Agriturismo i Riparbella i Toscana

Podere La Pieve Vecchia

<p>Huset Colonica</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Podere La Pieve Vecchia er en gammel gård fra slutningen af 1700-tallet, som er blevet fuldstændig restaureret og udvidet. Her i de toscanske bakker omkring Riparbella er den gamle charme og atmosfære blevet bevaret, samtidig med at kravene til vore tiders komfort bliver opfyldt. Gården producerer stadig vin, og den gamle charme er bibeholdt her i de toscanske bakker omkring Riparbella. Her får du bondegårdsferie tæt på stranden.

Kort fra havet og stranden samt nær gode udflugtsmål

Gården ligger på en slette omkranset af en have og oliventræer, 4 km fra Riparbella og 7 km fra Cecina Mare, hvor der er strand og en stor pinjeskov. Fra gården er der ikke langt til de kendte toscanske middelalderbyer. Landevejen mellem Cecina og Volterra går ganske tæt forbi, og der kan derfor forekomme en summen fra trafikken, når vinden kommer fra den side.

Læs mere om Podere La Pieve Vecchia

God plads til alle

Podere La Pieve Vecchia består af forskellige bygninger, hvori der findes lejligheder og værelser. Den gamle lade indeholder i dag fire små hotelværelser og en restaurant, og i den gamle stald er der indrettet fire lejligheder. De andre lejligheder ligger i den gamle hovedbygning. Der er desuden opført fire nye huse, hvor der ligeledes er indrettet lejligheder i samme stil som resten af gården.

To pools, gode faciliteter og velsmagende mad

På La Pieve Vecchia er der reception, swimmingpool til voksne og opvarmet (fra maj til oktober) pool til børn, vaskeri, legeplads, grill, tennisbane, cykel- og mountainbikeudlejning, wi-fi og to parkeringspladser. Man spiser godt og traditionelt med egne råvarer på den lille restaurant, som har åben om aftenen og søndag til frokost, altså præcist som det hører sig til i Toscana. De traditionelle retter kan f.eks. være pappa al pomodoro, baccalá alla livornese etc. Vil du udvide din horisont og lade smagsløgene prøve noget andet, kan du tage til den nærliggende by Riparbella, hvor der er nogle få restauranter, en café og et par småbutikker. I Cecina er der flere restauranter, barer, diskoteker, apotek, supermarked etc.

Lejligheder i flere størrelser

Alle 37 lejligheder er pænt møblerede. De ligger enten i stuen eller på første sal - og enkelte er i to etager. I lejlighederne er der satellitfjernsyn, telefon og pengeboks. Ud for hver lejlighed finder man havebord og stole (ikke parasol) enten i haven eller på balkonen. Bemærk at lejlighed Colonica 8 er handicapvenlig.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Podere La Pieve Vecchia

Læs personlige anmeldelser af Podere La Pieve Vecchia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere La Pieve Vecchia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 79 anmeldelser fra Podere La Pieve Vecchia

Perfekt til hele familien

Meget velholdt og rent ophold på smuk italiensk gård med imødekommende personale. Smukke omgivelser med olivenlunde og vinmarker lige tæt på. Restaurant med udmærket mad, lille butik hvor man kan købe frisk brød til morgenmad og der findes også mulighed for at få massage eller en yogatime. Pools og tennisbane blev udnyttet af flere af familiemedlemmerne der er i alderen 1½ - 70 år. Tæt på andre byer og steder, for eksempel Pisa og Volterra. Dog er bil nødvendig da stedet ligger ude på landet. Vi stortrivedes under vores besøg, roligt og behageligt da vi var der i september, tilpas varmt og tilpas mange besøgende. Kan varmt anbefales.

Læs mere

Skønt sted med en dejlig ro

Var meget tilfreds med stedet som helhed. Vi var lidt nervøse for om vi ville ærgre os over, at vi skulle bo i et hus der lå lidt tilbagetrukket. Men det ærgrede os på ingen måde. Skøn udsigt. Ro og fred:) Skønt med en kølig pool i det varme vejr og endnu skønnere var det, at der på intet tidspunkt var trængsel i poolen. Massere af plads og ledige solsenge på alle tider af dagen. Vi kan bestemt anbefale stedet og kunne godt finde på at vende tilbage på et tidspunkt.

Læs mere

Flotte omgivelser

Dette sted er utrolig dejlig. Masser af plads til at slappe af i samt et godt udgangspunkt til udflugter.
Der er gode indkøbsmulighed lige i nærheden hvis man selv ønsker at lave mad.
Restauranten laver dejlig mad hvis det er det man ønsker. Personalet er hjælpsomme og kan både engelsk, tysk og italiensk så mulighed for dialog er tilstede.
Mvh Preben Nielsen

Læs mere

Meget skønt sted!

La pieve var et skønt sted. Fin lejlighed med alt hvad vi skulle bruge. Udsigt til det toscanske landskab fra svømmingpoolen og haven var så smuk. Vi har allerede planer om en tur igen næste år ??

Læs mere

Fantastisk

Anden gang blev lige så god. Beliggenheden og omgivelserne i kombination med en poolferie

Læs mere

La Pieve Vecchia er toppen!

Ungerne elsker det, og vi voksne elsker der. Gode poolområder, masser af legekammerater og den skønne toscanske stemning, men uden at være helt isoleret på landet. Der kræves klart en bil, men på 10 min er man i Cecina med indkøb, is og alt andet. Restauranten er fin, men der er også flere gode muligheder i Riparbella. Medarbejderne er enormt imødekommende og går langt for at hjælpe. Lejligheden var ren og fint indrettet til vores behov.
En stor del af dagen, kan man købe en lille is og kaffe i restauranten. Om morgen kan man hente brød, hvis man bestiller dagen før.
Fede muligheder for en cykeltur på både flad vej og i bakkerne (ingen cykelstier - ikke for børn!).
Selvom det er lidt af en danske- og hollænderkoloni holder vi meget af det, og kommer formentlig tilbage.

Læs mere
 
search map