Anmeldelser af Fattoria La Steccaia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria La Steccaia

Læs personlige anmeldelser af Fattoria La Steccaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria La Steccaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og familie fra Smørum boede på Fattoria La Steccaia i Riparbella fra d. 1. til d. 15. august 2009.

Vi har haft en super ferie og har været meget tilfredse med den lejlighed vi havde booket gennem jer i det pragtfulde Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 9 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Søren og familie fra Roskilde boede på Fattoria La Steccaia i Riparbella fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Da vi ankom til området omkring Cecina, blev vi lidt bekymrede, idet dette lignede et industriområde. Vi kørte fra Cecina og ind til Montescudaio og fandt den lille grusvej ind til Fattoria La Steccaia. Den lille grusvej blev pænere jo tættere man kom på stedet og endte på den hyggeligste lille gård. Gården havde ikke mange udlejningslejligheder, men alle lejligheder lå hyggeligt rundt om et flot indrettet svømmebasin.

Vores lejlighed var med store rum. Soveværelset var stort og sengen god (lidt hård, men det kan vi bedst lide). Spisestue og køkken var rigeligt stor. Her var en udtræksseng der var til børn (ca. 1,80 cm lang). Der var hvad man skal bruge for, at kunne lave mad. Vi havde en temmelig stor terrase med en fantastisk udsigt til et bjerg, på den anden side af en lille bæk. Der var bord, stole, parasol og et tørrestativ på terrasen. Her tilbragte vi en del tid. På La Steccaia var der en dejligt stort svømmebassin, med en børneafdeling i den ene ende. Der var liggestole og parasoller til alle beboerne. Her tilbragte vi rigtigt mange gode timer.

Til stedet var også den hyggeligste restaurant, med Italiensk menukort og gode vine. Vi kan godt anbefale Carpaccio'en. Her kunne også købes cappuccino'er og is som kunne nydes i løbet af dagen ved svømmebassinet. Bestilte man morgenbrød, kunne man næste morgen hente nybagt varmt brød i restauranten - fantastisk.

Området omkring er dejlig typisk toscansk, hvis man kører ind i landet. Kører man til stranden i Cecina fandt vi rigtigt mange turister (hovedsaligt italienere) og meget kommercielle strandområder. Ikke vores form for ferie. Men med La Steccaia's svømmebassin og område er det heller ikke nødvendigt at tage til Cecina's strand.

Vi havde et dejligt ophold og kommer meget gerne tilbage igen. Det har ikke været muligt at finde noget negativt om La Steccaia, selv betjeningen fra reception og restaurant var i top. Eneste men var, at der ikke var aircondition, men det blev til fulde opvejet af alle fordelene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Leif og familien fra Grindsted boede på Fattoria La Steccaia i Riparbella fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Vi havde en rigtig god ferie i Riparbella. Vejret var tørt og varmt hele ugen, så det meste af tiden blev tilbragt ved svømmepølen. Til gengæld var stedet også så godt, så man kunne sagtens klare at være der. Pga. beliggenheden på landet var der stille og fredeligt. Jeg må også indrømme, at stedet var bedre end forventet i forhold til, hvad vi ellers har oplevet i Italien. Lejligheden var helt i orden, og personalet var venligt og imødekommende. Vi brugte Riparbella som udgangspunkt for et par ture til henholdsvis Pisa og CinqueTerre. Pga. kombinationen af varme og børn blev det ellers kun til småture i omegnen. Ellers gik tiden med svømning, tennis og cykelture. Men hele familien nød opholdet meget, så lige nu er der stemning for at tage til Toscana igen næste år - og vi kunne godt finde på at bestille lejlighed samme sted igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Lotte og familien fra Aalborg boede på Fattoria La Steccaia i Riparbella fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Vi har haft en super ferie i Riparbella.
Stedet var super, god betjening, skønne lejligheder med alt hvad vi skulle bruge, fed pool med livredder/ordensholder. Der var tænkt på det meste.
Resturanten på stedet var rigtig god og ok priser! Det eneste minus ved stedet var at poolen "kun" er åben fra 8.00-20.00 - vores unger vil gerne aften bade!

Riparbella ligger rigtig godt i forhold at at se Toscana. I år var vi i Siena, Lucca og Elba - hvilket alle kan varmt anbefales. På Elba så er det alle pengene og angsten værd at tage tovbanen op til Elbas højeste bjerg!!!! Snyd heller ikke Jer selv for et besøg i den nærliggende by (monte.....) på bjerget - her ligger en super resturante med udsigt over bjergene!

Vi er bestemt ikke færdig med at rejse i Toscana:-9

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lone og familien fra Tåstrup boede på Fattoria La Steccaia i Riparbella fra d. 12. til d. 26. juli 2008.

Vi vil gerne takke In-italia for jeres super gode service og gode råd om at tage til Riparbella. Vi havde egentligt valgt et andet sted, men på grund af vores datter, der sidder i kørestol, blev vi anbefalet at tage til Riparbella i stedet for.

Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Det var/er et super dejligt sted. Vi kom et par timer før tjek ind lørdag, men da vores lejlighed var klar fik vi nøgler med det samme. Og hvilken skøn lejlighed. Ingen trappetrin - direkte adgang udefra - ingen dørtrin - store brede døre - meget rummelig lejlighed med gode store rum, hvor vi nemt og bekvemt kunne komme rundt med vores handikappet datter. Det var virkelig en fornøjelse, og det oversteg vildt vores forventninger. Så var der poolen - vi har aldrig i de 16 år, vi har kørt europa tyndt, oplevet en pool, som var så ren og velholdt, som i Riparbella. Generelt var hele stedet meget rent og velholdt.

Restauranten er så absolut også et besøg værd, til trods for at de den 1. uge kun havde menukort på italiensk - og det kan vi desværre ikke. Men maden var skøn og vinen dejlig og betjeningen venlig. I receptionen var der en rigtig god service, og der blev givet mange gode råd om steder, der var værd at besøge. Vi fik dog ikke set så meget, da vi virkelig havde en slapper ferie, men et par ture til det lokale marked, og en tur op i bjergene (nå ja, store bakker) blev det da til. Meget smukt område, med flotte udsigter.

Så alt i alt en super ferie, men husk "gå væk myg", for dem er der rigtig mange af . Og lige en klemme til næsen, når lugten af kloak bliver for stærk, det skal dog siges, at det ikke kun var i Riparbella, at der lugtede af kloak, det gjorde der overalt, hvor vi kom frem, men det var nok på grund af varmen...?
Vi skal helt sikkert tilbage dertil, men har i andre ligeså gode og handikapvenlige steder, og som ligger lige så smukt, hører vi gerne om dem, da vi helt sikkert skal til Italien igen til næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map