Agriturismo i Riparbella i Toscana

Borgo San Pecoraio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne to kilometer uden for den charmerende lille by Riparbella ligger Borgo San Pecoraio, et stort feriecenter i landlig toscansk stil. Her er 56 lejligheder af forskellig størrelse og alt det, man har brug for til en god ferie, hvor man kombinerer badning ved kysten med udflugter til de byer og landskaber, som har gjort Toscana berømt.

Store pools og restaurant

Her er ikke bare ét svømmebassin, her er flere bassiner. De mindste har deres eget lavvandede bassin, og de større har valget mellem bassinet Belvedere på 70 m², der ligger ved restauranten omgivet af liggestole og parasoller, og det 700 m² store bassinområde kaldet Niagara Falls (!), der også har sine liggestole og parasoller samt en poolbar (her serveres let frokost). Ved poolbaren finder man ligeledes wi-fi-zone (mod betaling). Bemærk at det store bassin holdes lukket i ydersæsonen (mens bassinet ved restauranten holder åbent i længere tid). Restauranten er åben til aften i hele sommersæsonen.

Faciliteter

Af andre tilbud til gæsterne kan vi nævne tennisbane, legeplads, flere parkeringspladser, møntvaskeri og en lille butik med lokale produkter som olie, vin og honning, samt brødsalg om morgenen fra en mobil-bager.

Lejligheder med privat terrasse

Alle lejlighederne har privat udeområde, og takket være en beliggenhed på 450 m.o.h er det sjældent aktuelt med aircondition, og derfor findes dette ikke i lejlighederne.

Læs om lejlighederne på Borgo San Pecoraio

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Anbefalinger til dig

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map