Agriturismo i Riparbella i Toscana

La Casina di Caccia di Le Tegole

La Casina di Caccia set fra poolområdet Repos ved opgangen inden du træder ind i Casina di Caccia Le Tegoles gode restaurant samt pool og La Casina di Caccia i baggrunden Restauranten på Le Tegole. Om sommeren serveres der også udendørs. Eksempel på værelset Eksempel på badeværelset
 
La Casina di Caccia di Le Tegole er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casina di Caccia di Le Tegole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riparbella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Casina di Caccia ligger ca. 100 meters gang fra Le Tegoles restaurant og poolområdet. I stueetagen er der en fællesstue for de lokale jægere, der især i ydersæsonen kommer hertil for at holde øje med de mange vildsvin, der huserer i skoven i nærheden. Jægerne i stueetagen kommer mest forbi om formiddagen men en gang imellem samler de sig også om aftenen.

3 km fra hovedvejen

Le Tegole ligger ca. 15 km fra Cecinas sandstrande og helt tilbagetrukket fra hovedvejen. Her kan du se stjernerne og høre dyrene fra skoven om natten. Ejendommen er omgivet af et højt hegn, der holder dyrene ude - men du kan dog sommetider høre og se dem på den anden side af hegnet. På stedet er der restaurant, hvor du også kan købe noget at drikke, så du ikke skal køre frem og tilbage til hovedvejen for at hente en is eller en øl.

Restaurant og pool lige ved døren

Ved hovedbygningen finder du et flot og panoramisk svømmebassin med separat børnebassin samt legeplads og en boldbane, som kan benyttes til fodbold og tennis (du bør medbringe dine egne ketchere). Restauranten drives af de to fætre, der bestyrer gården. Her serveres gode lokale varer med opskrifter, der både omfatter lokale råvarer samt inspiration fra fætrenes afgrøder i Syditalien. Prisniveauet er rimeligt og portionerne ligeledes.

Derfor skal du vælge La Casina di Caccia

Vi anbefaler La Casina di Caccia især til dem, der leder efter 4 soveværelser i få dage ... eller i lidt længere tid. Her kan du tilbringe en ferie med lange aftener under himlen med latter og sjov uden at skulle være bange for at du forstyrrer nogen. Du får hele etagen til dig og dine medrejsende. Tæt på huset finder du de faciliteter, der gør en ferie mere behagelig, dvs. restaurant og pool. Værelserne er enkelt indrettede og råder alle over privat bad, satellitfjernsyn og minibar. Wi-fi internetforbindelse er tilgængelig i fællesområderne ved hovedbygningen.

 
 

Gæstebedømmelser af La Casina di Caccia di Le Tegole

Læs personlige anmeldelser af La Casina di Caccia di Le Tegole som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casina di Caccia di Le Tegole. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Meget Toscans

Rigtig fint sted, men trænger til lidt vedligeholdelse / finish.

Læs mere
 
search map