Agriturismo i Riparbella i Toscana

Le Tegole

 
Le Tegole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Tegole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riparbella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i de grønne bakker mellem Cecina, den dejlige strand ved Cecina og middelalderbyen Volterra by ligger gården Le Tegole.

Gård helt ude på landet

Gården ligger helt afsides fra omverdenen. En 3 km lang vej - grusvej det første stykke og derefter asfalteret - fører op til dette dejlige sted, hvor man kan glemme bilen og nyde omgivelserne, når man først har gjort sine indkøb. Har man ikke lyst til at lave mad, så findes der også restaurant på stedet.

Læs mere om Le Tegole

Børnene vil elske det hele

Børnene finder her et sandt paradis, hvor de kan bade, løbe og spille bold langt fra farlig trafik. Ud over det flotte og panoramiske svømmebassin med separat børnebassin er der også legeplads og en boldbane, som kan benyttes til fodbold og tennis (man bør medbringe sine egne ketchere). Forældrene behøver ikke bekymre sig, da hele ejendommen er omgivet af et højt hegn, som blev sat op for at forhindre de mange vildsvin, der bor i skoven, at komme tæt på boligerne.

Pæne og rummelige lejligheder

Lejlighederne er pænt indrettede med massive træmøbler og senge og ligger enten i hovedbygningen og en tilstødende bygning. De råder alle over fjernsyn, varmeregulering, strygejern og -bræt. Der er ikke aircondition, men området er ret køligt om natten på grund af den tætte skov og den kølige havbrise i aftentimerne. I den store have er der bord og stole for alle - dog har nogle lejligheder egen terrasse eller have.

Du skal være opmærksom på

... at der ind imellem bliver afholdt bryllup og andre arrangementer på grund af omgivelserne og restauranten. Poolen er åben for de lokale, der oftes kommer i weekenden.

Læs om lejlighederne på Le Tegole

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Tegole

Læs personlige anmeldelser af Le Tegole som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Tegole. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 26 anmeldelser fra Le Tegole

Fantastisk sted, men enkelte skønhedsfejl.

Dejligt sted, fine værelser og poolområde. De skønneste omgivelser og den flotteste udsigt.
Maden på restauranten var virkelig lækker. Og morgen maden meget fin efter italienske standarder.

Så skal man være opmærksom på det ligger lidt væk fra alt ting. 10 Km til nærmeste indkøbs muligheder, men med andre spisemuligheder indenfor 3-4 km.
selve stedet ligger ca. 3 km væk fra landevejen, næsten helt for sig selv.

Skønhedsfejlene:
Der var simpelthen for meget larm af nogle hunde i en hundegård på stedet, der gøede 24 timer i døgnet.
Samtidig er jeg stor fortaler for internet adgang på hele resortet, ikke kun i fælledområderne.
En ventilator eller et klimaanlæg i værelserne vil også være at foretrække. Her medbragte jeg vores egen ventilator, og det var helt klart et plus.
Så er deres sprogkundskaber ikke så gode, når vi nu ikke selv taler italiensk.
Og poolområdet, blev lidt for ofte fyldt op af lokale der benyttede det som et friluftsbad. Og der var ingen opsyn med deres opførsel.

Vil ærligt sige, at pga disse ovennævnte skønhedsfejl, kommer vi ikke igen. selvom stedet var lækkert nok til flere besøg.

Læs mere

Fantastisk sted - ÆGTE ITALIENSK STEMNING

Her føler man sig velkommen. Her er plads til børn og voksne. Lækker mad på stedet og fine muligheder for selv at lave mad i lejligheden. Poolen er super fin og tilgodeser både store og små. Jeg kan klart anbefale dette sted.

Læs mere

Familievenligt.

Rigtigt fine lejligheder med kogeplader, køleskab og fryser. Vi havde lejet de to vrs Ginepro og Lecio øverst oppe og havde derfor altanen for os selv. Meget smuk udsigt. Området er meget smukt, der står et æsel og en hjort omme bagved. De to pools er rigtigt gode, der er både plads til små og store. Eneste minus, er at byens borgere også kommer for at bade, så det føles lidt som at være på en campingplads og området ved poolen var til tider godt fyldt af både unge med musik samt børne familier. Udover det, er personalet ikke skarpe udi andet end italiensk. Restauranten på stedet er god og har vundet flere priser, den børnevenlige del byder dog kun på lasagne og ragu/bolognese.
Man kan købe maden ‘to-go’, så kommer de ned med det i sølvpapirsbakker. Man kan også købe is, kaffe og drinks.

Nedenfor lå der et lille hus hvor jægere har deres jagt hunde i bur. Disse gøede hele morgenen, så det skal man være forberedt på. Resten af dagen hørte man dog intet til dem. Der er mange vildsvin i området. Le Tegole er dog hegnet ind, så de ikke kan komme ind på området.

Der ligger en Coorp i Cecina, der kan man finde alt. Samme sted ligger der også en Intersport.
Alt i alt et ok sted, men søger du stilhed og få mennesker er det ikke her du finder det.

Læs mere

Bedømmelse af Le Tegole

Læs mere

Trods alt et dejligt sted

Det er smukt, dejligt, rent og pænt. Dejligt lejlighed og restaurant selvom aircondition mangler i lejlighederne.

Der er dog et problem med larmende hunde og så kan der være dage, hvor der er for mange ved poolen, da hotelejeren udlejer poolen til andre ude fra.

Læs mere

Kæmpe skuffelse

Vi ankom til en meget beskidt lejlighed, med mangelfuldt service og rod i skabene. Der lå sågar en halv pille på en underkop.
Bruseren hang i en strip og var i stykker - og bunden af fryseren var dækket af mug.
Vi spiste morgenmad på skift, da der ikke var service nok.
Hver morgen kl 06.00 startede larm udenfor vinduet - en motorsav akkompagneret af gøende hunde. Der var ingen på stedet man kunne henvende sig til, da den ‘ansvarshavende’ kun talte italiensk.
Vi har besøgt Italien de sidste mange år i sommerferien og aldrig oplevet noget lignende.
Ferie man gerne ville hjem fra....

Læs mere
 
search map