Agriturismo i Riparbella i Toscana

Fattoria La Steccaia

Restauranten på Fattoria La Steccaia Reception - her henter du nøglerne og kan tilkøbe gårdens produkter Reception
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria La Steccaia ligger 9 km fra sandstrandene ved Cecina Mare. På gården er der stort svømmebassin, restaurant og egen udeplads med havemøbler til alle lejligheder. Det er perfekt for dig og din familie!

God placering og masser af faciliteter til dig og børnene

Fattoria la Steccaia ligger i rolige omgivelser under bakkerne mellem kysten og Montescudaio. Gårdens ejendom består af ca. 30 hektarer jord, hvor der især dyrkes grøntsager og frugt. Der er ca. 9 km til stranden i Cecina Mare og 6 km til Cecina, hvor du finder flere supermarkeder. Ved gården er der et flot stort svømmebassin (12,5 x 25 meter) med børneafdeling og vandmassage, boldbane med belysning, som kan bruges til tennis, fodbold eller volleyball og legeplads, fælles grill, møntvaskeri samt parkeringplads. Stedet er - efter vores opfattelse - specielt egnet til børnefamilier, der her finder god plads og trafikfri omgivelser.

Læs mere om Fattoria La Steccaia

Hyggelig restaurant

Ud over receptionen på stedet findes en god og hyggelig restaurant, som er åben for gårdens gæster og for de lokale. Restauranten kan også benyttes til morgenmad, hvis du ikke selv vil stå for den, og fungerer også som bar i løbet af dagen samt at den har en dejlig overskygget udendørsareal. Desuden findes også en mindre konferencesal og grupper er også velkomne.

Lejligheder med udeområde og hotelværelser på dagsbasis

Gårdens bygninger er delvis restaureret og delvis nybyggede. De indeholder 17 rummelige lejligheder til udlejning på ugebasis og nogle få værelser, hvor ophold på dagsbasis er muligt. Alle lejligheder har egen udeplads med havemøbler, mens gæsterne i hotelværelserne kan benytte sig af restaurantens terrasse under værelserne.

Læs om lejlighederne på Fattoria La Steccaia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fattoria La Steccaia

Læs personlige anmeldelser af Fattoria La Steccaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria La Steccaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Fattoria La Steccaia

Meget familievenligt hyggeligt sted

En superhyggeligt familiested hvor både store og små sagtens kan få tiden til at gå. Feriestedet er ikke stort i forhold til så meget andet - men det er netop en del af charmen, hvis man gerne vil nyde en rolig ferie sammen med sin familie :) Vi var 3 generationer afsted - og vi nød ferien i fuldedrage alle 10

Læs mere

fantastisk sted

en fantastisk sted med sødt personale, dejlig stor pool og tæt på rigtig mange ture.

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria La Steccaia

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria La Steccaia

Læs mere

Lever ikke op til forventningerne.

Vi er dybt skuffet ... vi var lovet med terrasse, men fik 1 sal og med børn på 2 og 4 år er det ikke optimalt. Vi havde ikke mulighed for at sidde ude pga af meget smalle og små altaner. Der var ingen områder ude hvor vi kunne sidde sammen og hygge. Alt var meget slidt og lige gyldigt. Efter 3 dage var vi klar over at de faciliteter som var tilrådighedværende overhovedet ikke leve op til beskrivelserne. Vi havde heller ikke mulighed for at få luft igennem lejligheden pga myg ... der var ikke net ved skodderne. Der var et bordtennis bord lige under vores lejlighed som blev brugt af de unge på pladsen fra tidlig morgen til sen nat og da vi kontaktede udlejer blev op til os selv at stoppe natte bordtennis da ejer ikke var tilstede om aften. Udlejer var selvfølgelig ked af at vi måtte afbryde opholdet og oplyste at kunne ikke få nogle penge retur.
Alt vi kom til var en rulle toilet papir og et ok pool område som vi var helt tilfredse med men kunne desværre ikke kun sidde der i 14 dage.
Alt i alt var det bare et spørgsmål om at så hurtigt som muligt at finde et andet sted at bo og det fandt vi heldigvis i Montaione ??

Læs mere

Hyggeligt sted tæt på Cecina strand.

Tæt på strand. Stor swimmingpool. Utrolig hjælpsom ejere/værter.

Læs mere
 
search map