Agriturismo i Riparbella i Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Huset Colonica Huset Leccio - terrasse på første sal Huset Leccio Huset Leccio Huset Leccio Plantegning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Podere La Pieve Vecchia er en gammel gård fra slutningen af 1700-tallet, som er blevet fuldstændig restaureret og udvidet. Her i de toscanske bakker omkring Riparbella er den gamle charme og atmosfære blevet bevaret, samtidig med at kravene til vore tiders komfort bliver opfyldt. Gården producerer stadig vin, og den gamle charme er bibeholdt her i de toscanske bakker omkring Riparbella. Her får du bondegårdsferie tæt på stranden.

Kort fra havet og stranden samt nær gode udflugtsmål

Gården ligger på en slette omkranset af en have og oliventræer, 4 km fra Riparbella og 7 km fra Cecina Mare, hvor der er strand og en stor pinjeskov. Fra gården er der ikke langt til de kendte toscanske middelalderbyer. Landevejen mellem Cecina og Volterra går ganske tæt forbi, og der kan derfor forekomme en summen fra trafikken, når vinden kommer fra den side.

Læs mere om Podere La Pieve Vecchia

God plads til alle

Podere La Pieve Vecchia består af forskellige bygninger, hvori der findes lejligheder og værelser. Den gamle lade indeholder i dag fire små hotelværelser og en restaurant, og i den gamle stald er der indrettet fire lejligheder. De andre lejligheder ligger i den gamle hovedbygning. Der er desuden opført fire nye huse, hvor der ligeledes er indrettet lejligheder i samme stil som resten af gården.

To pools, gode faciliteter og velsmagende mad

På La Pieve Vecchia er der reception, swimmingpool til voksne og opvarmet (fra maj til oktober) pool til børn, vaskeri, legeplads, grill, tennisbane, cykel- og mountainbikeudlejning, wi-fi og to parkeringspladser. Man spiser godt og traditionelt med egne råvarer på den lille restaurant, som har åben om aftenen og søndag til frokost, altså præcist som det hører sig til i Toscana. De traditionelle retter kan f.eks. være pappa al pomodoro, baccalá alla livornese etc. Vil du udvide din horisont og lade smagsløgene prøve noget andet, kan du tage til den nærliggende by Riparbella, hvor der er nogle få restauranter, en café og et par småbutikker. I Cecina er der flere restauranter, barer, diskoteker, apotek, supermarked etc.

Lejligheder i flere størrelser

Alle 37 lejligheder er pænt møblerede. De ligger enten i stuen eller på første sal - og enkelte er i to etager. I lejlighederne er der satellitfjernsyn, telefon og pengeboks. Ud for hver lejlighed finder man havebord og stole (ikke parasol) enten i haven eller på balkonen.
Bemærk at lejlighed Colonica 8 er handicapvenlig.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map