Agriturismo i Riparbella i Toscana

Antico Borgo San Martino

Terrassen ved restauranten vender mod pool
 
Antico Borgo San Martino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antico Borgo San Martino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riparbella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antico Borgo San Martino ligger på vejen fra kysten og sandstrandene ved Cecina i retning mod Volterra, San Gimignano og resten af det klassiske centrale Toscana.

Muligheder for aktivitet

Hovedbygningen er en prægtig villa fra anden halvdel af 1800-tallet, som i dag rummer en række hotelværelser, mens lejlighederne ligger i andre bygninger på den store grund. Her er privat park, legeplads, grill, vaskeri, pool, børnepool, indendørs pool, volleyballbane, bordtennis og cykeludlejning samt parkeringsplads.

Læs mere om Antico Borgo San Martino

Kort køreafstand til strand og restaurant

Gården ligger 7 km fra stranden, 5 km fra Cecina og 4 km fra Riparbella. Der er restaurant på gården, men hvis du får lyst til lidt afveksling, så kan du også prøve restauranten på den nærliggende gård Podere La Pieve Vecchia, som ligger under en kilometer herfra, eller du kan køre de få kilometer til selve Riparbella, hvor der er flere spisesteder.

Nyd måltiderne i fællesområderne

Lejlighederne ligger enten i stueetagen, på første eller anden sal i en af de mange bygninger. Alle lejlighederne har TV, og i området omkring bygningerne er der fælles havemøbler, så du kan nyde dine måltider udendørs.

Værelserne på Antico Borgo San Martino

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet. Der findes bord og stole til rådighed for alle i villaens have.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse / toilet. Der findes kun én af disse lejligheder, og den ligger i stueetagen.

Standardværelse

Standardværelserne ligger i villaen, som blev opført i slutningen af 1800-tallet. De har alle wi-fi, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Disse værelser er de mest stemningsfulde men har hverken adgang til elevator eller aircondition.

Superiorværelse

Superiorværelserne ligger i villaen, som blev opført i slutningen af 1800-tallet. De har alle aircondition, wi-fi, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Vær opmærksom på at der ikke er elevator i villaen..

Suite

Villaens to suiter er lyse og dekoreret med fresco-malerier. De har begge aircondition, wi-fi, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Vær opmærksom på at der ikke er elevator i villaen..

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Antico Borgo San Martino

Læs personlige anmeldelser af Antico Borgo San Martino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antico Borgo San Martino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Antico Borgo San Martino

Bedømmelse af Antico Borgo San Martino

Læs mere

Dejligt sted på landet

Vi havde en dejlig uge i San Martino. Lejligheden var fin til fire personer og der var det nødvendige køkkenudstyr til at lave mad. Helt klart en stor fordel med lejlighed ved jorden, hvor vi kunne sidde udenfor.
Pool området var dejlig afslappet og rent.

Læs mere

Bedømmelse af Antico Borgo San Martino

Læs mere

Mads og familie fra Odense Sv boede på Antico Borgo San Martino i Riparbella fra d. 14. til d. 18. juli 2012.

Antico Borgo San Martino er ikke hvad vi normalt søger når vi rejser på ferie med vore venner. Det er oftest store villaer med separate lejligheder i husene til hver familie.
Når det er sagt syntes vi at stedet var udmærket, rent og pænt og med hjælpsomme folk på stedet. Fin pool og en kunstgræsbane til fodbold til børnene.
Det vigtigste var dog den korte afstand til strandene, det var lige hvad vi havde brug for de sidste dage af vores ferie.

Læs mere

Helle og familien fra Silkeborg boede på Antico Borgo San Martino i Riparbella fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi har ikke mange kommentarer, udover at vi har haft en fantastisk ferie!

Stedet (Antigo Borgo San Martino) er helt forrygende. Venlige mennesker, fint lille "Osteriea" og en super ren og velplejet pool.

Området var super fint og specielt kan det strandene i Vada anbefales.

Stor ros til In-Italia for at I på ingen måde havde "oversolgt" stedet; tvært imod! Vore forventninger blev overgået og vi vil klart rejse med jer igen, ligesom I i fremtiden vil få vore varmeste anbefalinger.

Læs mere

Flemming og familien fra Vejle boede på Antico Borgo San Martino i Riparbella fra d. 10. til d. 24. juli 2010.

Vi havde en rigtig dejlig tur.

Det er første gang, at vi kører så langt på ferie, så det var skønt, at komme til Antico Borgo San Martino, som levede op til vores forventninger.

Lejligheden passede lige til vores behov i lækker italiensk stil. Der var ingen aircondition, men vi fik en blæser ved ankomsten (god service). En skøn udsigt!

En fin restaurant med et venligt personale. En dejlig pool som blev tjekket og renset hver dag…men der var tidsbegrænset brug anført i brochure, som ikke blev overholdt, specielt om aftenen i den sidste uge.

Da vi havde udsigt lige ned til poolen og pga varmen, så var vi nød til, at have vinduet åbent, så det var meget irriterende, at høre på råben og skrigen i tidsrummet fra kl 22 til 02 om natten.

Desuden blev poolen ikke renset ordentligt pga af dette i den sidste uge, så jeg nu sidder med betændelse i venstre øre. Jeg synes, at det er ærgerligt, at man i en alder, af kun 44 år skal lyde, som en sur gammel vagtmester, der er nød til, at råbe ud af vinduet.

…der burde være en overordnet chef på sådan et sted, der kan træde i karakter…men det skal dog ikke ødelægge helhedsindtrykket, da vi generelt er tilfredse.

NB! Tak for god service fra in-italia.

Læs mere
 
search map