Agriturismo i Riparbella i Toscana

Le Camere della Pieve Vecchia

Restauranten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Podere La Pieve Vecchia, en gammel gård fra slutningen af 1700-tallet, findes der ikke udelukkende ferielejligheder, men også fire værelser der ligger lige oven på gårdens gode restaurant.

Kort fra havet og stranden samt nær gode udflugtsmål


Selve gården ligger på en slette omgivet af en have og oliventræer, 4 km fra Riparbella og 7 km fra Cecina Mare, hvor der er strand og en stor pinjeskov. Fra gården er der ikke langt til de kendte toscanske middelalderbyer. Landevejen mellem Cecina og Volterra går ganske tæt forbi, så der kan forekomme summen fra trafik.

Læs mere om Le Camere della Pieve Vecchia

To pools, gode faciliteter og god restaurant


Der findes reception, to svømmebassiner til voksne og børn, vaskeri, legeplads, grill, tennisbane, cykel- og mountainbikeudlejning og to parkeringspladser. Den lille restaurant, som har åbent om aftenen og søndag til frokost, serverer autentiske retter med råvarer fra egnen. Der bydes på traditionelle retter såsom pappa al pomodoro, baccalà alla livornese, etc. I Riparbella er der nogle få restauranter, en café og et par småbutikker. I Cecina er der flere restauranter, barer, diskoteker, apotek, marked etc.

Hotelværelse med morgenmad / halvpension:
- Alle 4 hotelværelser er placeret i den oprindelige lade, hvor der også ligger en lille restaurant i stueetagen. Værelserne er små, pænt møbleret og indeholder fjernsyn, køleskab, pengeboks, aircondition og badeværelse. Det er hverken plads til at få en ekstra opredning eller barneseng i disse værelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map