Ferieboliger og hoteller i Ripa

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Toscana er nok mest kendt for sine bølgende marklandskaber, kulturhistorisk rige middelalderbyer og anerkendte gastromoni. Men vidste du også, at Italiens nok mest berømte region også byder på en stribe gode badestrande? Holder du ferie i Ripa, har du mulighed for at opleve det hele i løbet af én ferie. 

Med base i Ripa kan du således både let tage til en af badestrandene i Toscana eller køre en tur til for eksempel Pisa. Samtidig gemmer baglandet på mange smukke naturområder, der lokker med spændende vandreruter til aktive dage.

Kort over Ripa i Toscana

Klik på kortet over Toscana og udforsk området. Vi har indtegnet placeringen af de ferieboliger, vi i øjeblikke kan tilbyde her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hoteller, ferielejligheder og villaer i Ripa

Uanset om du foretrækker friheden ved at bo i egen villa eller ferielejlighed eller servicen på et hotel, kan du finde den perfekte feriebolig til din ferie i Ripa ved hjælp af søgemaskinen her hos In-Italia Rejser.

Vi har udvalgt de ferieboliger, hvor du får de bedste betingelser for både at slappe af og opleve det ægte Toscana. Du skal blot angive de datoer, du er interesseret i, i søgemaskinen øverst her på siden. Så får du en oversigt over alle indlogeringsmulighederne i byen og nærområdet. Du kan eventuelt bruge de udvidede søgeindstillinger til at angive ønsker til beliggenhed, boligform osv.

Læs mere om Ripa

Skjul teksten
 
 
search map