tilbyde rustikke lejligheder og et indholdsrigt ophold på højdedragene kort fra Firenze (ca. 15 km). Gården har en stor produktion af olivenolie og vin, der kan købes ved receptionen eller på restauranten, der har åbent to / tre aftener om ugen. Der kan tilkøbes morgenmad, som spises i restauranten, eller også kan man benytte sig af brød-servicen, hvor nybagt brød leveres om morgenen til stedet. På den gamle gård dufter der dejligt af citroner og udsigen over de grønne bakker er absolut vidunderlig.

Læs mere om Fattoria di Castiglionchio

Flere faciliteter

På gården findes der en stor have med grønne områder og pool på 17 x 7 meter (75 -135 cm dybt) samt børnepool på 15 x 5 meter. Hvis I skal ud og røre jer lidt kan I tage en gang tennis (bane af lidt ældre dato), I kan også se området på to hjul de I kan leje cykler på gården, alternativt kan I nyde Toscanas skønhed fra hesteryg (det er ridemuligheder i nærheden). Til ungerne arrangeres der en gang om ugen forskellige aktiviteter, de andre dage er der legeplads (også af lidt ældre dato).

Der sælges desuden delikatesser og specialiteter foruden olivenolie, vin og honning af egen produktion. En gang om ugen er der rundvisning på gården.

Et vaskeri sørger for at holde jer med rent tøj, hvis I skal blive der lidt længere.

Der er restaurant på stedet men vær opmærksom på at den ikke har åbent alle ugens dage. Henvendelse i receptionen hvis I er interesserede.

Bondegård for børnefamilier

Stedet anbefales især til familier, der her vil finde mange andre børn og teenagere, masser af plads at boltre sig på, et hyggeligt miljø med toskansk stemning og flot udsigt over vinmarkerne samt flere muligheder for gode udflugter (til bl.a. Firenze, Siena, Vallombrosa, Reggello, San Gimignano, Greve in Chianti) med op til en times kørsel.

Lejlighedernes placering

Lejlighederne er rummelige og ligger enten i og ved hovedbygningen eller i den nyere bygning Girasoli. Vi videresender gerne ønsker til lejlighedens beliggenhed, men vi kan desværre ikke garantere den. Lejlighederne er indrettet i rigtig gammeldags stil med tunge mørke møbler, og man kan smile lidt af, at det kan føles næsten som at bo i et museum, hvilket også gælder senge og madrasser samt badeværelser. Der er ingen tvivl om, at stedet fortæller en historie. Nogle lejligheder har privat udeområde, andre har et bord med stole i den hyggelige fælles gård.

Læs om lejlighederne på Fattoria di Castiglionchio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map