Agriturismo i Riparbella i Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Pris fra pr. pers.
Huset Colonica Huset Leccio - terrasse på første sal Huset Leccio Huset Leccio Huset Leccio Plantegning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Podere La Pieve Vecchia er en gammel gård fra slutningen af 1700-tallet, som er blevet fuldstændig restaureret og udvidet. Her i de toscanske bakker omkring Riparbella er den gamle charme og atmosfære blevet bevaret, samtidig med at kravene til vore tiders komfort bliver opfyldt. Gården producerer stadig vin, og den gamle charme er bibeholdt her i de toscanske bakker omkring Riparbella. Her får du bondegårdsferie tæt på stranden.

Kort fra havet og stranden samt nær gode udflugtsmål

Gården ligger på en slette omkranset af en have og oliventræer, 4 km fra Riparbella og 7 km fra Cecina Mare, hvor der er strand og en stor pinjeskov. Fra gården er der ikke langt til de kendte toscanske middelalderbyer. Landevejen mellem Cecina og Volterra går ganske tæt forbi, og der kan derfor forekomme en summen fra trafikken.

God plads til alle

Podere La Pieve Vecchia består af forskellige bygninger, hvori der findes lejligheder og værelser. Den gamle lade indeholder i dag fire små hotelværelser og en restaurant, og i den gamle stald er der indrettet fire lejligheder. De andre lejligheder ligger i den gamle hovedbygning. Der er desuden opført fire nye huse, hvor der ligeledes er indrettet lejligheder i samme stil som resten af gården.

To pools, gode faciliteter og god restaurant

Der findes reception, to svømmebassiner til voksne og børn, vaskeri, legeplads, grill, tennisbane, cykel- og mountainbikeudlejning, wi-fi og to parkeringspladser. Man spiser godt på den lille restaurant, som har åben om aftenen og søndag til frokost, og vi er her så tæt på kysten, at det er naturligt at spisekortet er fint afbalanceret mellem kødretter og alt godt fra havet. I Riparbella er der nogle få restauranter, en café og et par småbutikker. I Cecina er der flere restauranter, barer, diskoteker, apotek, supermarked etc.

Lejligheder i flere størrelser

Alle 32 lejligheder er pænt møblerede. De ligger enten i stuen eller på første sal - og enkelte er i to etager. I lejlighederne er der satellitfjernsyn, telefon og pengeboks. Ud for hver lejlighed finder man havebord og stole (ikke parasol) enten i haven eller på balkonen.

Læs om lejlighederne på Podere La Pieve Vecchia

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

La Pieve di Pomaia

Pomaia, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map