Agriturismo i Riparbella i Toscana

Fattoria La Steccaia

Pris fra pr. pers.
Restauranten på Fattoria La Steccaia Reception - her henter du nøglerne og kan tilkøbe gårdens produkter Reception
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria La Steccaia ligger 9 km fra sandstrandene ved Cecina Mare. På gården er der stort svømmebassin, restaurant og egen udeplads med havemøbler til alle lejligheder. Det er perfekt for dig og din familie!

God placering og masser af faciliteter til dig og børnene

Fattoria la Steccaia ligger i rolige omgivelser under bakkerne mellem kysten og Montescudaio. Gårdens ejendom består af ca. 30 hektarer jord, hvor der især dyrkes grøntsager og frugt. Der er ca. 9 km til stranden i Cecina Mare og 6 km til Cecina, hvor du finder flere supermarkeder. Ved gården er der et flot stort svømmebassin (12,5 x 25 meter) med børneafdeling og vandmassage, boldbane med belysning, som kan bruges til tennis, fodbold eller volleyball og legeplads, fælles grill, møntvaskeri samt parkeringplads. Stedet er - efter vores opfattelse - specielt egnet til børnefamilier, der her finder god plads og trafikfri omgivelser.

Læs mere om Fattoria La Steccaia

Hyggelig restaurant

Ud over receptionen på stedet findes en god og hyggelig restaurant, som er åben for gårdens gæster og for de lokale. Restauranten kan også benyttes til morgenmad, hvis du ikke selv vil stå for den, og fungerer også som bar i løbet af dagen samt at den har en dejlig overskygget udendørsareal. Desuden findes også en mindre konferencesal og grupper er også velkomne.

Lejligheder med udeområde og hotelværelser på dagsbasis

Gårdens bygninger er delvis restaureret og delvis nybyggede. De indeholder 17 rummelige lejligheder til udlejning på ugebasis og nogle få værelser, hvor ophold på dagsbasis er muligt. Alle lejligheder har egen udeplads med havemøbler, mens gæsterne i hotelværelserne kan benytte sig af restaurantens terrasse under værelserne.

Lejlighederne på Fattoria La Steccaia

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Toværelseslejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med bl.a. fire gasblus, køleskab og fryser) og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon/terrasse med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med terrasse)

Toværelseslejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med bl.a. fire gasblus, køleskab og fryser) og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. Den femte seng ligger enten i stuen eller i soveværelset. Lejligheden råder desuden over balkon/terrasse med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse)

Der er otte treværelseslejligheder i alt og de ligger enten i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (med bl.a. fire gasblus, køleskab og fryser) og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. De råder endvidere over enten balkon med bord og stole, hvis de ligger på første sal, eller terrasse / have med bord og stole, hvis de ligger i stueetagen. Nogle har udsigt til svømmebassinet.

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (1. sal med terrasse)

stedets to tresengsværelseslejligheder ligger ved siden af hinanden i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med bl.a. fire gasblus, køleskab og fryser) og dobbelt sovesofa (bedst til børn), et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse / pavillon med bord og stole. Der kan desuden indsættes en ekstra enkeltseng i hvert af de to soveværelser.

Fireværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (stueetage med terrasse)

stedets to fireværelseslejligheder ligger ved siden af hinanden i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med bl.a. fire gasblus, køleskab og fryser) og dobbelt sovesofa (bedst til børn), to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser samt terrasse / pavillon med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map