Anmeldelser af Villa Colle Tondo

 
Villa Colle Tondo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Colle Tondo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ripa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Colle Tondo

Læs personlige anmeldelser af Villa Colle Tondo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Colle Tondo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Freddie og hans familie fra Tranbjerg J. boede på Villa Colle Tondo i Ripa fra d. 15. til d. 22. oktober 2005.

Endnu engang har vi haft en pragtfuld rejse og en positiv oplevelse med jeres huse.

Huset lå helt fantastisk oppe på bjergsiden, tilgangen til huset var i orden, den foregik ad en smal bjergvej, hvor en lille del kun kunne forceres i bilens første gear. Huset var godt, lå dejligt med udsigt til vandet og Forte Dei Marmi, en meget spændende og mondæn by.

Vore udflugter gik til Lucca en meget spændende by, men specielt Volterra er et besøg værd, udsigten fra byen er helt fantastisk.

Men intet overgår vores oplevelse i byen Manarola en af byerne i Cinque Terre. Vi har aldrig oplevet så smukt og samtidig særpræget et sted. Det er et helt unikt, hvor der er mulighed for helt fantastiske vandreture på bjergsiden, langs det azurblå middelhav.

Vi kan varmt anbefale dette til andre, og overvejer selv en tur til dette område igen til næste år

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Henrik og familie fra Ålborg tilbragte sommerferie i Toscana. De boede på Villa Colle Tondo fra d. 28. juni til d. 5. juli 2003 inden de kørte videre til Cortona. Han skrev efter turen:

Netop vendt hjem efter tre uger på farten, heraf de 2 i In Italia's feriehuse.
Første hus i Ripa: Meget flot behandling og detaileret rutebeskrivelse (af de sidste kilometer op til huset ) fra det kontor der udleverede nøglen. Selve huset er særdeles velegnet til to familier og vores køreture i de nærliggende bjerge, var en oplevelse. Lucca by (20 minutters kørsel derfra ) var hele to besøg hver.
[...]
Servicen har hele vejen igennem været iorden, såvel fra de indledende manøvre ved bestillingen, til de oplevelser vi har haft på feriestederne. De allervarmeste anbefalinger herfra

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map