Agriturismo i Riparbella i Toscana

Borgo San Pecoraio

Den stor fælles pool med børneafdeling kikker mod kysten Pool ved restauranten har udsigt over bjergene Restauranten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne to kilometer uden for den charmerende lille by Riparbella ligger Borgo San Pecoraio, et stort feriecenter i landlig toscansk stil. Her er 56 lejligheder af forskellig størrelse og alt det, man har brug for til en god ferie, hvor man kombinerer badning ved kysten med udflugter til de byer og landskaber, som har gjort Toscana berømt.

Store pools og restaurant

Her er ikke bare ét svømmebassin, her er flere bassiner. De mindste har deres eget lavvandede bassin, og de større har valget mellem bassinet Belvedere på 70 m², der ligger ved restauranten omgivet af liggestole og parasoller, og det 700 m² store bassinområde kaldet Niagara Falls (!), der også har sine liggestole og parasoller samt en poolbar (her serveres let frokost). Ved poolbaren finder man ligeledes wi-fi-zone (mod betaling). Bemærk at det store bassin holdes lukket i ydersæsonen (mens bassinet ved restauranten holder åbent i længere tid). Restauranten er åben til aften i hele sommersæsonen, og her serveres nogen super lækre italienske stenovnspizzaer. Fra restauranten har du faktisk også kig til én af pool-områderne, så børnene kan plaske alt de vil, mens du fra skyggen kan holde øje og få dig en kold drink.

Læs mere om Borgo San Pecoraio

Faciliteter

Prøv kræfter med et spil tennis / fodbold / beach-volley, slå dig løs på legepladsen eller deltag i en sjov og udfordrende vandarobic træningsession. Du kan også lade dig forkæle i stedets lille butik, hvor der sælges lokale produkter som olivenolie, vin og honning. Hver morgenen kommer den lokale bager forbi og sælger friskt brød oppe foran restauranten, så kan du slentre derop og hente lidt godt til morgenbordet.

Ved ankomst til hotellet får du udleveret et smart hotel-kort, således at du kan sende ungerne afsted til isboksen, og så bliver købet bare registeret herpå, og så betaler I ved afrejse. Ganske enkelt og funktionelt, så slipper man for at løbe rundt med kontanter.

Lejligheder med privat terrasse

Alle lejlighederne har privat udeområde, og takket være en beliggenhed på 450 m.o.h er det sjældent aktuelt med aircondition, og derfor findes dette ikke i lejlighederne.

Læs om lejlighederne på Borgo San Pecoraio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo San Pecoraio

Læs personlige anmeldelser af Borgo San Pecoraio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo San Pecoraio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 33 anmeldelser fra Borgo San Pecoraio

Fantastisk beliggenhed og god pool

Vi havde en dejlig ferie. Flot område og fine pools.
poolbaren er rigtig fin, og stedet er ikke overrendt.
Et forslag:
på stedet er der booket liggestole og parasol til hver lejlighed. I teorien en god ide. Dog oplevede vi lidt udfordringer. Flere dage i træk blev vores stole taget af andre gæster, og vi måtte bede receptionen om hjælp (da vi jo ikke var interesserede i at “stjæle” stole tilhørende andre lejligheder). Måske en ide at mærke stolene med lejlighedsnummer? Så er det nemmere at kræve stolene tilbage. Et mindre problem i det store hele, men vi brugte en del tid på det.

Læs mere

Dejligt sted

Med 57 lejligheder frygtede jeg at stedet kunne være for stort og ’turistet’. Det var det dog på ingen måde. Ikke alle lejligheder var udlejet og der var rigelig med plads på restauranten og ved poolen. Poolområdet er stort og rigtig godt.

Læs mere

Dejligt sted

Sikke et dejligt sted! Rigtig italiensk stemning og afslappet charme. Fuldstændig fredfyldt og med stort poolområde hvor der er god plads. En ekstra bonus med bagerbilen der hver morgen bragte friskbagt brød (lækket brød!).

Læs mere

Bedømmelse af Borgo San Pecoraio

Læs mere

OK, men lidt slidt lejlighedskompleks

Børnevenlig resort.
Stor lækker pool med velorganiseret opholdsområde og en fin bar.
Glimrende restaurant.
Der er ingen indkøbsmuligheder i gåafstand. Til gengæld er der god mulighed for vandreture i den nærliggende skov.
Lejlighederne er velfungerende. Men kunne godt bruge en brush up.

Læs mere

Den fedeste pool vi har prøvet

Vi var på Borgo for andet år i træk, og vi kommer sikkert igen. Det er en fantastisk pool, der er stor nok til aldrig at være overfyldt. Samtidigt ligger det fredeligt lidt oppe i bjergene med skøn udsigt. Vi synes i øvrigt, at resturanten havde oppet sig i forhold til sidste år.

Læs mere
 
search map