Agriturismo i Riparbella i Toscana

Le Camere della Pieve Vecchia

Restauranten
 
Le Camere della Pieve Vecchia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Camere della Pieve Vecchia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riparbella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Podere La Pieve Vecchia, en gammel gård fra slutningen af 1700-tallet, findes der ikke udelukkende ferielejligheder, men også fire værelser der ligger lige oven på gårdens gode restaurant.

Kort fra havet og stranden samt nær gode udflugtsmål


Selve gården ligger på en slette omgivet af en have og oliventræer, 4 km fra Riparbella og 7 km fra Cecina Mare, hvor der er strand og en stor pinjeskov. Fra gården er der ikke langt til de kendte toscanske middelalderbyer. Landevejen mellem Cecina og Volterra går ganske tæt forbi, så der kan forekomme summen fra trafik.

Læs mere om Le Camere della Pieve Vecchia

To pools, gode faciliteter og god restaurant


Der findes reception, to svømmebassiner til voksne og børn, vaskeri, legeplads, grill, tennisbane, cykel- og mountainbikeudlejning og to parkeringspladser. Den lille restaurant, som har åbent om aftenen og søndag til frokost, serverer autentiske retter med råvarer fra egnen. Der bydes på traditionelle retter såsom pappa al pomodoro, baccalà alla livornese, etc. I Riparbella er der nogle få restauranter, en café og et par småbutikker. I Cecina er der flere restauranter, barer, diskoteker, apotek, marked etc.

Hotelværelse med morgenmad / halvpension:
- Alle 4 hotelværelser er placeret i den oprindelige lade, hvor der også ligger en lille restaurant i stueetagen. Værelserne er små, pænt møbleret og indeholder fjernsyn, køleskab, pengeboks, aircondition og badeværelse. Det er hverken plads til at få en ekstra opredning eller barneseng i disse værelser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Camere della Pieve Vecchia

Læs personlige anmeldelser af Le Camere della Pieve Vecchia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Camere della Pieve Vecchia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Le Camere della Pieve Vecchia

Rigtigt godt familie venligt sted

En meget lille hage var at det ene dobbeltværelse havde tendens til at lugte af kloak på nogle få tidspunkter, ikke hele tiden men ganske ubehageligt når lugten var der.

Læs mere

Fantastisk sted

Meget smukt sted, og flot vedligeholdt! Virkelig stor ros til personalet på restauranten! En skam, at vi ikke blev fulgt til døren, da vi ankom, og ikke fik informationer om attraktioner i området.

Tænk på at have noget at underholde jer med under ferien: Legetøj til børnene, ping-pong, petanque eller lignende.

Læs mere

Smukt sted med utrolig god mad!

Vi havde gode dage her. Fremforalt var restauranten rigtig god. God genuin mad og god service. Stedet lå vældig smukt. Det eneste negative var at der var vældig mange børnefamilier ved poolen. Jeg kan anbefale det!

Læs mere

Bedømmelse af Le Camere della Pieve Vecchia

Dejligt sted, super personale. De var imødekomme og hjælpsomme. Vi havde en skøn ferie.

Læs mere

Bedømmelse af Le Camere della Pieve Vecchia

Læs mere
 
search map