Agriturismo i Riparbella i Toscana

Le Tegole

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i de grønne bakker mellem Cecina, den dejlige strand ved Cecina og middelalderbyen Volterra by ligger gården Le Tegole.

Gård helt ude på landet

Gården ligger helt afsides fra omverdenen. En 3 km lang vej - grusvej det første stykke og derefter asfalteret - fører op til dette dejlige sted, hvor man kan glemme bilen og nyde omgivelserne, når man først har gjort sine indkøb. Har man ikke lyst til at lave mad, så findes der også restaurant på stedet.

Børnene vil elske det hele

Børnene finder her et sandt paradis, hvor de kan bade, løbe og spille bold langt fra farlig trafik. Ud over det flotte og panoramiske svømmebassin med separat børnebassin er der også legeplads og en boldbane, som kan benyttes til fodbold og tennis (man bør medbringe sine egne ketchere). Forældrene behøver ikke bekymre sig, da hele ejendommen er omgivet af et højt hegn, som blev sat op for at forhindre de mange vildsvin, der bor i skoven, at komme tæt på boligerne.

Pæne og rummelige lejligheder

Lejlighederne er pænt indrettede med massive træmøbler og senge og ligger enten i hovedbygningen og en tilstødende bygning. De råder alle over fjernsyn, varmeregulering, strygejern og -bræt. Der er ikke aircondition, men området er ret køligt om natten på grund af den tætte skov og den kølige havbrise i aftentimerne. I den store have er der bord og stole for alle - dog har nogle lejligheder egen terrasse eller have.

Læs om lejlighederne på Le Tegole

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

search map