Agriturismo i Rignano sull'Arno i Toscana

Fattoria Torre a Cona

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria Torre a Cona hører ikke just til kategorien "de små ydmyge bondegårde". Du kan se hovedbygningen, som i Skandinavien uden diskussion ville blive kaldt "et slot", som det ligger og knejser på den lille bakke højt over de omkringliggende vinmarker og olivenlunde. Den går tilbage til omkring år 1000, men som pragtvillaen ser ud i dag, er den et resultat af ombygninger og udvidelser mellem 1100-tallet og 1750. Men lad os ikke bruge mere tid på denne impossante bygning, for den er hjem for ejerne, greverne Rossi af Montelera. Lad os i stedet se på udlejningsboligerne, der ligger spredt på godsets jorde, for de er bestemt heller ikke dårlige.

En stemningsfyldt pool

Selv om du sikkert kommer til at tage ud på eventyr, hvor du farter bakke op og bakke ned og er omgivet af vinranker, så langt øjet rækker, ja, så kan det også være skønt at slappe af.

Det kan du gøre i en af de liggestole, der står rundt om poolen. Den ligger et stykke fra lejlighederne, og det giver lidt mere fred og ro. Den er ikke særlig stor (15 x 5,5 m og 90 cm dyb). Grunden hertil er, at den myndighed, vi i Danmark kender som Slots- og Kulturstyrelsen, har været strikse og ikke tilladt bygninger af nogen art, som kunne ødelægge den fredede ejendom. Poolen er derfor anlagt i den gamle dam ved den tidligere mølle, hvilket giver et yderst stemningsfyldt og æstetisk billede.

Læs mere om Fattoria Torre a Cona

Masser af plads til alle

Udover dovne dage ved poolen kan du vandre eller cykle i området, og du kan låne mountainbikes efter tilgængelighed. På Fattoria Torre a Cona arrangerer de også madlavningskurser, ture til vingårde, trekking, hjælp med booking af golf, tennis og ridning. Du har også et shoppingcenter, the Mall, i nærheden. De fleste aktiviteter er altså uden for området, men alligevel i nærheden. Henvend dig i receptionen omkring hjælp med booking af tid, priser m.m.

Også de mindste er velkommen, og børnene har godt med udendørs plads og en lille legeplads. Hvis du rejser med børn, skal du vide, at der er en såkaldt "babypakke" (bestående af sutteflaskevarmer, puslebord, balje til badning, bæresele til ryggen, og net til barnevognen samt barneseng og barnestol).

Restauranten ligger i en gammel bygning

Fra og med april 2020 kan Fattoria Torre a Cona prale af sin egen restaurant. Den finder du i en af ejendommens gamle bygninger "Limonaia!, hvor man tidligere opbevarede citroner og andre citrusfrugter i vinterhalvåret. Ved renoveringen har man bevaret den gamle charme med synlige loftshjælker og terrakottagulv. Fra juni til september kan du nyde din morgenmad og frokost udendørs. Og i vinterhalvåret finder du en varm atmosfære indenfor. Maden er naturligvis klassisk toskansk med alt, hvad det indebærer.

Gennemgående høj standard

Du kan vælge den feriebolig, der passer bedst til dig, for der er både værelser og lejligheder. Lejlighederne ligger i forskellige landejendomme, der hører til det store gods. Værelserne ligger i forskellige bygninger og er udstyret med badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer, aircondition og Wi-Fi.

Fælles for lejlighederne, uanset deres beliggenhed og størrelse, er den høje kvalitet, komforten, rummeligheden og de private terrasser/udendørs områder med bord, stole, liggestole og parasoller (nogle af dem ligger dog ikke i direkte tilslutning til boligen). Ekstra sovepladser kan være i sovesofa.

Her er naturligvis også grill (de selvstændige huse har hver sin, mens lejlighederne i Casa Villa må deles om en). Alle lejligheder har gode køkkenfaciliteter, vaskemaskine, satellit-TV, hårtørrer, safetyboks, kaffemaskine, mikroovn og Wi-Fi samt for langt de flestes vedkommende også aircondition (ikke villaerne). Indretningen og møblementet holder også et pænt niveau. Fattoria Torre a Cona byder i sandhed på indkvartering, der ligger langt over gennemsnittet!

Stor ejendom og flere bygninger

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at boligerne er fordelt i forskellige bygninger, og derfor varierer afstanden også. På den anden side betyder det også mere "luft under vingerne".

Der er altså både værelser og lejligheder i forskellige størrelser, som alle ligger inden for et par hundrede meter fra hovedbygningen, hvor du også finder receptionen, de store vinkældre og salg af vin. Nogle af lejlighederne ligger i bygningen Casa Villa (200 meter fra poolen), mens de øvrige ligger i frit beliggende huse (mellem 150-200 meter fra poolen).

Læs om lejlighederne på Fattoria Torre a Cona

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fattoria Torre a Cona

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Torre a Cona som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Torre a Cona. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Fattoria Torre a Cona

Skønt renoveret hus midt mellem oliventræerne

Fienile er et herligt hus som man har for sig selv, med separat parkering lige udenfor og eget udendørs spiseplads. Der er aircondition, hvilket er fantastisk når der er 35-38 grader! Huset har et fint køkken med opvasker (husk tabs) og lille køleskab. Der er håndklæder, både til bad og pool samt diverse shampoo, sæbe etc. Det tager nogle få minutter at gå til pool-området, som man deler med de andre lejligheder. Pool'en er flot, men ikke super stor, så hvis der er mange børn kan den godt blive lidt crowdet.
Vær opmærksom på at der ikke er restaurant på Torre a Cona, men der ligger en hel del gode og rigtigt gode restauranter indenfor 5-15 min kørsel. De er dog ved at bygge et boutique-hotel med restaurant på Torre a Cona, som skulle stå færdigt i April 2019.
Torre a Cona er et flot sted, rigtigt godt hvis man vil bo uden alt for mange andre turister omkring sig (der er kun 5 lejligheder), tæt ved Firenze.

Læs mere

Fantaktisk sted

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria Torre a Cona

Læs mere

Dejligt sted

Skønt sted, imødekommende og hjælpsom personale. Rummelig og veludstyret lejlighed, men manglede dog en egentlig terrasse. Omgivet af den flotte toskanske natur.
Tæt på Firenze og Chianti området.

Læs mere

Fantastisk sted

Torre A Cona er et fantastisk sted. Vi havde et dejligt besøg fra vi kom til vi tog hjem igen. Meget imødekommende personale. Huset var lige det vi havde brug for, det var rent og pænt, og der var hvad vi skulle bruge i køkkenet osv. Udearealerne er rigtig fine og udsigten fantastisk. Poolen var rigtig fin til vores behov, og ligger dejligt afskærmet og tæt på huset.

Derudover kan stedets vine varmt anbefales.

Læs mere

Fantastisk ferie og sted

Vi var 11 venner som skulle fejre en 30 års og valgte dette fine sted. Vi blev fuldstændig fejet væk under benene af den fantastiske vingård, natur og udsigt. Det var helt magisk! Service i receptionen og vingården var virkelig ud over forventning og gjorde alt hvad for at vi fik et rigtig godt ophold.

Læs mere
 
search map