Agriturismo i Riparbella i Toscana

Fattoria La Steccaia

Restauranten på Fattoria La Steccaia Reception - her henter du nøglerne og kan tilkøbe gårdens produkter Reception
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria La Steccaia ligger 9 km fra sandstrandene ved Cecina Mare. På gården er der stort svømmebassin, restaurant og egen udeplads med havemøbler til alle lejligheder. Det er perfekt for dig og din familie!

God placering og masser af faciliteter til dig og børnene

Fattoria la Steccaia ligger i rolige omgivelser under bakkerne mellem kysten og Montescudaio. Gårdens ejendom består af ca. 30 hektarer jord, hvor der især dyrkes grøntsager og frugt. Der er ca. 9 km til stranden i Cecina Mare og 6 km til Cecina, hvor du finder flere supermarkeder. Ved gården er der et flot stort svømmebassin (12,5 x 25 meter) med børneafdeling og vandmassage, boldbane med belysning, som kan bruges til tennis, fodbold eller volleyball og legeplads, fælles grill, møntvaskeri samt parkeringplads. Stedet er - efter vores opfattelse - specielt egnet til børnefamilier, der her finder god plads og trafikfri omgivelser.

Læs mere om Fattoria La Steccaia

Hyggelig restaurant

Ud over receptionen på stedet findes en god og hyggelig restaurant, som er åben for gårdens gæster og for de lokale. Restauranten kan også benyttes til morgenmad, hvis du ikke selv vil stå for den, og fungerer også som bar i løbet af dagen samt at den har en dejlig overskygget udendørsareal. Desuden findes også en mindre konferencesal og grupper er også velkomne.

Lejligheder med udeområde og hotelværelser på dagsbasis

Gårdens bygninger er delvis restaureret og delvis nybyggede. De indeholder 17 rummelige lejligheder til udlejning på ugebasis og nogle få værelser, hvor ophold på dagsbasis er muligt. Alle lejligheder har egen udeplads med havemøbler, mens gæsterne i hotelværelserne kan benytte sig af restaurantens terrasse under værelserne.

Læs om lejlighederne på Fattoria La Steccaia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map