Agriturismo i Riparbella i Toscana

Antico Borgo San Martino

Terrassen ved restauranten vender mod pool
 
Antico Borgo San Martino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antico Borgo San Martino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riparbella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antico Borgo San Martino ligger på vejen fra kysten og sandstrandene ved Cecina i retning mod Volterra, San Gimignano og resten af det klassiske centrale Toscana.

Muligheder for aktivitet

Hovedbygningen er en prægtig villa fra anden halvdel af 1800-tallet, som i dag rummer en række hotelværelser, mens lejlighederne ligger i andre bygninger på den store grund. Her er privat park, legeplads, grill, vaskeri, pool, børnepool, indendørs pool, volleyballbane, bordtennis og cykeludlejning samt parkeringsplads.

Læs mere om Antico Borgo San Martino

Kort køreafstand til strand og restaurant

Gården ligger 7 km fra stranden, 5 km fra Cecina og 4 km fra Riparbella. Der er restaurant på gården, men hvis du får lyst til lidt afveksling, så kan du også prøve restauranten på den nærliggende gård Podere La Pieve Vecchia, som ligger under en kilometer herfra, eller du kan køre de få kilometer til selve Riparbella, hvor der er flere spisesteder.

Nyd måltiderne i fællesområderne

Lejlighederne ligger enten i stueetagen, på første eller anden sal i en af de mange bygninger. Alle lejlighederne har TV, og i området omkring bygningerne er der fælles havemøbler, så du kan nyde dine måltider udendørs.

Værelserne på Antico Borgo San Martino

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet. Der findes bord og stole til rådighed for alle i villaens have.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse / toilet. Der findes kun én af disse lejligheder, og den ligger i stueetagen.

Standardværelse

Standardværelserne ligger i villaen, som blev opført i slutningen af 1800-tallet. De har alle wi-fi, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Disse værelser er de mest stemningsfulde men har hverken adgang til elevator eller aircondition.

Superiorværelse

Superiorværelserne ligger i villaen, som blev opført i slutningen af 1800-tallet. De har alle aircondition, wi-fi, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Vær opmærksom på at der ikke er elevator i villaen..

Suite

Villaens to suiter er lyse og dekoreret med fresco-malerier. De har begge aircondition, wi-fi, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Vær opmærksom på at der ikke er elevator i villaen..

Skjul teksten
 
 
search map