Agriturismo i Rosano sull'Arno i Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Hovedbygning med den nærliggende pool og tennisbane Girasoli Restauranten Eksempel på indretning Eksempel på indretning
 
Fattoria di Castiglionchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria di Castiglionchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rosano sull'Arno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fattoria di Castiglionchio ligger ude på landet med vinmarker, skov og udsigt og skaber smukt rammerne for din ferie. Her bor du ca. tre km fra byen Rosano sull'Arno. På gården produceres flere forskellige vine samt olivenolie. Disse lækkerier kan du bl.a. nyde i restauranten.

Bo på landet 15 km fra Firenze

Gården var engang en befæstet landsby, men i dag kan den tilbyde rustikke lejligheder og et indholdsrigt ophold på højdedragene kort fra Firenze (ca. 15 km). Gården har en stor produktion af olivenolie og vin, der kan købes ved receptionen eller på restauranten, der har åbent to / tre aftener om ugen. Der kan tilkøbes morgenmad, som spises i restauranten, eller også kan man benytte sig af brød-servicen, hvor nybagt brød leveres om morgenen til stedet. På den gamle gård dufter der dejligt af citroner og udsigen over de grønne bakker er absolut vidunderlig.

Læs mere om Fattoria di Castiglionchio

Flere faciliteter

På gården findes der en stor have med grønne områder og pool på 17 x 7 meter (75 -135 cm dybt) samt børnepool på 15 x 5 meter. Hvis I skal ud og røre jer lidt kan I tage en gang tennis (bane af lidt ældre dato), I kan også se området på to hjul de I kan leje cykler på gården, alternativt kan I nyde Toscanas skønhed fra hesteryg (det er ridemuligheder i nærheden). Til ungerne arrangeres der en gang om ugen forskellige aktiviteter, de andre dage er der legeplads (også af lidt ældre dato).

Der sælges desuden delikatesser og specialiteter foruden olivenolie, vin og honning af egen produktion. En gang om ugen er der rundvisning på gården.

Et vaskeri sørger for at holde jer med rent tøj, hvis I skal blive der lidt længere.

Der er restaurant på stedet men vær opmærksom på at den ikke har åbent alle ugens dage. Henvendelse i receptionen hvis I er interesserede.

Bondegård for børnefamilier

Stedet anbefales især til familier, der her vil finde mange andre børn og teenagere, masser af plads at boltre sig på, et hyggeligt miljø med toskansk stemning og flot udsigt over vinmarkerne samt flere muligheder for gode udflugter (til bl.a. Firenze, Siena, Vallombrosa, Reggello, San Gimignano, Greve in Chianti) med op til en times kørsel.

Lejlighedernes placering

Lejlighederne er rummelige og ligger enten i og ved hovedbygningen eller i den nyere bygning Girasoli. Vi videresender gerne ønsker til lejlighedens beliggenhed, men vi kan desværre ikke garantere den. Lejlighederne er indrettet i rigtig gammeldags stil med tunge mørke møbler, og man kan smile lidt af, at det kan føles næsten som at bo i et museum, hvilket også gælder senge og madrasser samt badeværelser. Der er ingen tvivl om, at stedet fortæller en historie. Nogle lejligheder har privat udeområde, andre har et bord med stole i den hyggelige fælles gård.

Læs om lejlighederne på Fattoria di Castiglionchio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Fattoria di Castiglionchio

Læs personlige anmeldelser af Fattoria di Castiglionchio som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria di Castiglionchio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 38 anmeldelser fra Fattoria di Castiglionchio

Castiglionchio..

Hyggeligt, autentisk og smuk natur område.....

Læs mere

fantastisk ophold

Vi lejede tårnet. Det var en fantastisk oplevelse.
Desværre var de fleste af madresserne meget dårlige at lige på. men ellers et rigtig spændede sted at bo. Personalet i reception/restaurenten mv var meget hjælpsomme.
En rigtig hyggelig buffetaften med musik, men selve buffen noget begrænset i udbuddet.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria di Castiglionchio

Læs mere

Mørk lejlighed ingen sollys

Stor skuffelse, da vi var blevet anbefalet at bo der.

Læs mere

Stået stille siden 1970 tallet på værelset

Poolen var det bedste her, samt at man kunne bestille brød til næste morgen. Ingen AC på værelset, restauranten skulle være åben 2 af vores 3 nætter men personalet sagde at de evt. havde åben om fredagen som de ikke havde. Stedet har set sine bedste dage på 60-70 tallet.

Læs mere

Flot lokation, hyggeligt sted

Vi har haft to dejlige uger på Fattoria Di Castiglionchio. Det ville dog havde lettet opholdet lidt, hvis vi havde fået lidt informationer vedr. Inventar i lejligheden, og hvad man selv skulle medbringe,
I materialet på in-Italia stod der bl.a., at der var opvaskemaskine i lejligheden. Det har der aldrig været. Vi skulle selv have sæbe, sulfo, opvaskebørste, karkludes, viskestykker og lign. med. Lejen af håndklæderne vi havde bestilt måtte kun anvendes i lejligheden. Det betød, at vi ikke måtte anvende dem i poolen og ej heller tage dem med til stranden. På hjemmesiden gav in-Italie indtryk af, at det var muligt at leje håndklæder. Dette burde specificeres.
Når alt dette er sagt, så var personalet yderst hjælpsomme på stedet, og vi anskaffe det vi manglede i byens Coop.
Stedet er fuld af charme og er både for par og børnefamilier. Foruden en lille legeplads er der mulighed for at spille tennis og bordtennis. Og i den dejlige sommervarme, sat vi alle pris på poolen. Snyd ikke jer selv for en vandretur i det fantastiske landskab.
Nabobyen, Pontassieve, ser ved første øjekast kedelig ud, men tag en gåtur ned af strøget. Her er en masse gode butikker, når bare man ser efter.

Læs mere
 
search map