Anmeldelser af Il Palagio

 
Il Palagio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Palagio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rignano sull'Arno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Palagio

Læs personlige anmeldelser af Il Palagio som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Palagio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Niels og hustru fra Låsby boede på Il Palagio i Rignano sull'Arno fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Tak for en forrygende dejlig tur. Området vi boede i var fantastisk dejlig og roligt. og inden for overkommelige kilometer havde vi gode muligheder for rigtig at få set os om i store dele af Toscana.
lejligheden levede helt op til vores forventninger, der var alt vi skulle bruge, en rummelig lejlighed for to. på stedet var der god hjælp at hente hvis der var brug for dette. at finde stedet gøres bedst ved at følge skiltene fra Incisa afkørslen, som stedet har opsat, disse ses lige efter motorvejs betalingen (T-kryds) E.vt. tips til andre køb et godt kort over området da dette vil være en stor hjælp ved kørsel rundt i lokal området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map