Anmeldelser af Antico Borgo San Martino

 
Antico Borgo San Martino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antico Borgo San Martino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riparbella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Antico Borgo San Martino

Læs personlige anmeldelser af Antico Borgo San Martino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antico Borgo San Martino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Antico Borgo San Martino

Riparbella som feriedestination

Antico Borgo San Martino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Antico Borgo San Martino
Dobbeltværelse (classic)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Dejligt sted på landet

Vi havde en dejlig uge i San Martino. Lejligheden var fin til fire personer og der var det nødvendige køkkenudstyr til at lave mad. Helt klart en stor fordel med lejlighed ved jorden, hvor vi kunne sidde udenfor.
Pool området var dejlig afslappet og rent.

Antico Borgo San Martino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Antico Borgo San Martino
Toværelseslejlighed Frantoio 1 med 2/4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Antico Borgo San Martino

Antico Borgo San Martino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Antico Borgo San Martino
Toværelseslejlighed Frantoio 4 med 2/4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mads og familie fra Odense Sv boede på Antico Borgo San Martino i Riparbella fra d. 14. til d. 18. juli 2012.

Antico Borgo San Martino er ikke hvad vi normalt søger når vi rejser på ferie med vore venner. Det er oftest store villaer med separate lejligheder i husene til hver familie.
Når det er sagt syntes vi at stedet var udmærket, rent og pænt og med hjælpsomme folk på stedet. Fin pool og en kunstgræsbane til fodbold til børnene.
Det vigtigste var dog den korte afstand til strandene, det var lige hvad vi havde brug for de sidste dage af vores ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Helle og familien fra Silkeborg boede på Antico Borgo San Martino i Riparbella fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi har ikke mange kommentarer, udover at vi har haft en fantastisk ferie!

Stedet (Antigo Borgo San Martino) er helt forrygende. Venlige mennesker, fint lille "Osteriea" og en super ren og velplejet pool.

Området var super fint og specielt kan det strandene i Vada anbefales.

Stor ros til In-Italia for at I på ingen måde havde "oversolgt" stedet; tvært imod! Vore forventninger blev overgået og vi vil klart rejse med jer igen, ligesom I i fremtiden vil få vore varmeste anbefalinger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Flemming og familien fra Vejle boede på Antico Borgo San Martino i Riparbella fra d. 10. til d. 24. juli 2010.

Vi havde en rigtig dejlig tur.

Det er første gang, at vi kører så langt på ferie, så det var skønt, at komme til Antico Borgo San Martino, som levede op til vores forventninger.

Lejligheden passede lige til vores behov i lækker italiensk stil. Der var ingen aircondition, men vi fik en blæser ved ankomsten (god service). En skøn udsigt!

En fin restaurant med et venligt personale. En dejlig pool som blev tjekket og renset hver dag…men der var tidsbegrænset brug anført i brochure, som ikke blev overholdt, specielt om aftenen i den sidste uge.

Da vi havde udsigt lige ned til poolen og pga varmen, så var vi nød til, at have vinduet åbent, så det var meget irriterende, at høre på råben og skrigen i tidsrummet fra kl 22 til 02 om natten.

Desuden blev poolen ikke renset ordentligt pga af dette i den sidste uge, så jeg nu sidder med betændelse i venstre øre. Jeg synes, at det er ærgerligt, at man i en alder, af kun 44 år skal lyde, som en sur gammel vagtmester, der er nød til, at råbe ud af vinduet.

…der burde være en overordnet chef på sådan et sted, der kan træde i karakter…men det skal dog ikke ødelægge helhedsindtrykket, da vi generelt er tilfredse.

NB! Tak for god service fra in-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Charlotte og familie fra Låsby boede på Antico Borgo San Martino i Riparbella fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Da vi tidligere har rejst en del i Toscana, var de omkringliggende byer ikke ukendte for os. Vi synes, at det er et dejligt område med mange mulighder for både byture/shopping og dase ved vandet, da både Vada og Lido ligger tæt ved.
Selve stedet Borgo San Martino er ligeledes et dejligt sted med et utroligt dejligt poolområde og en overordentlig gæstfri betjening i pizzariaet/poolbaren.
Men... da vi jo rejste med børn og derfor valgte stedet udfra beskrivelser og billeder, må vi erkende, at vi var noget skuffede overl egeområdet, som jo blot bestod af en gynge, et noget slidt legehus og en rutsjebane, æv ikke lige hvad vi havde forventet til to små rollinger.
Derudover skal nævnes, at vi ved bestilling havde forstået det således (også ud fra rejsebeskrivelsen), at vi havde en terasse som hørte til selve boligen. Istedet blev vi indlogeret i en, ellers nydelig lejlighed på 2. sal uden så meget som en balkon. Vi skulle gå et par hundrede meter for at få mulighed for at nyde aftensolen, heller ikke hvad vi havde forventet.
Alt i alt var det dog et dejligt feriekompleks.
De lokale er altid supervenlige:)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lone og familie fra Horsens boede på Antico Borgo San Martino i Riparbella fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Antico Borgo San Martino var super (i særdelelshed prisen taget i betragtning). Det var meget bedre, end det fremgår af billederne på jeres hjemmeside. Det var perfekt til småbørnsfamilier som bare har brug for at nyde solen, varmen og poolen. Som ekstra bonus var der et pizzeria på stedet som var udmærket - vi prøvede ikke stedets restaurant. Hver dag kom der en ung pige og lavede ting med børnene - uden det på nogen måde var tivoli (de lavede papmache balloner, saltfigurer m.m. - super hyggeligt!) Selve byen Riparbella var jo lillebitte og der var en fin lille købmand - fint sted. Stranden var ikke mere end 10 - 15 km vær - her var Vada dog langt at foretrække - frem for Cecina. Men vi undersøgte ikke andet end det.

Gode råd mmmm der var en del myg så det havde været godt med myggenet til natten, der var dejlige ture op i bjergene - med beskrevne ruter - ved indgangen til stedet.

Nå, men det var en super ferie - tak for det. Resten af ferien gik også fint - vi fandt et hotel i Fiumeretta - lige hvor floden munder ud i havet - meget fint sted! ingen turister ud over de italienske. Her fik vi nogle super gode og meget autentiske oplevelser :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lone og rejsefæller fra Sabro boede på Antico Borgo San Martino i Riparbella fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi har haft en rigtig god tur, hvor det hele klappede. Det var dejligt. Vi bestilt i marts og ville ankomme sent til Anitco Borgo San Martino kl. ca. 01.30 og fik aftalt dengang at nøglen ville sidde i døren når vi ankom. Jeg var lidt nervøs om den gjorde det. jeg havde tænkt at ringe til jer eller hotellet for at få vished om de nu også havde husket det. Men jeg ringede ikke og håbede det ville flaske sig.

Det hele var så fint, fint velkomstbrev til os, med vejledning hvor vi skulle bo, og listede i nattens mørke ind i vores lejlighed. Den var god. Flot område, flot og god pool, dejlig pizzaria med søde tjenere.

Vi havde lejet bil, Jeg tror man er næsten nødt til. Der var langt til indkøb osv.

Tak for god service og god ferie. Vi vil helt sikkert komme tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 5 Næste side
 
search map