Agriturismo i Rignano sull'Arno i Toscana

Fattoria Torre a Cona

Ferielejlighed Camino Ferielejlighed Fonte Lecceta Ferielejlighed Piccionaia Feriehuset Villa Lecceta Feriehuset Villa Lecceta
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria Torre a Cona hører ikke just til kategorien "de små ydmyge bondegårde". Du kan se hovedbygningen, som i Skandinavien uden diskussion ville blive kaldt "et slot", viden om som det ligger og knejser på sin lille bakke højt over de omkringliggende vinmarker og olivenlunde. Den går tilbage til omkring år 1000, men som pragtvillaen ser ud i dag, er den et resultat af ombygninger og udvidelser mellem 1100-tallet og 1750. Men lad os ikke bruge mere tid på denne imposante bygning, for den er hjem for ejerne, greverne Rossi af Montelera. Lad os i stedet se på udlejningsboligerne, der ligger spredt på godsets jorde, for de er bestemt heller ikke dårlige.

Her bor du

Her er syv boliger af forskellig størrelse, som alle ligger inden for få hundrede meter af hovedbygningen, hvor du også finder receptionen, de store vinkældre og vinsalget. Fire af dem ligger i bygningen Casa Villa (200 meter fra poolen), mens de resterende tre ligger i selvstændige huse (mellem 150 og 250 meter fra poolen).

Læs mere om Fattoria Torre a Cona

Gennemført høj standard

Fælles for alle boligerne, uanset deres beliggenhed og størrelse, er den meget høje kvalitet og det høje komfortniveau, deres rummelighed og deres lækre private terrasser og haver med bord, stole, liggestole og parasol, og naturligvis findes der også grill (de selvstændige huse har hver sin, mens lejlighederne i Casa Villa må deles om en). Alle boligerne har gode køkkenfaciliteter (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), vaskemaskine, satellitfjernsyn, hårtørrer og Wi-Fi samt for langt de flestes vedkommende også aircondition. Indretningen og møblementet har ingen problemer med at holde niveauet. Fattoria Torre a Cona byder i sandhed på indkvartering, der ligger langt over gennemsnittet!

Er det børnevenligt?

Lad os blot nævne, at der er masser af plads at boltre sig på, gratis mountainbikes, legeplads, gratis børnesenge og -stole samt babypakker bestående af sutteflaskevarmer, puslebord, lille badekar, rygbæresele og børnegitter. Det må vist være svar nok.

Poolen

Det eneste lille minus ved Fattoria Torre a Cona vil for mange være poolen, som dels ligger et stykke fra flere af boligerne (hvilket på den anden side betyder, at du er fri for den larm og livlige adfærd, der næsten altid er ved poolen), dels er den med sine 9 x 8 meter ikke synderlig stor. Det skyldes, at fredningsmyndighederne har været strikse og ikke tilladt opførslen af noget, der kunne skæmme den fredede ejendom. Poolen er derfor indrettet i den gamle dam ved den tidligere mølle, en yderst stemningsfuld og æstetisk tilfredsstillende løsning.

Læs om lejlighederne på Fattoria Torre a Cona

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Il Pozzo

Capolona, Toscana

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Campitello

Bucine

Castello di Fabbroni

San Polo in Chianti

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme

search map