Agriturismo i Rosano sull'Arno i Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Pris fra pr. pers.
Hovedbygning med den nærliggende pool og tennisbane Girasoli Restauranten Eksempel på indretning Eksempel på indretning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria di Castiglionchio ligger ude på landet med vinmarker, skov og udsigt og skaber smukt rammerne for din ferie. Her bor du ca. tre km fra byen Rosano sull'Arno. På gården produceres flere forskellige vine samt olivenolie. Disse lækkerier kan du bl.a. nyde i restauranten.

Bo på landet 15 km fra Firenze

Gården var engang en befæstet landsby, men i dag kan den tilbyde rustikke lejligheder og et indholdsrigt ophold på højdedragene kort fra Firenze (ca. 15 km). Gården har en stor produktion af olivenolie og vin, der kan købes ved receptionen eller på restauranten, der har åbent to / tre aftener om ugen. Der kan tilkøbes morgenmad, som spises i restauranten, eller også kan man benytte sig af brød-servicen, hvor nybagt brød leveres om morgenen til stedet. På den gamle gård dufter der dejligt af citroner og udsigen over de grønne bakker er absolut vidunderlig.

Læs mere om Fattoria di Castiglionchio

Lejlighedernes placering

Lejlighederne er rummelige og ligger enten i og ved hovedbygningen eller i den nyopførte bygning Girasoli. Vi videresender gerne ønsker til lejlighedens beliggenhed, men vi kan desværre ikke garantere den. De er indrettet i rigtig gammeldags stil med tunge mørke møbler, og man kan smile lidt af, at det kan føles næsten som at bo i et museum. Der er ingen tvivl om, at stedet fortæller en historie. Nogen lejligheder har privat udeområde, andre har et bord med stole i den fælles hyggelige gård.

Flere faciliteter

På gården findes grønne områder og pool på 17 x 7 meter (75 -135 cm dybt) samt børnepool. Der er desuden tennisbane (af lidt ældre dato), lille legeplads (af lidt ældre dato) cykeludlejning, hesteridning og vaskeri. Der sælges desuden delikatesser og specialiteter foruden olivenolie, vin og honning af egen produktion. En gang om ugen er der rundvisning på gården.

Bondegård for børnefamilier

Stedet anbefales især til familier, der her vil finde mange andre børn og teenagere, masser af plads at boltre sig på, et hyggeligt miljø med toskansk stemning og flot udsigt over vinmarkerne samt flere muligheder for gode udflugter (til bl.a. Firenze, Siena, Vallombrosa, Reggello, San Gimignano, Greve in Chianti) med op til en times kørsel.

Læs om lejlighederne på Fattoria di Castiglionchio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

search map