Anmeldelser af Borgo degli Olivi

 
Borgo degli Olivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo degli Olivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riotorto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo degli Olivi

Læs personlige anmeldelser af Borgo degli Olivi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo degli Olivi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel til ro og afslapning

flot sted er lever op til billederne på In-Italia. dog er wellness ikke en mulighed.
vi kunne godt tænke os et mere varieret spisekort og morgenmaden var ret kedelig.
lækker pool område og gode altaner og pænt rent overalt.

Riotorto som feriedestination

En lille by med begrænset muligheder for handel og spisesteder. Bus ruterne er svære at gennemskue og på hotellet er der ikke altid megen hjælp at hente.
Men er man til ro og afslapning er det et fint sted.

Borgo degli Olivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo degli Olivi
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Elsebeth og rejsefællerne fra Spøttrup boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

:-) Turen til Riotorto gik let og uden trafikproblemer. Vi så i trafikkalenderen hos FDM og kørte den 27/6 - en "grøn" dag. Vi ankom en dag tidligere en planlagt, men den meget hjælpsomme Hr. Mauro i receptionen, fandt en løsning - vores lejlighed en dag ekstra til 142 Euro - helt fint, så slap vi for at flytte eller søge et hotel.

Borgo degli Olivi er et kun 10 år gammelt hotel & konferencecenter, som er bygget i næsten dansk kvalitet. Alt er flot vedligeholdt. Vi havde en 2-værelses (2 x bad+toilet) lejlighed med dejlig altan mod poolen, marker og vingårde - FLOT udsigt. Senge og puder var af glimrende kvalitet. Klimaanlæg var med i prisen, men vi klarede os oftest uden, da de 26-32 grader føltes behagelig i skyggen. I solen var der anderledes "tryk på".
Vi hørte kun sjældent til naboerne - ingen "papvægge" hér. Også ved den dejlige store pool var der god plads under de faste parasoller med borde, stole og liggestole. Vandet var dejligt og rent - kunne knap mærke der var klor i. Fine bruse-/toiletforhold ved poolen. Badehættepåbud (som ingen overholdt) :-) Lille bar med is og kaffe.

WiFi var gratis og tilgængeligt i receptionens store bløde lædersofaer - dét fik vore sønner lidt tid til at gå med :-)
På den anden side af hovedgaden (100 meter fra værelset) lå den lokale COOP brugsen. Glimrende udrustet med slagter, bager og grønt + alt det løse. En bager ligger 50 meter til højre på hovedgaden. 300 meter til venstre ligger en gårdbutik med LÆKRE grøntsager og RIGTIG rød/hvid landvin (husk der er pant på flasken). PRØV de gule meloner - bare duften....!

Indkøbscentre er der ikke mange af. Enkelte mellemstore, men de er lidt svære at finde. Man ser ikke Carrefour eller LeClerc her. De hedder Eurospin og Cado (tror jeg).

Stranden er vel 15 km lang. P-pladser med/uden skyggen. P koster 1.30 euro pr. time. Det reneste sand i fin kvalitet. Enkelte steder med betalingsstole (18 euro pr dag for parasol og 2 stole) - køb et sæt i butikken mellem COOP og bager. Stranden er "lidt" fyldt i weekenden, men det går alligevel - Italienerne er stille, rolige og hensynsfulde (taler dog en del i mobiltelefon). 99% af alle vi mødte var italienere. 0,5 % Tyske 0,45% Schweizere og så os. Hvordan har de dog formået at skjule dette dejlige område??

Restaurationen på hotellet (Resto Art) kan VARMT anbefales. Særdeles god A la carte, flot anrettet i eksklusive lokaler til en overkommelig pris.
Et sted vi har nydt og gerne tager tilbage til :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Charlotte og rejsefællen fra Frederiksberg boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 25. juni til d. 9. juli 2011.

Vi havde en fantastisk ferie.

Hotellet levede helt klart op til vores forventninger og endda mere end det. Servicen er ud over det sædvanlige, en aften vi havde besluttet os for at gå på internettet i receptionen, bad vi om en drink, hertil fik vi så serveret små Italienske anretninger serveret fra køkkenet og uden beregning.
Hotellet har et fantastisk poolområde hvor der er anlagt områder til at opholde sig i skyggen hvis ikke man kan klare solen. Ved poolen er der ligeledes en poolbar, til denne bar får du ved din ankomst et kort, så når du besøger poolen ikke behøver at have penge med,de takserer dig og du betaler ved afrejse.

Til hotellet hører en A la Carte restaurant, den er noget for sig. Tjenerene er yderst professionelle og maden er super lækker. Priserne hører til i den lidt højere ende. Hver aften er der livemusik på restauranten
Hotellet er placeret i en lille by, midt i lokalsamfundet og der er næsten ingen turister kun de gæster på hotellet, fantastisk!

Et godt tip er at besøge byen Follonica som ligger ca 15 min kørsel derfra, her er der byliv, gode shoppinge muligheder og stort udbud af restauranter.

Hvis jeg skulle påpege noget der kunne være anderledes:
Udsigten fra altanen bliver desværre ødelagt en smule af den høje kant, så når man sidder udenfor har man ikke det gode udsyn over landskabet.
Der er kun trådløst netværk i receptionen, optimalt ville være at alle værelser havde adgang eller som minimum ved poolen.
(de fleste har bærbar, smartphones og Ipads de tager med på ferie)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Joan og hendes familie fra Horsens boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Riotorto var ren afslapning pænt, og dejligt køligt, altså i lejligheden. stranden lige der er ikke børne eller voksen venlig. Bunden i vandet er meget kuperet pludeslig kan man ikke bunde og så kan man igen. Vi brugte istedet den fantastiske strand vel follonica, den er børnevenlig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map