Anmeldelser af Fattoria La Steccaia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lever ikke op til forventningerne.

Vi er dybt skuffet ... vi var lovet med terrasse, men fik 1 sal og med børn på 2 og 4 år er det ikke optimalt. Vi havde ikke mulighed for at sidde ude pga af meget smalle og små altaner. Der var ingen områder ude hvor vi kunne sidde sammen og hygge. Alt var meget slidt og lige gyldigt. Efter 3 dage var vi klar over at de faciliteter som var tilrådighedværende overhovedet ikke leve op til beskrivelserne. Vi havde heller ikke mulighed for at få luft igennem lejligheden pga myg ... der var ikke net ved skodderne. Der var et bordtennis bord lige under vores lejlighed som blev brugt af de unge på pladsen fra tidlig morgen til sen nat og da vi kontaktede udlejer blev op til os selv at stoppe natte bordtennis da ejer ikke var tilstede om aften. Udlejer var selvfølgelig ked af at vi måtte afbryde opholdet og oplyste at kunne ikke få nogle penge retur.
Alt vi kom til var en rulle toilet papir og et ok pool område som vi var helt tilfredse med men kunne desværre ikke kun sidde der i 14 dage.
Alt i alt var det bare et spørgsmål om at så hurtigt som muligt at finde et andet sted at bo og det fandt vi heldigvis i Montaione ??

Riparbella som feriedestination

Stedet vi boede ødelagde alt for vores udflugter, vi var aldrig glade for at skulle tilbage til lejligheden.

In-Italia's kommentar

Hej Susanne. Mange tak for din anmeldelse. Jeg er selvfølgelig meget ked af at høre, at opholdet på Fattoria La Steccaia ikke levede op til jeres forventninger, og at I valgte at checke ud før planlagt. I havde booket en lejlighed i stueetage med terrasse, som Fattoria La Steccaia havde bekræftet, og derfor kommer det meget bag på mig, at I fik en lejlighed på 1. sal. Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke fik mulighed for at hjælpe jer under opholdet, for jeg ville selvfølgelig meget gerne have haft muligheden for at kontakte Fattoria La Steccaia og få jer flyttet til den korrekte lejlighed, så I havde terrasse og undgik larm fra bordtennisbordet. Det er nemlig lige præcis derfor, at vi sidder her - nemlig for at hjælpe vores gæster, hvis de oplever udfordringer under ferien. Jeg kan forstå, at I forsøgte at kontakte os, men at I ikke kunne komme igennem på telefonen, da signalet var for dårligt på Fattoria La Steccaia. Derfor ville jeg selvfølgelig ønske, at I havde forsøgt igen fra en af jeres udflugter, hvor I måske har haft bedre mulighed for signal. Hvad angår faciliteter i lejligheder, så findes der ofte ikke basisvarer (som salt, peber, olie, sukker, toiletpapir, rengøringsmidler og lignende) og særlige køkkenredskaber (fx æggedeler, professionelle knive) – så disse ting bør man medbringe eller købe på destinationen. Der er ofte heller ikke opvaskemiddel eller opvaskebørste i lejlighederne, men køkkensvampe. Det samme gælder viskestykker og klude. Du kan læse mere om indretning og inventar i vores FAQ her: https://www.in-italia.dk/kundeservice/faq/boligformer/ferielejligheder/#nav1-2 Jeg er som sagt meget ked af, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger. Mange hilsner, Amalie

Fattoria La Steccaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria La Steccaia
Fireværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (stueetage med terrasse)

Der var ikke terrasse i stueetage men en 1 sal lejlighed som vi ikke havde bestilt.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Vi skulle sidde foran receptionen for det kunne virke.
Pool (evt. sæsonåben)

Slidt og beskidt med ødelagte solsenge.
Restaurant

Meget trætte personale og meget dårlig til sprog.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Fattoria La Steccaia
 
search map