Feriebolig i Riotorto i Toscana

Borgo degli Olivi

 
Borgo degli Olivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo degli Olivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riotorto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Borgo degli Olivi ligger i den lille by Riotorto, knap 3 km fra havet, i det fascinerende Maremma-område. Som navnet antyder, er stedet omgivet af oliventræer, der pryder de grønne arealer og haven. Du befinder dig kun ca. 4,5 km. fra havet og en lang, skøn sandstrand.

Slap af ved poolen, både store og små

I sommersæsonen åbnes det store svømmebassin (12 m x 25 m) hvor du kan koble af på en varm dag. Samtidig åbner børnebassinet naturligvis, hvor børnene kan plaske og lege, og måske møde andre "badedyr", de kan more sig sammen med. Skulle børnene blive trætte af vandet, kan de boltre sig på legepladsen.

Du har flere valg

Du behøver ikke begive dig langt væk for at spise godt, for på Borgo degli Olivi finder du restauranten RistoArt, hvor man sætter madlavningskunsten højt. Kokkene gør alt for at få den bedste smag frem i kvalitetsråvarerne, hvoraf mange er produceret i lokalområdet. Nu du får lyst til forandring, kan du altid besøge af de andre to nærliggende restauranter, du finder her i Riotorto eller tage bilen til en af kystens hyggelige fisk- og skalddyrsrestauranter. I Riotorto finder du også barer og dagligvareforretninger, hvilket er ekstra praktisk for dig, som vælger at bo i lejlighed.

Veksl mellem kultur og aktiviteter

Borgo degli Olivi har en fordelagtig beliggenhed, som indebærer, at du kan få en varieret ferie. Du bor tæt på kysten og byen Piombino, hvorfra du kan tage færgen over til Toscanas vidunderlige ø, Elba. Du er også tæt på San Vincenzos smukke sandstrande mord nord og charmerende Castiglione della Pescaia i syd, ca. 30 km. til begge. Er du til shopping, kan du på ca. 40 min. med bil komme til den større by Grosseto, som ud over sit store udbud af alt mellem himmel og jord også har et meget fint, gammelt centrum. Efter kun en times kørsel kan du opleve både det skæve tårn i Pisa og historiske Volterra. Bag Riotorto ligger en stor nationalpark, Riserva Naturale Poggio Tre Cancelli. Den er et paradis for dyr, og for dig, som elsker gåture i det grønne. Området rundt om din feriebolig indbyder til dejlige cykelture. Vel tilbage kan du koble af i saunaen og jacuzzien i hotellets wellness-center. Der kan du også bestille forskellige behandlinger. Ren forkælelse.

Læs mere om Borgo degli Olivi

Restauranten

Restauranten kan rumme op til 250 gæster og serverer lokale samt mere almene italienske retter. Det skal bemærkes, at der også findes en konferencesal med 240 siddepladser, så der kan forekomme møder nu og da. En dag om ugen arrangeres der en grillaften ved poolen, som du er velkommen til at deltage i. På stedet er der desuden privat parkeringsplads og fælles vaskemaskine mod betaling.

Godt at vide

Der er ca. 50 meter til nærmeste busstoppested og 6 km. til nærmeste togstation. 2 km. væk kan du ride, og vil du spille golf, er de nærmeste baner ca. 35 km. væk.

Du kan låne en babyseng uden ekstra beregning, men afhængigt af tilgængelighed.

De 41 lejligheder råder alle over terrasse eller privat have med havemøbler, satellitfjernsyn, aircondition, telefon og sikkerhedsboks. To af dem er udstyret med badeværelse til gangsbesværede gæster.

Lejlighederne på Borgo degli Olivi

Studiolejlighed med 2 sovepladser (udeplads)

ligger enten i stueetagen eller på første sal og er ca. 30 m² store. De består af opholdsrum med to enkeltsenge og tekøkken, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse eller privat have med havemøbler.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon og havudsigt)

ligger enten i stueetagen eller på første sal og er ca. 55 m² store. De består af opholdsrum med to enkeltsenge og køkkenhjørne samt spisebord, soveværelse med dobbeltseng, to badeværelser med toilet og bruser samt hårtørrer, terrasse eller privat have med havemøbler.

Skjul teksten
 
 
search map