Feriebolig i Riparbella i Toscana

Podere Cerro Grosso

 
Podere Cerro Grosso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Cerro Grosso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riparbella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gammelt bondehus som nu er blevet restaureret fra kælder til kvist. Stedet ligger i rolige og fredelige omgivelser for enden af en grusvej på ca. 800 meter.

Man har ikke svømmebassin her, men til gengæld er det billigt, og så bor man ægte toscansk, ikke på et stort feriecenter. Hvis man vil bade, er der kun 12-17 km til gode sandstrande f.eks. i badebyerne Cecina Mare og Vada. I den store have er der parasoller, liggestole og havemøbler til solbad og spisning og afslappende stunder med flot havblik. I byen Riparbella, der ligger ca. 3 km fra huset findes både restauranter og indkøbsmuligheder. I retning ud mod kysten finder man et stort supermarked i Cecina.

Læs mere om Podere Cerro Grosso

Her er kun fire lejligheder, hvoraf den ene på første sal benyttes i ny og næ af ejerne, medens de andre tre udlejes. Lejlighederne er møblerede i den klassiske rustikke stil og har myggenet på vinduerne.

Lejlighederne på Podere Cerro Grosso

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser

ligger på første etage og er på ca. 65 m². Lejligheden består af stor stue med sovesofa til to personer, spisekøkken med ovn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Fra lejligheden er der direkte udgang til terrasse med udsigt.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser

ligger i stueetagen og er på ca. 65 m². Lejligheden består af stor stue med sovesofa til én person og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse/toilet. Fra soveværelset der direkte udgang til haven.

Treværelseslejlighed med 7 sovepladser

ligger i stueetagen og er på ca. 65 m². Lejligheden består af stue med to sovesofaer til hver én person og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet. Fra lejligheden er der direkte udgang til terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map