Agriturismo i Riparbella i Toscana

Fattoria La Steccaia

Restauranten på Fattoria La Steccaia Reception - her henter du nøglerne og kan tilkøbe gårdens produkter Reception
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria La Steccaia ligger 9 km fra sandstrandene ved Cecina Mare. På gården er der stort svømmebassin, restaurant og egen udeplads med havemøbler til alle lejligheder. Det er perfekt for dig og din familie!

God placering og masser af faciliteter til dig og børnene

Fattoria la Steccaia ligger i rolige omgivelser under bakkerne mellem kysten og Montescudaio. Gårdens ejendom består af ca. 30 hektarer jord, hvor der især dyrkes grøntsager og frugt. Der er ca. 9 km til stranden i Cecina Mare og 6 km til Cecina, hvor du finder flere supermarkeder. Ved gården er der et flot stort svømmebassin (12,5 x 25 meter) med børneafdeling og vandmassage, boldbane med belysning, som kan bruges til tennis, fodbold eller volleyball og legeplads, fælles grill, møntvaskeri samt parkeringplads. Stedet er - efter vores opfattelse - specielt egnet til børnefamilier, der her finder god plads og trafikfri omgivelser.

Læs mere om Fattoria La Steccaia

Hyggelig restaurant

Ud over receptionen på stedet findes en god og hyggelig restaurant, som er åben for gårdens gæster og for de lokale. Restauranten kan også benyttes til morgenmad, hvis du ikke selv vil stå for den, og fungerer også som bar i løbet af dagen samt at den har en dejlig overskygget udendørsareal. Desuden findes også en mindre konferencesal og grupper er også velkomne.

Lejligheder med udeområde og hotelværelser på dagsbasis

Gårdens bygninger er delvis restaureret og delvis nybyggede. De indeholder 17 rummelige lejligheder til udlejning på ugebasis og nogle få værelser, hvor ophold på dagsbasis er muligt. Alle lejligheder har egen udeplads med havemøbler, mens gæsterne i hotelværelserne kan benytte sig af restaurantens terrasse under værelserne.

Læs om lejlighederne på Fattoria La Steccaia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fattoria La Steccaia

Læs personlige anmeldelser af Fattoria La Steccaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria La Steccaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Fattoria La Steccaia

Meget familievenligt hyggeligt sted

En superhyggeligt familiested hvor både store og små sagtens kan få tiden til at gå. Feriestedet er ikke stort i forhold til så meget andet - men det er netop en del af charmen, hvis man gerne vil nyde en rolig ferie sammen med sin familie :) Vi var 3 generationer afsted - og vi nød ferien i fuldedrage alle 10

Læs mere

fantastisk sted

en fantastisk sted med sødt personale, dejlig stor pool og tæt på rigtig mange ture.

Læs mere

Hyggeligt sted tæt på Cecina strand.

Tæt på strand. Stor swimmingpool. Utrolig hjælpsom ejere/værter.

Læs mere

Dejligt feriested med enkelte småfejl

Dejligt sted med fine faciliteter. Flot pool område, god tennis/fodboldbane - bordtennis også tilgængeligt.
Super hyggelig restaurant på stedet med lækkert mad
Stedet er godt udgangspunkt for at køre til andre byer. Men ligger i et fladt område - så ingen udsigt.
Søde og venlige i receptionen.
Vores lejlighed lå i stueplan ud mod tennisbane og her kunne man godt friske området op (ukrudtet stod meget højt) og vær opmærksom på, at man i lejlighed S1 (8-per.) skulle høre på en pumpe hele dagen.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria La Steccaia

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria La Steccaia

Læs mere
 
search map