Anmeldelser af Fattoria La Steccaia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria La Steccaia

Læs personlige anmeldelser af Fattoria La Steccaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria La Steccaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Karsten og familien fra Silkeborg boede på Fattoria La Steccaia i Riparbella fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Når man kører ned af grusvejen mod La Steccaia begynder man allerede at glæde sig til dette dejlige ferie sted. En allé med cypresser og bølgende solsikkemarker på begge sider.

Man bliver modtaget i receptionen af en smilende Annalisa,og fra det øjeblik falder man helt til ro. Den dejlige swimmingpool, restauranten, vaskeriet, grillstedet, lejligheden,,,, alt virker perfekt.

Vi besøgte små bjerglandsbyer med charme, som kun findes i Toscana fra vores base La Steccaia. Vi kommer bestemt tilbage næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
Torben og Lone med familie fra Galten boede på Fattoria La Steccaia i Riparbella fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi har haft en rigtig god tur til Riparbella.

Fattoria La Steccaia ligger dejlig ugenert på landet, men med kort afstand til byen og indkøbsmuligheder. Tit havde vi poolen næsten for os selv. Et minus var at receptionen og restauranten / baren ikke samarbejdede. (Og receptionen havde meget lukket) Dvs. når receptionen var lukket, havde man ingen mulighed for at få hjælp til bla. ekstra nøgle og møntvask. Et andet lille minus var, at når man lå ved poolen hele dagen, var baren for meget lukket, men heldigvis kunne man hente forsyninger i eget køleskab (dog var vores lejlighed uden køleskab de første 2 døgn) bortset fra disse småting var det et rigtig hyggeligt sted med nogle rare personer til at betjene os. Lejlighederne var gode og store og vi havde ikke problemer med varmen om natten, trods det faktum at der ingen aircondition var med 35 grader om dagen.

En af dagene tog vi ud til en lille by i nærheden der hedder Casale. Det var som at træde ind i en gammel Italiensk film, små stejle brostens gader med skæve trapper og alle bygninger i samme stil. Virkelig et besøg værd, dog skal nævnes at byen er fuldstændig lukket om eftermiddagen, så man skal nok besøge den om aftenen efter kl. 17.30.

Vi var til markedsdag i Cecina og i Cecina Mare for at få aftensmad, her var der virkelig mange turister, og mulighed for at gøre en god handel.

En anden dag tog vi ud til en vingård og smagte deres vin og olivenolie – også her var der utroligt smukt og stilrent, området er i det hele taget utroligt smukt, med udsigt over vinmarker, olivenlunde og solsikkemarker.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
Nanna, Henrik og deres børn fra Værløse boede på Fattoria La Steccaia i Riparbella fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Fattoria La Steccaia var utrolig hyggelig og personlig, smuk, fredelig og afslappende. Det ligger måske liiige lidt for langt væk fra nogen som helst charmerende by og indkøbsmuligheder til at være helt optimalt; til gengæld var pool-området fantastisk og vi havde en virkelig stor og skøn skyggefuld terrasse med grøn udsigt og stort privatliv, som var dejligt. (Lejlighed F1)

Det var virkelig flot, at man både kunne spise morgenmad på stedet og bestille morgenbrød til næste dag, hvis man hellere ville spise hjemme + at de havde mulighed for at grille, fin p-plads, stort fint køleskab og en glimrende restaurant & pizzeria, når der faktisk ikke var så meget at komme efter inde i Cecina tættest på. Der burde dog være mere end ét spejl i hele huset og sengelamper til alle.

Tip: Det kan stort set ikke betale sig at tage til havet, da man skal betale for alt fra parkering til en plads på stranden - og så er vandt meget grumset af sand. Den smukke pool var mere indbydende!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Marianne og rejsepartner fra Grenaa boede på Fattoria La Steccaia i Riparbella fra d. 29. maj til d. 5. juni 2010.

Vores forventninger til området er store, og igen var lejligheden på nær nogle bagateller med serviset mv. hurtigt klaret med receptionen.
I receptionen var hun sød og serviceminded! Området og især poolen var ren, indbydende og lækker!!!

Vi elsker god mad og sidst var restauranten helt i top. vi spiste der 5 dage i træk. I år var vi meget skuffede. Niveauet var meget lavt, udbuddet spartsomt. Personalet virkede stressede og urolige. Deres husets vin var dog skøn. De klager vi så nødvendige blev dog håndteret pænt. Vi gjorde receptionisten opmærksom på forskellen, da hun spurgte til opholdet og hun sagde, vi ikke var de eneste med den oplevelse, men der var nye forpagtere. Det er synd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 7 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map