Anmeldelser af Podere Cerro Grosso

 
Podere Cerro Grosso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Cerro Grosso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riparbella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Cerro Grosso

Læs personlige anmeldelser af Podere Cerro Grosso som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Cerro Grosso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ilse og Henning fra Jyllinge boede på Podere Cerro Grosso i Riparbella fra d. 6. til d. 20. september 2008.

Vi havde en rigtig dejlig ferie og lejligheden var helt fin (virkede næsten som ny, og var både ren og pæn), men vi brugte ca.2 timer på at finde den. Det havde været rart med en rutebeskrivelse til stedet. Da vi ikke forstår italiensk troede vi at Podere Cerro Grosso var navnet på en gade/vej, og ledte derfor efter et vejnavn. Til sidst fandt vi ud af at det var en landejendom, som hed Cerro Grosso og at der var vejskilt til denne ejendom. Den lå på en bakketop og der var en pragtfuld udsigt fra den store terrasse på vores 1.sals lejlighed til alle de omkringliggende bjerge/bakker samt Middelhavet. Den første uge var det rigtigt varmt, så vi savnede meget et par parasoller da temperaturen i løbet af eftermiddagen kom op på 44 C på altanen - Vi spurgte rengøringspersonalet, om vi kunne få en parasol men det kunne de ikke hjælpe os med.
Vi havde overhovedet ingen problemer med myg eller andre insekter. Der var slet ingen. I den næste uge havde vi nogle regnvejrsdage og når man skulle opholde sig indendørs kneb det lidt med hyggen. Belysningen er jo ikke ligefrem hyggelig, så vi havde taget stearinlys med, men kunne godt have brugt nogle ekstra små hyggelamper. Der var længere ned til byen end vi havde troet så vi brugte vores bil hver gang vi skulle handle ind.
Steder i nærheden som er værd at se: Byen San Vincenzo og Naturparken Di Rimigliano syd for byen, hvor der er en flere km lang offentlig badestrand med dejligt hvidt sand og skov bagved med afmærkede kondistier. Fortet Populonia højtbeliggende med udsigt ud over Golfo di Baratti på vejen til byen Piombino.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Simon og familien fra Viborg boede på Podere Cerro Grosso i Riparbella fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har kun rosende ord om Riparbella, Cecina og Toscana i øvrigt. Vores ophold på blot èn uge var i hvert fald i underkanten af den tid, man bør tilbringe i dette dejlige område, hvis man vil udforske dets mange muligheder. Riparbella er gammel, afsides og forholdsvis uberørt, og bærer kun lidt præg af turisme. På 'vores' side af dalen er folk nu i gang med bygning af flere feriebolige længere ned ad bakken. Forhåbentlig kommer det stigende antal ikke til at gå over udsigten og oplevelsen af uspoleret natur.

Om huset vil jeg sige, at dets beliggenhed er helt i top, møblering er fin, men der kunne godt have været mere passede service til 6 personer. (Der var for eksempel kun 3 vinglas, ingen ildfaste fade eller bageplade til ovnen.)
Vi kørte i en minibus (ikke vores foretrukne model!) som viste sig at være for høj til parkeringsbåsen -men det er ikke ment som kritik af parkeringsforholdene, som er gode.

Personalet i Cecina var meget imødekommende og hjælpsomme, og hjalp til, da vi gjorde dem opmærsom på en mangel på sengelinned.

I det hele taget var det en dejlig afslappende ferie. Især om aften kunne vi nyde gåture til og fra landsbyen, med synet af sterneskud, ildfluer og meget mere. Som førstegangs rejsende til Toscana her jeg nu bestemt lyst til at gentage oplevelsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
Poul og familien fra Hillerød boede på Podere Cerro Grosso i Riparbella fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Generelt set har vi været meget glade for opholdet. Dejligt hus med en meget smuk beliggenhed. Placeringen i forhold til både Riparbella og Cecina var fin og vi nød det.

Vi har før lejet huse/lejligheder i såvel Italien som Frankrig og derfor forberedt på nødtørftig udrustning af især køkken. Også her må vi desværre sige at forventningen om mangler i den retning viste sig berettiget. Ingen tændstikker til gaskomfuret, kun én kniv og den så sløv som.... (min tandbørste var skarpere :o) , ingen bageplade i ovnen samt andre småting som det kunne have været rart at have.

Udendørsmøbleringen kunne med rimelighed også godt være bedre. Et lille meget vakkelvornt plastbord med kun 3 stole. Det må siges at være i underkanten til 5 personer.

Den sidste kritik går på skabene i specielt det store soveværelse. De lugtede fælt at fugtig indelukkethed og vi valgte ikke at benytte dem.

Kritikken omfatter samlet set detaljer og småting, som vi nemt kom over og løste ved lidt opfindsomhed, så det var på ingen måde noget som ødelagde helheden; vi havde en fin ferie og vender gerne tilbage.

Netop fordi det er småting kan man omvendt også sige, at det er dumt ikke at sørge for at disse ting er i orden. 2 plastikstole, en æske tændstikker og en skarp kniv!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Morten og Susanne fra Gentofte boede på Podere Cerro Grosso i Riparbella fra d. 2. til d. 9. september 2006.

Vi var meget tilfredse med byen og området. Der er flot udsigt over området, der er typisk toskansk og kuperet. Vi var tilfredse med lejligheden og dennes indretning omend møbler og køkkenservice var meget spartansk. Fx undrer vi os over, at der ikke er vinglas i en typisk toskansk lejlighed og kun to stole og én liggestol på terassen til en 4 personers lejlighed. Desuden var service fedtet og den generelle rengøring var ej heller tilfredsstillende. Desuden virkede afløbet i brusekabinen ikke, men der skulle anvendes svupper hver gang for at undgå oversvømmelse. De sidste ting blev anfægtet til kontoret i Cecina efter ankomst, som derefter sørgede for en rengøring af servicet.

Vi kan varmt anbefale restauranten Osteria vechia (navn?) - ligger lige overfor hovedvejen til Cecina, når man kommer ned fra Ripabella.

Vi vil gerne anbefale at der ligges en bog på stedet, så besøgende kan skrive gode (og dårlige oplevelser) i den til kommende besøgende, mens man er på stedet og kan huske navne mm.

Vi har været meget tilfredse med alt vedr bookning via nettet. Alt har fungeret godt og med fin information.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map